FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
U jednoj godini Upamecano, Nagelsmann i Sabitzer. Raskovali smo RBL.
- farinelli123
- Kontakt:
True
the negotiations between Bayern and Leipzig because of Marcel Sabitzer are hot
@BILD_Bayern
@BILD_Bayern
•
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ako dolazi Sabicer jeli to ide iz kluba Goretzka ili Tolliso. Jedan i drugi imaju ugovor do kraja ove nove sezone
Valjda Francuz Leon mora produžiti

BREAKING: Joshua Kimmich will extend his contract at FC Bayern until 2026 with almost double his current wages [Bild]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sabitzer relativno jeftin u odnosu na ovo ludilo sa cijenama igrača. Nadam se da će doći. Leon očigledno već drži spremne kofere za sljedeću sezonu.
'It's looking better now' regarding Leon Goretzka's contract extension, as per @cfbayern
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kimmich produženje ugovora a i Goretzka uskoro.
Još dovesti Sabitzera te se riješiti staklenog Tolissa i dobar prelazni rok.

- Bayern@heart
- Kontakt:
Pošto Ćelavi Katalonac dovodi ovog Griliša za neke bezuslovne pare(117 miliona €
) trabalo bi prodat Comana i krenuti po Bernarda Silvu koji vjerovatno napušta City koji bi nam itekato dobro legao

farinelli123 je napisao/la: ↑04 avg 2021, 11:32Truethe negotiations between Bayern and Leipzig because of Marcel Sabitzer are hot
![]()
@BILD_Bayern

Riberyu dat ugovor na godinu dana, boljeg dzokera ne bi bilo 

- farinelli123
- Kontakt:
U onom sinoćnjem meču legendi ili šta je već, Ribery željan fudbala a Makaay bolji finišer od Lewe u prajmu.
•
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mislim da će Ribery potpisati 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno je Sabitzer fix za 15 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Silva igra desno a Coman lijevo.Bayern@heart je napisao/la: ↑05 avg 2021, 08:43Pošto Ćelavi Katalonac dovodi ovog Griliša za neke bezuslovne pare(117 miliona €) trabalo bi prodat Comana i krenuti po Bernarda Silvu koji vjerovatno napušta City koji bi nam itekato dobro legao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Juce se i mali Ridle Baku izjasnio Kickeru kako je čuo da se Bayern interesovao, ali da je on tad već prešao medju vukove, i da on može a i ne mora još u veliki klub. Otkud sad ta izjava?
https://bulinews.com/news/9469/ridle-ba ... ern-rumors
Kad bi se resili
Cuisancea, Sarra, Tolissoa i Comana
a doveli Bakua, Sabitzera i onog Anthonyja iz Ajaxa, koji je blend Riberija i Robena, a mi ga snimamo dulje i Nagelsman ga želi, to bi bilo štogod.
https://bulinews.com/news/9469/ridle-ba ... ern-rumors
Kad bi se resili

•
Ovo Tolisso fasovao koronu, a jest ga krenulo u fudbalskoj karijeri otkad je prešao kod nas.
Sljedećeg vikenda u Bundesligi na strani bez Hernandeza, Tolissa i Daviesa. Vidjet ćemo hoće li mladi Francuz dobiti priliku. Ako hoće, Sule se može slobodno pakovati.
Usput, ako se neko sjeća Gaudina, što se gura u prvih 11 od strane maga, od ove sezone ga možete pratiti u Sandhauseno, tu i tamo će dobijati priliku. Imao je potencijal, to stoji, ali imao ga je i Sinan Kurt.
Sljedećeg vikenda u Bundesligi na strani bez Hernandeza, Tolissa i Daviesa. Vidjet ćemo hoće li mladi Francuz dobiti priliku. Ako hoće, Sule se može slobodno pakovati.
Usput, ako se neko sjeća Gaudina, što se gura u prvih 11 od strane maga, od ove sezone ga možete pratiti u Sandhauseno, tu i tamo će dobijati priliku. Imao je potencijal, to stoji, ali imao ga je i Sinan Kurt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Davies vec trenira s loptom, on bi se u narednih nekoliko dana mogao pridružiti timskom treningu.
Mogao bi biti spreman za barem pola sata.
Hernandez i Coman su krenuli sa trcanjem te ce i oni vrlo brzo u trenazni proces.
Mi smo u zadnje 3 godine dobili tri mlada prvotimca, Daviesa, Musialu i Tanguy-a sto nismo godinama ranije uspijevali uraditi.
Taj trio trenutno vrijedi preko 100 miliona a utroseno je nekih desetak.
Mozemo li se mi ikako povezati s Messijem?
Mogao bi biti spreman za barem pola sata.
Hernandez i Coman su krenuli sa trcanjem te ce i oni vrlo brzo u trenazni proces.
O ovome sam ti neki dan i govorio, koliko se kvalitetnike danas radi sa mladim momcima za razliku od tog perioda od prije 7, 8 godina.Usput, ako se neko sjeća Gaudina, što se gura u prvih 11 od strane maga, od ove sezone ga možete pratiti u Sandhauseno, tu i tamo će dobijati priliku. Imao je potencijal, to stoji, ali imao ga je i Sinan Kurt.
Mi smo u zadnje 3 godine dobili tri mlada prvotimca, Daviesa, Musialu i Tanguy-a sto nismo godinama ranije uspijevali uraditi.
Taj trio trenutno vrijedi preko 100 miliona a utroseno je nekih desetak.

Mozemo li se mi ikako povezati s Messijem?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
moze jedino na fifi ili pesu

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- BenjooJutub
- Kontakt:
https://www.sportsmole.co.uk/football/m ... 58120.html
Evo prilike da se dovede vrhunski igrač, koji može pokrivati sve ofanzivne pozicije. Nadam se da uprava u tajnosti ovo završava i da će samo stići potvrda transfera. I Gabriel Jesus je na izlaznim vratima, mogao bi i on ući u razmatranje.
Evo prilike da se dovede vrhunski igrač, koji može pokrivati sve ofanzivne pozicije. Nadam se da uprava u tajnosti ovo završava i da će samo stići potvrda transfera. I Gabriel Jesus je na izlaznim vratima, mogao bi i on ući u razmatranje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.