Hocemo, nego sto me ovo prate mediji, a i dobro su spori, ono sto sam ja piso prije mjesec dana, oni tek sad

Hocemo, nego sto me ovo prate mediji, a i dobro su spori, ono sto sam ja piso prije mjesec dana, oni tek sad
Druze znas i sam da ljudi svaki fening gledaju ko zlato, sitne duse. Ne samo u Bosni, nego u cijelom svijetu, zaradjuju 8 miliona i onda odu dalje za 9 miliona u manji klub.1921boy je napisao/la: ↑03 avg 2021, 21:11Ma nije problem u parama, dok je igrao u Lechu, Apoelu i Wisli uzeo je dovoljno može živjeti ko hadžija. On će se vjerovatno vratit u ekipu dok se promijeni uprava i to je jedina istina i problem zbog kojeg nije tu.Beduin je napisao/la: ↑03 avg 2021, 21:09Glupa situacija u Zelji, Stilic i dalje pod ugovorom i kad-tad ce mu morati to isplatiti ako se ne dogovore drugacije, a sa druge strane ne zeli igrati iako je pod ugovorom. Bezobrazno s njegove strane, trazi raskid ugovora i idi dalje, a zakonski te moraju isplatiti, ako ti je toliko do para onda pokreni tuzbu.
Zelju je u mat poziciji jer nemaju para, ne smiju ga kaznjavati ili otpustiti zbog neigranja s obzirom da mu duguju puno para jer bi ovaj mogao odmah pokrenuti tuzbu i tek onda su naj3bali, a ovako jos vise zavlace klub u dug.
Slagam se oni će mo neznaju
Rođeni se baš razbahatili u posljednje vrijeme, kao da se do sad sto puta nisu uvjerili da je karma kurvetina.
Legendo, i nama evo 20 godina poslije još uvijek pale Grbavicu, sve je to u duhu ove teme.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑04 avg 2021, 22:52Malo smo se kurrčili s obzirom na to da 20+ utakmica nismo bili poraženi. Razumjeti ću slavlja i provociranje, samo ne mogu da razumijem ono Vrapčićani a svi su svjesni bar ovaj probosanski dio klubova kako i na koji način smo tu završili.
U to se ne dira.
Ma nabijem ja njih svih na qrac sa takvim rezonom. Viđao sam te bolesne gifove. Neke stvari se jednostavno ne diraju.
Ne provociraj djubre stajsko
neka nama jednog majoriziranog rvatića, da nema ovih kockogkavih bio bi jednoličan forum.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Hrasno15, jurisicduska, laznokrilo, Morgen19, Morpheus, mosarajvosa83, Pantelija, perodeformero i 64 gosta.