FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zna li neko da li mogu ući gostujući navijači na stadion (organizovano ne pojedinačno) ?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Sada pregledao 1921 izvještaj utakmice sa Rudarom. Nema se nešto posebno vidjeti, očito tvrda utakmica bez mnogo šansi.Ono što mi je zapalo za oko, i što ne mogu da vjerujem je da Tuce izvodi prekide(slobodnjake i kornere) pored malog Durakovića. Ako na ovakvim utakmicama nećeš dati šansu tom momku da radi ono što najbolje zna, kada ćeš? Iskreno meni nerazumljivo i neobjašnjivo.
-
- Kontakt:
Prva pomisao kad sam procitao naslov bila je "steta sto imamo trenera".

A sta ce covjek otvoreno rekao da fali kvalitete u ekipi i ende.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vala glup potez. Dole je isto finansijska kriza i sasvim solidan posao je radio. Malo je usr'o s ovim ispadanjem u Evropi ali eto.
Željezničar za život cijeli!
A ja bas doaao da ga prozovem

- kolezeljovac
- Kontakt:
E pa ti koji nosis nick Bender, ti ces nekome govoriti.. Ovdje ima nas koji masne pare smo davali i dajemo. Ja imam izvora u klubu i veoma dobro znam sta se desava. Drugo Željino sam dijete, završio OP, nakon toga gostovanja sa grupom, uplatnice sve sve ali nikad aaa nisam rekao. Ovdje dosta momaka pomaže Želju na sve načine i itekako imaju pravo da ukazuju na ono što je neispravno, a neispravno je ono što ti kvazi legenda Štilić radi. Njegov stari Ismet me je trenirao, davno još u mladjim kategorijama tamo neke 2010 ili 2011. godine, i on je gospodin. A taj tvoj Štilić želi da tuži klub, imao kurcobolju pola godine, prelivao alkohol i niko mu aaa nije rekao, i sad kao on je legenda i mi smo dusmani, ma mrš i on i ti, idi navijaj za njega negdje gdje ode!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kutarisat ce nas Sibenik belaja. Hvala im.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo kod nas navijaci imaju želju da vide igračima ledja. To u pm nema Al kod nas je to normalno. Nevezano za Zeca nego opcenito za sve igrače.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
IVKOVIĆ ZA **** "Gledao sam obje utakmice Zrinjskog, idemo se 'potući' u Mostaru"

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Još neko da uzme kapitena 14ku i menadžera Osima i rahat smo kao klub.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ako ode Zec, trebaju pokušati dovesti Voju Ubiparipa, mislim da mu se ne grije klupa Krpiću.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, Lekqqq1921, NeSamSafetee i 24 gosta.