Pa i Whittaker je presao doduse dosta ranije prije prvenstva 2019.ASD je napisao/la: ↑03 avg 2021, 16:54Arlen bi bio apsolutni favorit te kategorije da je ostao u srednjoj.ManosDePiedra je napisao/la: ↑03 avg 2021, 16:45Kad smo kod Kube sutra Arlen školuje onu prevaru od Whittakera.ASD je napisao/la: ↑03 avg 2021, 11:26Opet choke Alvareza. treća bronza zaredom.
Amerikanac protiv Rusa u perolakoj kategoriji, kao u stara dobra vremena.
Inače je i Veitia chokea protiv Britanca. Ostao bez medalje.
Andy Cruz upravo se plasirao u polufinale, nova medalja za Kubu. Ukupno su ih osvojili 5 u boksu, u Tokiju.
Jedan je osvojio bronzu, a jedan ima polufinalni meč. Znači, četiri su u igri za zlato.
Od te četvorice, trojica već su vlasnici zlatnih medalja sa olimpijskih igara u Riu, odnosno Londonu.
Totalni potop Uzbekistana. Samo jedna medalja. Doduše, potencijalno zlatna u superteškoj.
edit:
Evo i La Cruz u finalu. Strašan meč je odradio. Nije bio tako dobar u četvrtfinalu.
Biće to veliko finale između La Sombre i Muslima Gadzhimagomedova.
Kakva dominacija Iglesiasa. Kakva klasa.![]()
Prvo zlato za Kubu.
Moja najdraža divizija je 75 kg a Khyzniak je najinteresantniji bokser takmičenja i ide po zlato jedini iz Ukrajine(čudo).
Amerikanci cijepaju ovo prvenstvo za razliku od predhodnih olimpijada. Torrez na postolju prvi SHW od 1988, Ragan i Davis isto dobri + curke.
Dobra olimpijada....šteta što nema publike.
5. je Khyzniak Marcial moja sugestija za svakog ko voli makljažu![]()
![]()
Ali morao se penjati jer je fizički dosta nabijen.
Ja nemam dileme da je Lopez i sa 6 kg vise agilniji od Bena.
P.S.
Yalolov gazi sve u SHW.