Ja sam očekivao da će biti u borbi za medalju i ne sumnjam da bi bio da je mogao trčati taktiku iz polufinala.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:35Nije uopste do Tuke, kako ne razumijes. Tuka 6-ti, cesittke ali razocarenje veliko. Fazon je sto ce se od ovoga praviti dokumentarci i nekakve price o ponosu, da ce se docekati na aerodromu i tako dalje. E to nam ne treba. Treba svi kolektivno da bacimo kritiku a ne da slavimo i budemo ponosni **** sestim mjestom u trci koja je 3 sekunde sporija od njegovog najboljeg rezultata.Shategabri je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:30Toliki šampioni su ostali bez medalje, evo na pamet mi pada Španovićka još je završila 4. dakle ne može bolnije, pa Đoković...ali Tuka nije smio isto ko da je morao uzeti medalju. Imao je najtežu polufinalnu grupu u kojoj je trčao pa je prošao, danas jednostavno sve pogrešno, pritisak je učinio svoje i na kraju 6. Nije za slavlje, nije ni za priču ta će Tuka vidi mu glave.
Sretno majstore da aBd na idućoj Olimpijadi dođeš u priliku da uzmeš neku medalju![]()
![]()
Ostaje da se pitamo što nije, je li pogriješio u startu, da li nije imao snage, je li ga ubila trema...
Za tim nema potrebe, 6., članak na portalim pod rubrikom sport i idemo dalje.
Doček može uže familije, ostalo je cirkus.
Neuspjeh, dakako. Borio se za medalju i nije je uzeo.