Jel ovo Gornji il Donji Vakuf?AshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2020, 15:21Trenutna rezidencija. Najbolji, a i najgori grad u jednom.![]()
![]()
Slike vasega grada
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Slike vasega grada
- AshburtonG
- Kontakt:
Poredao sam po redoslijedu. Prva slika Gornji, druga Donji. 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Izgradili se Vakufi, za ne prepoznati, svaka čast 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Bio dvaput po 15 dana.AshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2020, 15:21Trenutna rezidencija. Najbolji, a i najgori grad u jednom.![]()
Da mogu birat gdje do kraja života da živim izabrao bih Beč.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Previse nasih ljudi. Barem 1/4 ukupnog stanovnista Beca je porijeklom iz Ex Yu...Marsal je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:12Bio dvaput po 15 dana.AshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2020, 15:21Trenutna rezidencija. Najbolji, a i najgori grad u jednom.![]()
Da mogu birat gdje do kraja života da živim izabrao bih Beč.
Sve ostalo je savrseno. Ja se uskoro selim, ali najvjerovatnije ne zauvijek. Vidjet cemo, inace nisam bas ljubitelj velikih gradova.
- Marsal
- Kontakt:
Ne volim ni ja velike gradove ali Beč mi je legao samo tako, mada ima i do toga da rođak ima stan u prilično mirnom dijelu grada. Blizu park, blizu neku drugi park sa velikim jezerom. Ljepota.AshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:16Previse nasih ljudi. Barem 1/4 ukupnog stanovnista Beca je porijeklom iz Ex Yu...
Sve ostalo je savrseno. Ja se uskoro selim, ali najvjerovatnije ne zauvijek. Vidjet cemo, inace nisam bas ljubitelj velikih gradova.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
I ja sam isto u 18. okrugu, a prije sam bio u 19., koji je isto tako rezerviran za Austrijance sa parama, jer bogati stranci uglavnom teze ka centru grada. Malo elitniji dio, nema gradske guzve, sve zelenilo, te vjerovatno uz prvi bezirk, najmanje "nasih" stanovnika. Zadnjih 10 godina, ja mislim da je 9x proglasavan za "najbolji grad za zivot" na svijetu. Javni prijevoz vjerovatno najbolji u Evropi, mnogo zelenila, jeftini stanovi(u odnosu na Njemacku, te za ovakav grad) i odlicne sanse za posao, sta god da radio.Marsal je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:27Ne volim ni ja velike gradove ali Beč mi je legao samo tako, mada ima i do toga da rođak ima stan u prilično mirnom dijelu grada. Blizu park, blizu neku drugi park sa velikim jezerom. Ljepota.AshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:16Previse nasih ljudi. Barem 1/4 ukupnog stanovnista Beca je porijeklom iz Ex Yu...
Ali npr. 10., 11., 15. i 16. okrug, te rubni dijelovi drugog su nocne more. Tamo ne bih ni besplatno zivio. Uopce nemas osjecaj da si u austrijskoj i zapadnoevropskoj metropoli. Rijetkost je cut njemacki jezik na ulicama. Ja neki dan bas prolazim jednim dijelom, ljudi hladno na pola trotoara iznijeli stolice, piju turski caj i puse nargilu. Asimilacija Turaka je nemoguca, a Arapi su prica za sebe. Nasi ljudi makar savladaju jezik, koliko toliko.

- LlullSergio
- Kontakt:
Minhen ?
- PointBlank
- Kontakt:
Vidi sheyia.. javi se ba da popijemo kafu kad vec zivis tu
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Ima li neko iz Bihaca da javi kakva je situacija s migrantima? Jel se mora mislit o tome ako se planira doci na dan-dva.
I zanima me jel grad inace "ziv", ili samo kad dijaspora dodje, kao mnogo manjih/srednjih gradova u BiH.
I zanima me jel grad inace "ziv", ili samo kad dijaspora dodje, kao mnogo manjih/srednjih gradova u BiH.
Iz Buzima sam,ali znam stanje u BihacuBajramovic1999 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 23:26Ima li neko iz Bihaca da javi kakva je situacija s migrantima? Jel se mora mislit o tome ako se planira doci na dan-dva.
Stanje je katastrofalno,sramota ziva,tih kriminalaca i drogerasa ima vise od nasih ljudi,to se nece rijesit bez puske
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
2020 uradjen
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.