Doduše, ovo boldirano je istina.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
upropastio mu sina koji sa 17 godina ima 10kg viska... pitanje je samo koliko ce raja saburati unistavanje klubaZukanovic je napisao/la: ↑04 avg 2021, 16:10"nek se vratio supak nije trebo ni dolazit upropastio je mnoge talente jeboga oni ko doveo nema pojma o fudbalu iznenadio me i dzenan uscuplic sto ga podrzavo i znao je za mnoge talente i vice djeci talijan reko nije klasa a djete rastura isad su mnogi u nekim klubovima sarajevo nek igra sa starudijama"
To je mislim otac od Irmana Sejmenovic koji je otisao u Tosk.
Zukanovic je napisao/la: ↑04 avg 2021, 16:10"nek se vratio supak nije trebo ni dolazit upropastio je mnoge talente jeboga oni ko doveo nema pojma o fudbalu iznenadio me i dzenan uscuplic sto ga podrzavo i znao je za mnoge talente i vice djeci talijan reko nije klasa a djete rastura isad su mnogi u nekim klubovima sarajevo nek igra sa starudijama"
To je mislim otac od Irmana Sejmenovic koji je otisao u Tosk.
Nemozes ti to pratiti po forumasima,ti procitas da 5 ljudi to ovdje napise i mislis da je tako.Jedan covjek napravi npr 5 profila i sa 5 profila napise mlijeko je crno,dali cemo mi misliti da je mlijeko crno i da je to misljenje neke "mase"?Otvoriteoci je napisao/la: ↑04 avg 2021, 16:16Bogom se kunem da sam jucer htio napisati da se baca drvlje i kamenje na Torlaka,koji kakav god da je ostavio je nekog traga u nasem klubu,a Cioffi dize u nebesa koji ce ostati par mjeseci,nikakvog traga nece ostaviti i dici sidro.
Tacno ovim rijecima svegami na svijetu,ali necu reko,rece opet Zeljin navijac,bla,bla.
Pametni,prepametni forumasi ss.ba foruma.
Trebamo se i mi ugasit zajedno sa ovom skolom,nista bolji nismo.
Pa i ostali igraju džabe
Kasum sta zine slaze ebem ga u usta, gori i od Sabre.miky_hz je napisao/la: ↑04 avg 2021, 15:15Prije mjesec dana na predstavljanju novih dresova, na pitanje sta je sa registracijom stranaca Kasum odgovara:
"Imam informacije da ce iduce sedmice leci neka sredstva na racun i prvo sto cemo rijesavati je upravo taj dug prema poreskoj".
Da nije ovih nasih nebih ni znao da sedmica traje ovoliko dugo. Hvala vam,covjek se uci dok je živ![]()
Reko sam ja skoro da je to Sabrina pudlica,kucni ljubimac.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 avg 2021, 16:35Kasum sta zine slaze ebem ga u usta, gori i od Sabre.miky_hz je napisao/la: ↑04 avg 2021, 15:15Prije mjesec dana na predstavljanju novih dresova, na pitanje sta je sa registracijom stranaca Kasum odgovara:
"Imam informacije da ce iduce sedmice leci neka sredstva na racun i prvo sto cemo rijesavati je upravo taj dug prema poreskoj".
Da nije ovih nasih nebih ni znao da sedmica traje ovoliko dugo. Hvala vam,covjek se uci dok je živ![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Evander, Haksss, kogmagie46, perodeformero, Vanja8 i 58 gostiju.