Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ljudi sta mislite za ovaj mec Verdasko- Monfils, je li bolje igrati preko 40 gemova ili prvi set 10+ sto se tice gemova, nesto mi ovaj par mirise na dosta gemova 

Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
Sto kvota 1,4 na Srbiju,jel njima treba pobjeda veceras? 

nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:Sto kvota 1,4 na Srbiju,jel njima treba pobjeda veceras?
Prenose li se bodovi?Ako se prenose,onda treba

Ne treba srbiji nista, a ni rumunijiAdmir_Sa je napisao/la:Sto kvota 1,4 na Srbiju,jel njima treba pobjeda veceras?
Pa ne znam, ne prenose se ako ce rumuni ispasti, a Srbi proci. Zato mi je sumnjiva ta utakmicaever je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Sto kvota 1,4 na Srbiju,jel njima treba pobjeda veceras?
Imal kakve sanse da Srbi ispadnu ako izgube
nema potpisa
Ova ce ti utakmica biti vise revijalnog karaktera,ever je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Sto kvota 1,4 na Srbiju,jel njima treba pobjeda veceras?
procitao sam na neki sajt strani da su vukovic i bojinovic najavili opustenu utakmicu,, kao i da nece forsirati ove najbolje previse
sto se tice meca Srbija-Rumunija ja mislim da bi najbolje bilo odigrat hendikep na rumuniju prvo poluvrijeme
ev gledao sam sad tabele i taj par srbija niko ne bi trebao igrati, tj na pobjedu srbije. jedino sto se isplati igrati je na francuze jer im trebaju bodovi protiv spanaca, prenose se, kao i na island protiv norveske. al taj island posljednju tekmu kriminalno odigrao 

nema potpisa

Emire, pregriz'O jezik za taj Brazil X

Evo nešto danas i od mene..
Atl. Madrid - Real Madrid
Uzvratna utakmica u kupu Španjolske. Real je na svom terenu pobjedio rezultatom 3:1. Evo par korisnih informacija za ovaj bet. Atl. Madrid nije pobjedio svog "starijeg" brata nešto više od 10 godina, tačnije od 1999. godine. Prošla utakmica je obilovala s' mnogo šansi za postizanje golova. Golmani su spriječili da ne bude vatromet, pogotovo golman Atletika. Zadnju utakmicu Atl. Madrid je pobjedio kući, Majorku s' visokih 3:0. Dok je Real igrao neriješeno protiv Almerie. Ako je neko gledao tu utakmicu, zna da je Real napadao sa svih strana ali nisu imali sreće u završnici. Real u zadnje vrijeme opet prima golove, razlog tome je što se svaku utakmicu mjenjaju igrači u zadnjoj linji. Dok ih također Real redovno zabija svaku utakmicu. Moj najsigurniji tip na ovu utakmicu jest oba tima daju gol. Atl. Madrid mora večeras napasti ako žele da prođu dalje, dok Real u ekipi ima Ronalda, Ozila, Di Mariu koji su iznimnno eksplozivni i brzi u kontrama. Iza sebe imat će Xabia koji dijeli prelijepe lopte za kontre. Također može se igrati i na golove, 2,5+ i 3,5+. Zbog nekog osjećaja i historije ja bih opet tipova čistu dvicu na Real Madrid večeras. Kvota je dobra(1,7). Također očekujem gol od Cristiana večeras. Ako još postoji klađenje na žute kartone to obavezno igrati na over.
Tips:
Oba daju gol @ 1,65
over 3,5 @ 1,95
Pobjeda Reala @ 1,7
Milan - Bari
Ovdje očekujem čistu kečinu, i golove over 2,5. Milan je upao u krizu rezultata, ali sumnjam da će večeras u kupu kiksati. Mislim da će ovdje proći i oba tima daju gol.
Hrvatska - Danska
Manje od 52,5 gola. Zicer po meni. Ni sinoć nisu išli preko, bilo 48 golova ukupno.
Sretno svima, dok uplatim listiće pa ću objavit još štagod.

Atl. Madrid - Real Madrid
Uzvratna utakmica u kupu Španjolske. Real je na svom terenu pobjedio rezultatom 3:1. Evo par korisnih informacija za ovaj bet. Atl. Madrid nije pobjedio svog "starijeg" brata nešto više od 10 godina, tačnije od 1999. godine. Prošla utakmica je obilovala s' mnogo šansi za postizanje golova. Golmani su spriječili da ne bude vatromet, pogotovo golman Atletika. Zadnju utakmicu Atl. Madrid je pobjedio kući, Majorku s' visokih 3:0. Dok je Real igrao neriješeno protiv Almerie. Ako je neko gledao tu utakmicu, zna da je Real napadao sa svih strana ali nisu imali sreće u završnici. Real u zadnje vrijeme opet prima golove, razlog tome je što se svaku utakmicu mjenjaju igrači u zadnjoj linji. Dok ih također Real redovno zabija svaku utakmicu. Moj najsigurniji tip na ovu utakmicu jest oba tima daju gol. Atl. Madrid mora večeras napasti ako žele da prođu dalje, dok Real u ekipi ima Ronalda, Ozila, Di Mariu koji su iznimnno eksplozivni i brzi u kontrama. Iza sebe imat će Xabia koji dijeli prelijepe lopte za kontre. Također može se igrati i na golove, 2,5+ i 3,5+. Zbog nekog osjećaja i historije ja bih opet tipova čistu dvicu na Real Madrid večeras. Kvota je dobra(1,7). Također očekujem gol od Cristiana večeras. Ako još postoji klađenje na žute kartone to obavezno igrati na over.
Tips:
Oba daju gol @ 1,65
over 3,5 @ 1,95
Pobjeda Reala @ 1,7
Milan - Bari
Ovdje očekujem čistu kečinu, i golove over 2,5. Milan je upao u krizu rezultata, ali sumnjam da će večeras u kupu kiksati. Mislim da će ovdje proći i oba tima daju gol.
Hrvatska - Danska
Manje od 52,5 gola. Zicer po meni. Ni sinoć nisu išli preko, bilo 48 golova ukupno.

Sretno svima, dok uplatim listiće pa ću objavit još štagod.

Sharapova - Georges(s.t.)...........1.............1,50
Roma - U.Olimpija....................1.............1,65
Federer - Malisse(+7,5)...............1............1,80
N.Đoković - Troicki(36,5)............2.............1,85
Danska(25,5)..........................2.............1,85
Kvota:14,84
Nisam jos uplatio tako da mozda se i predomislim za Djokovica i Troickog...
@SPY
Danska igra mnogo brzi rukomet od Srbije,sa mnogo vise kontri i sa brzim centrom tako da ovih 48 golova od sinoc i ne mora biti neki pokazatelj
Roma - U.Olimpija....................1.............1,65
Federer - Malisse(+7,5)...............1............1,80
N.Đoković - Troicki(36,5)............2.............1,85
Danska(25,5)..........................2.............1,85
Kvota:14,84
Nisam jos uplatio tako da mozda se i predomislim za Djokovica i Troickog...
@SPY
Danska igra mnogo brzi rukomet od Srbije,sa mnogo vise kontri i sa brzim centrom tako da ovih 48 golova od sinoc i ne mora biti neki pokazatelj
Hvala buraz!Interista je napisao/la:modni@ evo ti kopija ponude
RUKOMET - BROJ GOLOVA IGRAČ
Vrijeme 1 2
4.073 -5,5+/G.V.Sigurdsson (ISL) četčet,19:10 1,85 1,85
4.075 -5,5+/H.Tvedten (NOR) četčet,19:10 1,85 1,85
4.076 -4,5+/K.W.Kjelling (NOR) četčet,19:10 1,85 1,85
4.077 -5,5+/N.Ekberg (ŠVE) četčet,20:15 1,85 1,85
4.079 -4,5+/O.Carlen (ŠVE) četčet,20:15 1,85 1,85
4.080 -4,5+/T.Tluczynski (POL) četčet,20:15 1,85 1,85
4.081 -3,5+/K.Bielecki (POL) četčet,20:15 1,90 1,70
4.083 -3,5+/I.Balić (HRV) četčet,20:15 1,85 1,85
4.084 -4,5+/I.Vori (HRV) četčet,20:15 1,85 1,85
4.085 -2,5+/B.Lacković (HRV) četčet,20:15 1,90 1,70
4.086 -5,5+/V.Zrnić (HRV) četčet,20:15 1,85 1,85
4.087 -4,5+/M.Štrlek (HRV) četčet,20:15 1,60 2,05
4.088 -3,5+/L.Christiansen (DAN) četčet,20:15 1,85 1,85
4.089 -4,5+/H.Lindberg (DAN) četčet,20:15 1,85 1,85
4.090 -5,5+/M.Hansen (DAN) četčet,20:15 1,85 1,85
4.091 -4,5+/N.Karabatić (FRA) četčet,20:45 1,85 1,85
4.092 -4,5+/L.Abalo (FRA) četčet,20:45 1,85 1,85
4.093 -3,5+/J.Fernandez (FRA) četčet,20:45 1,85 1,85
4.095 -4,5+/J.Garcia Lor. (ŠPA) četčet,20:45 1,85 1,85
4.096 -4,5+/I.Romero (ŠPA) četčet,20:45 1,85 1,85
4.070 -5,5+/A.Petersson (ISL) četčet,19:10 1,85 1,85
1= manje; 2= više;ukoliko igrač ne uđe u igru KV.1 minimalno 3
BOSNA DA PROSTIS JEDNA ZEMLJA IMADE
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
Evo ovaj Hansen sto ste ga sinoc spominjali na margini 5,5 

nema potpisa
Znam to, ali mislim da Hrvati jedino mogu pobjedit ako igrali jaku odbranu i sporije napade. Mislim se dal' da igram Balića over 3,5 

sad cu ti ja rec....ovi klubovi su u dobrim odnosima i uvjek je domacin pobjedivao i zbog toga je ova utakmica namjestena...ali ipak ostaje da vidimo do vecaras...Emir_ZENICA je napisao/la:OLARIA-MADUREIRA RJ 1 kvota 2.35.
Ovo dojava ? Kakva dojava kvota 2.35 bolan ne bio,dojava je kvota preko 10,20,30 a ne 2.35,ne budi smjesan.To je samo neka analiza,koju sam ja vidio hiljadu puta dosad.I hoces naplacivati kvotu 2.35 za 50 KM hahaha
AJD MOLIM TE UFATI SE NOGE SA FORUMA !
- Ponos Torina
- Kontakt:
evood mene jedan poklon
(4.5) Slovačka - Kukučka P. ispod 1

(4.5) Slovačka - Kukučka P. ispod 1

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kvota 18TOP/Milan - Bari 01.20. 21:00 1 1.40
odg/Atl.Madrid - Real Madrid (1:3) 01.20. 22:00 1 1.65
-2.5/Francuska - Španjolska 01.20. 20:45 1 1.65
TOP/Hrvatska - Danska 01.20. 20:15 2 2.05
(3.5) Hrvatska - Lacković B. 01.20. 20:15 1 1.70
Sharapova M. - Goerges J. 01.21. 04:00 1 1.40
Uplata 2,2 KM
ev. Dobitak 40 KM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Mr Macak,
Ispoštov'o si ono što si obeć'o jučer, tako da ti niko ništa ne može prigovoriti. Što se tiče ovog para, vrlo je izvjesno da prođe, ali ja ću, po običaju, odigrati OBA DAJU GOL. U svakom slučaju, hvala ti.
@Emir,
Ne moraš tjerat' čovjeka, pobogu. Ako ne'š uplatit ono što je predložio, ne moraš se tako ponašati, ha ya. Čovjek nikoga ne tjera da igra, da l' je dojava ili nije, to je manje bitno, ha ya.
Od mene za danas:
Atl. Madrid - Real Madrid 3+
Francuska - Španija 1
Berdych - Gasquet 1
Wawrinka - Monfils 1
Sretno.
Ispoštov'o si ono što si obeć'o jučer, tako da ti niko ništa ne može prigovoriti. Što se tiče ovog para, vrlo je izvjesno da prođe, ali ja ću, po običaju, odigrati OBA DAJU GOL. U svakom slučaju, hvala ti.
@Emir,
Ne moraš tjerat' čovjeka, pobogu. Ako ne'š uplatit ono što je predložio, ne moraš se tako ponašati, ha ya. Čovjek nikoga ne tjera da igra, da l' je dojava ili nije, to je manje bitno, ha ya.
Od mene za danas:
Atl. Madrid - Real Madrid 3+
Francuska - Španija 1
Berdych - Gasquet 1
Wawrinka - Monfils 1

Sretno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Date Tournament Match ResultMrMacak je napisao/la:sad cu ti ja rec....ovi klubovi su u dobrim odnosima i uvjek je domacin pobjedivao i zbog toga je ova utakmica namjestena...ali ipak ostaje da vidimo do vecaras...Emir_ZENICA je napisao/la:OLARIA-MADUREIRA RJ 1 kvota 2.35.
Ovo dojava ? Kakva dojava kvota 2.35 bolan ne bio,dojava je kvota preko 10,20,30 a ne 2.35,ne budi smjesan.To je samo neka analiza,koju sam ja vidio hiljadu puta dosad.I hoces naplacivati kvotu 2.35 za 50 KM hahaha
AJD MOLIM TE UFATI SE NOGE SA FORUMA !
03/04/2010 Carioca Olaria vs. Madureira 1:2
I josh neshto..Ne bih da se provaljujem ali mislim da im je ovo tek drugi duel u historiji,a ako nije sigurno zadnjih 5 godina nisu igrali utakmicu do ove 3.4.
- __Liedson__
- Kontakt:
Šta ste napali čovjeka,neka piše šta mu je volja...evo i od mene dojava 100 % prolazi rukomet Francuska-Španija 1 1.30
ako hoćeš prepiši ako nećeš ne peglaj i zdra'o.

ako hoćeš prepiši ako nećeš ne peglaj i zdra'o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.