Sve to sto pises pada u vodu jer nije izgledalo da ima snage u zadnjih 100m. Nije njemu zafalilo staze da ih pretekne vec snage i brzine.Shategabri je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:49Gledao sam neke njegove trke prije OI, znao je tako trčati pozadi a onda ide s boka i probije se.
Ovdje nije imao kud da se probije kad je bukvalno bio okružen ostalim trkačima.
Pa ok, možemo reći da je to greška što je dopustio da bude tu gdje jeste i da ga okruže.
Kraj se vidjelo da nema ništa od top 3, tu je već sve bilo gotovo.
Ako je istina ovo za povredu onda je uspjeh što je uopšte trčao u finalu.
OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
1. Niko iz BHRTa nije u Tokiju, sve se radi iz offa.
2. Nije do njih što ne prenose ostalo, država nije osigurala pare.
3. EBU Javnim servisima dijeli prava za OI, tako je uvijek bilo.
Ipak je bio taj tragicni rat prije 30 godina..
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Može li se Amel sada žaliti, da podijeli bar bronzu

Tuka ima 13. najbolje vrijeme ikad.Od tih 13 atleticara 10 ih ima medalju sa Olimpijskih igraca.
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 04 avg 2021, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka čast, predivna informacija stvarno.

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nikakav sistem. Ali, shvati, to je incident i ne možeš za to kriviti pojedinca **** ga ti

Ja ti navodim samo kako u Amelovoj disciplini imaš nacije koje sistemski rade - Kenija, Poljska, Francuska, SAD, Velika Britanija, prije svih. Kad dođe Tuka, on je incident, nije rezultat sistema. Kad dođe Kostelić u skijanju, tada, incident je. Masa takvih ne uspije, a mi znamo samo one koji jesu.
Dakle, samo i isključivo krivica države i mentaliteta sviju nas (evo ovdje), a ne Amela Tuke. Amel Tuka je čovjek koji je postigao nešto što niko u BiH nije i kakav je smisao kriviti ga za bilo šta?
- Shategabri
- Kontakt:
Da li možda nije imao snage zbog udarca koji je dobio tokom utrke?Madal je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:52Sve to sto pises pada u vodu jer nije izgledalo da ima snage u zadnjih 100m. Nije njemu zafalilo staze da ih pretekne vec snage i brzine.Shategabri je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:49Gledao sam neke njegove trke prije OI, znao je tako trčati pozadi a onda ide s boka i probije se.
Ovdje nije imao kud da se probije kad je bukvalno bio okružen ostalim trkačima.
Pa ok, možemo reći da je to greška što je dopustio da bude tu gdje jeste i da ga okruže.
Kraj se vidjelo da nema ništa od top 3, tu je već sve bilo gotovo.
Ako je istina ovo za povredu onda je uspjeh što je uopšte trčao u finalu.
Koševo Zapad
Tuka da trci za Hrvatsku bi vec donio medalju jer bi ga prosle OI razapeli kao i sve svoje sportiste.Shategabri je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:51Kad je osuditi tu smo najbrži.
Ta će on papak, vidi mu glave, nećemo mi nikad...sve to ispred granapa s vrućom klipačom i cigarom između dva očnjaka.
S takvim mentalitetom i nećemo nikad ništa, Tuka nam je plafon!!!
Tukina nesreca je sto ima merhametli medije koji slave neuspjehe.
Parola bitno je ucestvovati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Husić je najbolje pozicioniran od svih naših sportista 5-6 mjesto.
Fazlija je bio najbliže medalji. Jer je imao najmanji zaostatak za medalistima.
Tuka je bio finalist u daleko najzahtjevnijoj disciplini od svih.
Fazlija je bio najbliže medalji. Jer je imao najmanji zaostatak za medalistima.
Tuka je bio finalist u daleko najzahtjevnijoj disciplini od svih.
Kolika je kvota da Pezer uzima medalju?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Razumijem da su neki ljudi razočrani, ali je li ozbiljno misliš da je jedini faktor koji bi presudio da li bio Tuka bio 6. ili eto recimo 3. da su ga kritikovali mediji i javnost?bhsport je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:54Tuka da trci za Hrvatsku bi vec donio medalju jer bi ga prosle OI razapeli kao i sve svoje sportiste.Shategabri je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:51Kad je osuditi tu smo najbrži.
Ta će on papak, vidi mu glave, nećemo mi nikad...sve to ispred granapa s vrućom klipačom i cigarom između dva očnjaka.
S takvim mentalitetom i nećemo nikad ništa, Tuka nam je plafon!!!
Tukina nesreca je sto ima merhametli medije koji slave neuspjehe.
Parola bitno je ucestvovati.

Eto vidis kako mozes kad hoćešShategabri je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:54Da li možda nije imao snage zbog udarca koji je dobio tokom utrke?

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pobjednici nadju nacin, luzeri nadju izgovor, tako je uvijek bilo
kvazi drzava koja nema jednu jedinu olimpijjsku medaju vec 30 godina a postoji toliko sportova od **** badmintona do gadjanja glineninh golubova, pa i taj vaterpolo kao ekipni sport kojeg shvata ozbiljno mozda 4-5 drzava na svijetu, nije da ti treba neki sistem za takve sportove dovoljno da imas zrno nekog talenta i uzeo bi nekad medalju u nekom od tih sportova za 30 godina
kvazi drzava koja nema jednu jedinu olimpijjsku medaju vec 30 godina a postoji toliko sportova od **** badmintona do gadjanja glineninh golubova, pa i taj vaterpolo kao ekipni sport kojeg shvata ozbiljno mozda 4-5 drzava na svijetu, nije da ti treba neki sistem za takve sportove dovoljno da imas zrno nekog talenta i uzeo bi nekad medalju u nekom od tih sportova za 30 godina
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 avg 2021, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
A necemo se sloziti sigurno niti pribliziti stavove. Jedino nasi 'incidenti' puse vazda foru.Hantraga je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:53Nikakav sistem. Ali, shvati, to je incident i ne možeš za to kriviti pojedinca **** ga tiDa Kostelići nikad nisu postali što jesu, ne možeš im reći: E jeste levati. Jednostavno, ako uspiju, genijalci su, ako ne, ne može biti do njih. O tome ja i pričam sve vrijeme. Ne možeš adresirati krivicu na pojedinca koji je ni iz čega došao do toga. To možeš raditi kad imaš sistem, kad ih izbaciš 10, pa onda kažeš "e luzera u pm, sve im damo, a ništa od njih". Ovako, svi ovi ljudi su incident i toga imaš koliko hoćeš primjera.
Ja ti navodim samo kako u Amelovoj disciplini imaš nacije koje sistemski rade - Kenija, Poljska, Francuska, SAD, Velika Britanija, prije svih. Kad dođe Tuka, on je incident, nije rezultat sistema. Kad dođe Kostelić u skijanju, tada, incident je. Masa takvih ne uspije, a mi znamo samo one koji jesu.
Dakle, samo i isključivo krivica države i mentaliteta sviju nas (evo ovdje), a ne Amela Tuke. Amel Tuka je čovjek koji je postigao nešto što niko u BiH nije i kakav je smisao kriviti ga za bilo šta?
Amel Tuka jeste incident, koji je u par mjeseci popravio 5 sekundi svoje najbolje vrijeme sa 1:47 na 1:42 bez ikakvih uslova.
Amel Tuka je godinama kasnije uz vrhunske uslove uspio trcati 1:44 i to ne u kontinuitetu.
Amel Tuka vec odavno ne trci 1:43 a kamoli 1:42.
Amel Tuka je danas po svemu bio legitiman kandidat za medalju, a failao je zbog sebe i nedostatka samopouzdanja ili cega vec.
Garantujem da je trcao kao polufinale da bi sada mahao medaljom i za to imam pravo da krivim njega, jer je u finalu trcao haman 1:46 sto je bruka.
@amirbvb, naravno da nije JEDINI faktor, tu imas jos dosta faktora, ali ovo tetosenje mi bas skace gdje ne treba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Preko 100 da bude prvi.Zadnji je po kladionicama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Shategabri
- Kontakt:
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Neuspjeh je ovo naravno, neuspjeh države. Neuspjeh je poslati ~10 olimpijaca svaku olimpijadu koji nisu ni blizu medalje.Justin je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:47BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:16Koji smo mi luzeri dan te yebo pa nećemo je nikad ni osvojiti kada se nakon ovakvog neuspjeha odmah kreće sa pričom "i ovo je uspjeh, ponosni smo". Najluzerskija nacija u galaksiji.![]()
Kvalitet jedne nacije se ne ogleda po jednom sportisti već po prosjećnim sportašima te države. Na osnovu jednog sportiste mi postavljamo standarde i očekivanja, a nezahvalno je osloniti se na jednog pojedinca čak i u individualnim sportovima. Znamo kakva nam je situacija u timskim...
Zbog toga su nam medalje, veliki rezultati i velika takmičenja još misaona imenica!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.