Gattuso: "Andrea Pirlo has the face of an angel but he is a son of a b***h. One day, I was eating at the training ground and I had the bad idea of forgetting my phone on the table. Pirlo took it and sent this text to the AC Milan president: 'Dear president, if you give me the salary that I want, you can have my sister!' The president called me immediately and I had to explain to him that this was another stupid Pirlo joke."
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Serie A
Don't believe the hype.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Zar nije Demiral buducnost Juveta i jedan od najboljih stopera na svijetu? Vidim sve vise se spominje njegov odlazak, vrlo moguce u Atalantu.
Tamam Romagnolia da vam dadnemo po snizenoj cijeni, cca 20ak mil.
Tamam Romagnolia da vam dadnemo po snizenoj cijeni, cca 20ak mil.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter se raspada. Trajali su cijelu godinu, dosta od njih. Na kraju će zaraditi minimalno i na Hakimiju i Lukaku-u, jer su veći dio novca dužni Unitedu i Realu. Ekipa sklepana da se uzme skudeto na silu i kasnije šta bude.
Zato više volim ono što rade Maldini i društvo. A to je napraviti tim na terenu i van terena koji funkcioniše kako treba.
Zato više volim ono što rade Maldini i društvo. A to je napraviti tim na terenu i van terena koji funkcioniše kako treba.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ibra 40 god, Giroud 36 god, Donnarumma u Psg, Hakan u Inter itd. Kako to Milan misli napraviti ekipu a nema nijednog igraca koji bi mogao igrati startnu poziciju u eto tom raspalom Interu ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:32Inter se raspada. Trajali su cijelu godinu, dosta od njih. Na kraju će zaraditi minimalno i na Hakimiju i Lukaku-u, jer su veći dio novca dužni Unitedu i Realu. Ekipa sklepana da se uzme skudeto na silu i kasnije šta bude.
Inter ako i proda Lukakua dovest ce Vlahovica i vjerovatno beka jednog.
Ma da ti vise volis taj mediokritet i otplacivanje dugogodisnjih pozajmica sa maldinijem nego osvojen skudeto.Ono postepen proces gdje ce te uvjeravati jedni druge da ste na pravom putu, a guzice bi dali samo da ga osvojite.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:32Inter se raspada. Trajali su cijelu godinu, dosta od njih. Na kraju će zaraditi minimalno i na Hakimiju i Lukaku-u, jer su veći dio novca dužni Unitedu i Realu. Ekipa sklepana da se uzme skudeto na silu i kasnije šta bude.
Plivas u moru govana i komentarises drugog koji je u potoku istih kako je vamo bolje jer mozes fino zaroniti...
- OldFashioned
- Kontakt:
Kao i obično obje strane pretjeruju ne bi li odbranile svoj klub a istina obično negdje između.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 04 avg 2021, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
1. Roma
2. Atalanta
3. Juventus
4. Milan
.
.
.
12. Lazio
I svi sretni...
2. Atalanta
3. Juventus
4. Milan
.
.
.
12. Lazio
I svi sretni...

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
????
Ibra 40 god, Giroud 36 god, Donnarumma u Psg, Hakan u Inter itd.
buraz, sve ovo su odlicna poslovanja
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Unistilo vam je mozak neigranje lige prvaka.
Korisnik miki09 vam je objasnio situaciju. Problem je sto milan reda starkelje u napadu i gleda ih kao uzdanicu. Najboljeg golmana danasnjice ste izgubili zbog par miliona, jer se naravno zivi u talijanskom ubjedjenju. Po cemu to treba da Alaba prima 20 milki u Realu, ili mozda Pogba u Man Utd. Realno za najboljeg golmana na svijetu je 10-12 mil sasvim ok. Hakan je solidan igrac i nista mimo toga, ali na danasnjem vaktu plata to ti je normalno dati 4-5 mil. Mi smo ga ionako dobili dzaba, tako da mu mozemo ponuditi nesto malo vise.
Uglavnom vi dovodite Dalote i Diaze na posudbe i onda se cudite sto nema rezultata i sl.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako si vješto preskočio okosnicu tima koja je sačinjena od igrača 22-24 godine. Theo, Tomori, Calabria, Kessie, Bennacer.. Uz sve to i dalje su to Diaz, Leao,Alexis, Tonali, koji itekako imaju talenta. Tik nešto stariji Rebić i Romagnoli. Te najbolji golman iz Francuske koji je zamjenio Donnarummu.tiffoso je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:51Ibra 40 god, Giroud 36 god, Donnarumma u Psg, Hakan u Inter itd. Kako to Milan misli napraviti ekipu a nema nijednog igraca koji bi mogao igrati startnu poziciju u eto tom raspalom Interu ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 avg 2021, 14:32Inter se raspada. Trajali su cijelu godinu, dosta od njih. Na kraju će zaraditi minimalno i na Hakimiju i Lukaku-u, jer su veći dio novca dužni Unitedu i Realu. Ekipa sklepana da se uzme skudeto na silu i kasnije šta bude.
Inter ako i proda Lukakua dovest ce Vlahovica i vjerovatno beka jednog.
Hakan ako bude igrao kao u Milanu, brzo će da bude pod paljbom kletvi navijača Intera.
Zlatan i Giroud su dodatak iskustva ovoj mladoj ekipi. Svako zna da će Zlatan odigrati možda trećinu sezone kao i lani. Don u francuskom napadaču ima sigurno goriva za puno više.
Inter je morao prodati dva najbolja igrača, a od toga veći dio novca neće u njihovu kasu. Tu je razlika.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nemoj dalje.Najboljeg golmana danasnjice ste izgubili zbog par miliona

Ta "starkelja" je bolja od 95% napadača lige. A ovaj drugi je kratkoročno rješenje i provjeren igrač, a najvažnije skoro džaba je bio a i na razumnoj godišnjoj. Da ne pričam o dozi profesionalnosti i motivacije koju je Ibra unio. Transfer je vrijedio svakog novčića i ovaj klub ne bih krenuo ovako naglo prema naprijed da nije par ključnih stvari. Zlatan je jedna od njih. Evo prije par stranica sam na Milanovoj temi napisao neki statistički osvrt njegove nove epizode u Italiji. Baci oko, zanimljivo je.Problem je sto milan reda starkelje u napadu i gleda ih kao uzdanicu
Ne znam ja šta ti smatraš rezultatom ali su zadnje 2 sezone i više nego uspješne. Pričaš momčino kao da je milan mediokritet kao onih sezona, bez ikakvog pomaka, a ne ekipa koja je skoro cijelu prethodnu sezonu bila prva, a prije te imala jedan od najjačih, ako ne i najjači niz pobjeda. Kod nas se ide na dugoročne planove i za sad stvari idu prema naprijed.i onda se cudite sto nema rezultata i sl.
Ne, nije. Davati A.Youngu i sličnim 6 mil godišnje je za zatvora, a takve stvari inter radi iz godine u godinu. Ovo je calcio a ne EPL. Navodiš engleske timove a i ti sami mogu pokriti dosta troškova samo od prihoda TV prava. U Italiji samo juve može razbacivati pare, a i to donekle. To je jednostavno realna slika lige. Maldini i Massara su svjesni toga.Hakan je solidan igrac i nista mimo toga, ali na danasnjem vaktu plata to ti je normalno dati 4-5 mil.
Trenutni Čakan ne vrijedi ni dva godišnje, a kamoli 5. Opet, već sam pisao tu da se nadam da će ga vaši srediti u glavi, iako sumnjam. Užitak ga je za gledati kad je u formi i kad je mentalno uređen. Ovakvih igrača nema previše u fudbalu. Opet, šteta što je mentalni patuljak.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Prijatelju, ne pustas najboljeg golmana svijeta, nemoj se zavaravati ma sta bilo, spucas mu 5-6 god ugovora sa po 10 mil i izlaznu klauzulu od 150 mil i cao drugovi.AjsKjub je napisao/la: ↑04 avg 2021, 17:48Nemoj dalje.Najboljeg golmana danasnjice ste izgubili zbog par miliona![]()
Ta "starkelja" je bolja od 95% napadača lige. A ovaj drugi je kratkoročno rješenje i provjeren igrač, a najvažnije skoro džaba je bio a i na razumnoj godišnjoj. Da ne pričam o dozi profesionalnosti i motivacije koju je Ibra unio. Transfer je vrijedio svakog novčića i ovaj klub ne bih krenuo ovako naglo prema naprijed da nije par ključnih stvari. Zlatan je jedna od njih. Evo prije par stranica sam na Milanovoj temi napisao neki statistički osvrt njegove nove epizode u Italiji. Baci oko, zanimljivo je.Problem je sto milan reda starkelje u napadu i gleda ih kao uzdanicuNe znam ja šta ti smatraš rezultatom ali su zadnje 2 sezone i više nego uspješne. Pričaš momčino kao da je milan mediokritet kao onih sezona, bez ikakvog pomaka, a ne ekipa koja je skoro cijelu prethodnu sezonu bila prva, a prije te imala jedan od najjačih, ako ne i najjači niz pobjeda. Kod nas se ide na dugoročne planove i za sad stvari idu prema naprijed.i onda se cudite sto nema rezultata i sl.Ne, nije. Davati A.Youngu i sličnim 6 mil godišnje je za zatvora, a takve stvari inter radi iz godine u godinu. Ovo je calcio a ne EPL. Navodiš engleske timove a i ti sami mogu pokriti dosta troškova samo od prihoda TV prava. U Italiji samo juve može razbacivati pare, a i to donekle. To je jednostavno realna slika lige. Maldini i Massara su svjesni toga.Hakan je solidan igrac i nista mimo toga, ali na danasnjem vaktu plata to ti je normalno dati 4-5 mil.
Trenutni Čakan ne vrijedi ni dva godišnje, a kamoli 5. Opet, već sam pisao tu da se nadam da će ga vaši srediti u glavi, iako sumnjam. Užitak ga je za gledati kad je u formi i kad je mentalno uređen. Ovakvih igrača nema previše u fudbalu. Opet, šteta što je mentalni patuljak.
Neka vama ostane Ibra uzdanica idalje, zavaravate se zbog rezultata prosle sezone. Juventus nije imao trenera da vodi u23 i zato je i osvojio Inter. Napoli ispod nivoa, Roma daleko ispod nivoa, Lazio uobicajno slabo jer igraju svaku drugu sezonu dobro, te na to dolazi Atalanta u slabom izdanju. Ti timovi kada imaju dobru sezonu, sto se moze desiti, vama je borba za Top 4 i to do zadnjeg kola. Vjeruj meni, ova sezona ce mnogo toga pokazati, mnogi ce malo se konsolidovati i krenuti bolje. Ja vas ne vidim kao ekipu koja treba biti top 4 u Italiji vec koja treba prolaziti grupu LP bez problema, medjutim trenutno je i nama to problem a da ne bude vama.
Ne razumijes, mi smo bili prije 3 god tu gdje ste vi. Vi jeste puni mediokriteta, to kad shvatite onda cete poceti dovoditi sampione i osvajati sa njima. Marotta je to skuzio i doveo Hakimija Lukakua i Eriksena. Svi su se uklopili kao kotacic vremenom. Dodas na to standardno solidnog broza i Vrlo dobrog Barellu i eto ti titule.
Cak je i Perisic na Wing Back-u sa njima svima izgledao kao igrac sa kojim mozea osvojiti titulu.
To sto je gore tip iznad tebe nabrojao okosnice tipa Tomori Benacer i slicni, mozda ali mozda bude jedan od svih nabrojanih top igrac, jer Benacer nije odigrao dosta utakmica zbog povrede, bilo je i par ispodprosjecnih partija ali o tom po tom. Tomori isto tako, lahko cemo mi protiv Hellas Verone, ali kako protiv Kanea, Messija, Lewandowskog i sl. Dakle ne uzima se mjera u Serie A vec u Evropi, a tu Inter nista nije napravio.
A. Young je imao platu od 1.5 mil € cisto za informaciju, nista strasno, bolje da si naveo Kolarova koji je imao 3 ili Vidala koji ima 6.5 i tako to. Da sumiram, Cakana, on ce dobiti kolege u vidu Barelle i Broz, vidjet cemo hoce li se sta promjeniti ako se proda Lukaku. Mislim da nije kvalitet kojim se predstavlja.
A Jeli ovo Tacno da Inter jos duguje onoliko novca za Lukaku?
Jel moze neko od interista da potvrdi to
Jel moze neko od interista da potvrdi to
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
igra brojeva, zle namjere...
Inter ga je kupio lupam za 70, prodaje za 120, tu je kraj. Kakve veze ima jel on vec otplatio ovih 70? mislim ima, al to je vec duboko ulazenje u knjige sto ne znam da treba sad prosjecnog navijaca interesovat, niti da je to nesto cudno na rate otplacivat igraca. Sta mislis kako ce recimo Celzi dat ovih 120 mil? dovuc u gepeku kes?
Inter ga je kupio lupam za 70, prodaje za 120, tu je kraj. Kakve veze ima jel on vec otplatio ovih 70? mislim ima, al to je vec duboko ulazenje u knjige sto ne znam da treba sad prosjecnog navijaca interesovat, niti da je to nesto cudno na rate otplacivat igraca. Sta mislis kako ce recimo Celzi dat ovih 120 mil? dovuc u gepeku kes?
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Na stranu sve, meni je žao što je Serie A izgubila nekolicinu dobrih igrača ovo ljeto, a moguće da je i Lukaku na izlaznim vratima.
Nije ni čudo što su engleski klubovi prvi istupili iz SL, oni već žive u svojoj vlastitoj Superligi.
Nije ni čudo što su engleski klubovi prvi istupili iz SL, oni već žive u svojoj vlastitoj Superligi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa normalno da dugujes, isplacuje su ratama, sve do 5 mjeseca ove godine je bilo placeno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nazvati Pereza i pokrenuti projekat koji je mogao obe lige da spasi. Glupi su ako to propuste.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/necuv ... /190904011
https://sportsport.ba/fudbal/romelu-luk ... aci/405154
https://sportsport.ba/fudbal/romelu-luk ... aci/405154
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.