FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne bi bilo čudo da je Talijan otišao nez pozdrava.
Neka Akademija hu ha, ovo ono, a zapravo ništa.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Meni fkt nije jasno, kako vi 100% vjerujete novinarima kada napisu nesta lose/katastrofslno o Sarajevu, a ne vjerujete kada neko napise, evo u slucsju talijana, da je lik bas u kontaktu sa vlasnicima i da imaju plan i program za dalje?Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2021, 07:53Ne bi bilo čudo da je Talijan otišao nez pozdrava.
Reko Slinan objavio nesta, a ovde kad spomenes njegovo ime znas ds je lopina i lszov teski. Al vi vjerujete jer zelite cuti negativno o klubu.
A kad neko nesta pozitivno napise, il se usute ili sumnjaju u sve to.
Da se razumijemo, ovi sa ss.ba su najveca govhna... A o moderaciji da ne pricam. Ako ko voli da lose pise o FKS, to su oni. Istina je uvijek negdje na sredini.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nisu na ss.ba napisali da je otišao bez pozdrava, Sinan jeste.BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑05 avg 2021, 08:01Meni fkt nije jasno, kako vi 100% vjerujete novinarima kada napisu nesta lose/katastrofslno o Sarajevu, a ne vjerujete kada neko napise, evo u slucsju talijana, da je lik bas u kontaktu sa vlasnicima i da imaju plan i program za dalje?Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2021, 07:53Ne bi bilo čudo da je Talijan otišao nez pozdrava.
Reko Slinan objavio nesta, a ovde kad spomenes njegovo ime znas ds je lopina i lszov teski. Al vi vjerujete jer zelite cuti negativno o klubu.
Da se razumijemo, ovi sa ss.ba su najveca govhna... A o moderaciji da ne pricam. Ako ko voli da lose pise o FKS, to su oni. Istina je uvijek negdje na sredini.
Nema moj komentar veze sa člancima sa sporckih, ss.ba ili nekog drugog portala. Portali su odavno na nivou žutila što objavljuju vijesti o starletama i ostalim smećem društva.
Čovječe, mi se tražimo, uprava krije info o bilo čemu ko zmija noge, čak i kad nešto najave, ništa, tišina.
Ok, ne može sve ko po loju, mora da zapinje, ali priznaćeš prilično su izgubili kompas.
Pa mi ne znamo kako smo ušli u ovu sezonu!
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda ali kako sam napisao i jučer treba sačekati za potvrdu takvih informacija jer on nikad nije bio u pravu osim kada je nedavno prvi napisao za novog igrača ali generalno je svaki put slagao dosad. On je najmanje pouzdan, avaz je isto jako loš.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2021, 07:53Ne bi bilo čudo da je Talijan otišao nez pozdrava.
Problem nastaje što mi više nemamo povjerenja u njih kada vidiš koliko su puta slagali u posljednjih par mjeseci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
A ko će nam potvrditiMortemHz je napisao/la: ↑05 avg 2021, 08:18Možda ali kako sam napisao i jučer treba sačekati za potvrdu takvih informacija jer on nikad nije bio u pravu osim kada je nedavno prvi napisao za novog igrača ali generalno je svaki put slagao dosad. On je najmanje pouzdan, avaz je isto jako loš.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2021, 07:53Ne bi bilo čudo da je Talijan otišao nez pozdrava.
Problem nastaje što mi više nemamo povjerenja u njih kada vidiš koliko su puta slagali u posljednjih par mjeseci.

Ma kakav Sinan i portali, ko što rekoh i Bjelašnici, oni jedva čekaju, ja to više na osnovu svog zapažanja dešavanja u klubu.
Vrdaju i ovi iz uprave, Tan će ovo, Tan će ono...sad čekaju pare od Kovačevića za poreznu.
A to nam je baš problem u moru problema na početku ove sezone.
Dali smo igrača, sad čekaj lovu....kad se smiluju Poljaci?
Njima se Kova već isplatio, al očito nas gledaju ko neki žnj klub kojem mogu platiti kad njima bude ćejf.
Koševo Zapad
to je Adukorspezial je napisao/la: ↑04 avg 2021, 21:14Nije to Merso, to je Bodul ja mislimNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 avg 2021, 21:02Vjerovali ili ne
Nasi su danas objavili 16 slika sa treninga(u 2 navrata)!!!
Da je jos neki videočić od 3 minute![]()
Eh,da je svaki dan ovako
Edit:Nisam znao da Merso ima tetovazu na lijevoj ruci![]()
![]()
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
ma ovakvim likovima ne mozes nikad objasniti,to se odmah javlja kao eto ko je bolji a bolji je svaki trenutno u ligi,cim je on pristao da igra bez ekipe i da igra samo jedno prijateljsku pred sezonu to dokazuje da nema svoje ja i da ga sabrinica i ekipa vucaraju kako stignu.Antikloc je napisao/la: ↑04 avg 2021, 22:33Kako stara poslovica veli : Vo se drzi za rogove a covjek za CV ! Sabljicev CV je goli qurac a rezultati u FCS u ovom ne tako kratkom periodu jos gori !!keli je napisao/la: ↑04 avg 2021, 21:50Hajde daj mi trenera za kojeg mislis da bi sa zadnjom linijom halid kurdic dupovac pidro i sa golmanima koji imaju skupa 3 nastupa i sa veznim redom bez kreativca napravio bolje rezultate... Glupo reci al se uvalio u go.vna dolaskom kod nas u ovakvom momentu, ali nije nimalo los trener!
Plus da dodam, jel moguce da kao navijac unaprijed upisujes poraz i pri tome ti poruka zvuci kao da likujes da se to desi.
Nema on pojma ni o fudbalu ,ni o zivotu a ktome jos je luzerski .
Jos tekma- dvije i on je bivsi !! A nama ce biti bolje,jer gore ne moze !!
Ako ce izgovor biti ekipa onda bih i ja mogao isto ovako voditi i poslije svake utakmice ,eto nemamo kvalitet,sta smo s njim dobili utakmicu u Moldaviji nije mogao dobiti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Svidja mi se kako razmisljas, al u hurcu.donDondon je napisao/la: ↑05 avg 2021, 08:30ma ovakvim likovima ne mozes nikad objasniti,to se odmah javlja kao eto ko je bolji a bolji je svaki trenutno u ligi,cim je on pristao da igra bez ekipe i da igra samo jedno prijateljsku pred sezonu to dokazuje da nema svoje ja i da ga sabrinica i ekipa vucaraju kako stignu.Antikloc je napisao/la: ↑04 avg 2021, 22:33Kako stara poslovica veli : Vo se drzi za rogove a covjek za CV ! Sabljicev CV je goli qurac a rezultati u FCS u ovom ne tako kratkom periodu jos gori !!keli je napisao/la: ↑04 avg 2021, 21:50
Hajde daj mi trenera za kojeg mislis da bi sa zadnjom linijom halid kurdic dupovac pidro i sa golmanima koji imaju skupa 3 nastupa i sa veznim redom bez kreativca napravio bolje rezultate... Glupo reci al se uvalio u go.vna dolaskom kod nas u ovakvom momentu, ali nije nimalo los trener!
Plus da dodam, jel moguce da kao navijac unaprijed upisujes poraz i pri tome ti poruka zvuci kao da likujes da se to desi.
Nema on pojma ni o fudbalu ,ni o zivotu a ktome jos je luzerski .
Jos tekma- dvije i on je bivsi !! A nama ce biti bolje,jer gore ne moze !!
Ako ce izgovor biti ekipa onda bih i ja mogao isto ovako voditi i poslije svake utakmice ,eto nemamo kvalitet,sta smo s njim dobili utakmicu u Moldaviji nije mogao dobiti
To sto se tebi i nekima ne svidja sto gubimo, jedna novost za tebe, ne svidja se nikome ko voli Sarajevo. Ali sta ti mozes tu zakljuciti, kao nesto dokazuje, ne rise molim te.. Covjek je ovdje uletio u rasulo i treba se izvuc iz toga, pogotovo kada su ti pare problem i ti bi ga kao mijenjao, da dodje gori od Jesica.. Treba sastavit ekipu od nemotivisanih igraca koji zele da idu, jedino dobro igrali sad ovi novi i Saban i Kurdic sto se trude i ti dodjes ovdje i seres po Sabljicu, kakav god da je od govana pitu pravi a i po izjavama je pokazao da zrelo razmislja i da zna koji su nam problemi, prvi korak za rjesavanje istih.
Ali ipak mislim da bi trebali mijenjati trenera, svako drugo kolo. Dok pobjedjuje neka ga tu, cim izgubi trebamo ga nogirat.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Kao što sam i pretpostavljao, u nedjelju nam sudi Bandić. Mahači su Lazić i Demir. Dosad imamo 3 pobjede i jedan remi (onaj 0-0 u DK prošle sezone).
-
- Kontakt:
U nedelju sudi nam Antonio Bandic iz Gruda
Imamo solidan skor kada nam on sudi
Sudio nam je prosle sezone na Kosevu protiv Krupe kada smo dobili 1-0
Takodjer sudio nam je protiv Mladosti u Kaknju 0:0kad je bilo
A isto sudio nam je u sezoni 2015/2016 protiv Travnika,kada smo pobjedili 4:0
I sudio nam je 2 puta u Kupu
Prvo u sezoni 2016/2017 kada smo pobjedili Kozaru 0:5 u 1/8
Pa i protiv Krupe prosle sezone kada smo dobili 2:4,isto u 1/8
Znaci skor sa njim:
5 utakmica
4 pobjede
1 remi(na gostovanju)
Imamo solidan skor kada nam on sudi
Sudio nam je prosle sezone na Kosevu protiv Krupe kada smo dobili 1-0
Takodjer sudio nam je protiv Mladosti u Kaknju 0:0kad je bilo
A isto sudio nam je u sezoni 2015/2016 protiv Travnika,kada smo pobjedili 4:0
I sudio nam je 2 puta u Kupu
Prvo u sezoni 2016/2017 kada smo pobjedili Kozaru 0:5 u 1/8
Pa i protiv Krupe prosle sezone kada smo dobili 2:4,isto u 1/8
Znaci skor sa njim:
5 utakmica
4 pobjede
1 remi(na gostovanju)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja o sLinanu mislim sve najgore i smatram da je deb.il al nije sve što je pisao bila laž. Nažalost, dosta loših stvari je skoro pisao o nama i sve se ispostavilo tačno, od Miličevićevog odlaska sa sporazumnim raskidom, tužbama, nekim pojačanjima itd.BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑05 avg 2021, 08:01Meni fkt nije jasno, kako vi 100% vjerujete novinarima kada napisu nesta lose/katastrofslno o Sarajevu, a ne vjerujete kada neko napise, evo u slucsju talijana, da je lik bas u kontaktu sa vlasnicima i da imaju plan i program za dalje?Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2021, 07:53Ne bi bilo čudo da je Talijan otišao nez pozdrava.
Gori ste vi što smatrate da je sve neistina što se piše negativno o klubu i da je to napad na klub, a prije ili kasnije to sve izađe na vidjelo i ispostavi se da je istina.
Eto napisali su juče da je otišao u Italiju, odmah su to potvrdili i naši za ss.ba portal, naravno, umotali su to da izgleda kao da je tu u Butmiru.
A čekaj, kome da vjerujemo? Kasumu? Kasumu koji obeća da će odgovoriti navijačima na postavljena pitanja i da je greška bila što to nisu uradili prije? Kasumu koji obeća da će biti poseban press u vezi pojašnjenja za stadion? Kasumu koji obeća press pred novu sezonu kako bi navijačima odgovorili na sva pitanja? Ljudima u upravi koji lažu svakodnevno, koji kriju, obamnjuju, muljaju? Ljudima koji su obećali transparentnost po hiljadu puta i svaki put poslije bilo još gore?
Kako možete bit toliko slijepi pored očiju?
Kako možete toliko bit naivni?
Velika većina negativnih vijesti u posljednje vrijeme se ispostavilo tačno, što pokazuje i stanje u klubu, atmosfera, rezultati, nezadovoljstvo.
Šatro.info da napiše da je transfer Kovačevića bio 900.000e a sportsport.ba da napiše da je bio 200.000, vi pojedini bi napali sportsport i misli bi da je šatro info jedini pravi izvor informacija.
Naravno, SVE ŠTO SE NAPIŠE NIJE ISTINA, ali isto tako, SVE ŠTO SE NAPIŠE NIJE I NEISTINA.
Znači trebamo samo vjerovat u pozitivne vijesti a negativne smatrat lažnim bez obzira što se pozitivne vijesti procentualno 5% ispostave tačnim dok "SAMO" 95% negativnih vijesti ispostavi tačnim.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Treba za godinu opet vratiti Adukora iz divljine da mu karijeru oživimo, da nas i treći put natrpa sazad!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Blagojevic : Ovog ljeta nije bilo ponuda iz Premijer lige BiH, vjerovatno se i ne zna da sam trenutno slobodan. Ranije je bilo interesa, a istina je da bi mi odgovaralo da se vratim u BiH iz više razloga, nemam ništa protiv”, kazao je iskusni veznjak koji je u BiH igrao za Velež i Željezničar.
Sarajevo ljubavi moja.
Ovo je izgleda izvjesno ! Mada je bila prica da ce to 'investitori platiti. Sad se postavlja pitanje ,sta ce to i koliko investitori investirati,sta oni daju a sta dobijaju ??Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2021, 08:22A ko će nam potvrditiMortemHz je napisao/la: ↑05 avg 2021, 08:18Možda ali kako sam napisao i jučer treba sačekati za potvrdu takvih informacija jer on nikad nije bio u pravu osim kada je nedavno prvi napisao za novog igrača ali generalno je svaki put slagao dosad. On je najmanje pouzdan, avaz je isto jako loš.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2021, 07:53Ne bi bilo čudo da je Talijan otišao nez pozdrava.
Problem nastaje što mi više nemamo povjerenja u njih kada vidiš koliko su puta slagali u posljednjih par mjeseci.![]()
Ma kakav Sinan i portali, ko što rekoh i Bjelašnici, oni jedva čekaju, ja to više na osnovu svog zapažanja dešavanja u klubu.
Vrdaju i ovi iz uprave, Tan će ovo, Tan će ono...sad čekaju pare od Kovačevića za poreznu.
A to nam je baš problem u moru problema na početku ove sezone.
Dali smo igrača, sad čekaj lovu....kad se smiluju Poljaci?
Njima se Kova već isplatio, al očito nas gledaju ko neki žnj klub kojem mogu platiti kad njima bude ćejf.
Mi smo 14-e dali Tanu klub na izvolite- Evo ti,pa nas jbi ! Kazu ,moralo se,imali smo dugove,bili pred bankrotom. Dobro,recimo da je tako,moralo se !!
Ali sad nemamo dugova. Imamo ovo sitno poreznoj,to ce se pokriti od Kovacevica i nesto malo plata. Minorne i smijesne cifre za fudbal i za FKS.
Tako da ako sad poklone klub strancima,treba se dobro zapitati sta s njima i sta sa nama. To vec ulazi u kriminal i krivicna djela.
Svaki klub kad pregovara sa novim investitorima,ulagacima,vlasnicima,ugovor precizno definira davanja i uzimanja,obaveze jedne i druge strane.
Posebno najvazniju stavku : visinu i dinamiku investicije !! Znaci ,investicija ce iznositi toliko i toliko u iduce 3-5 godina ( uvijek ide dugorocno ) dinamika uplacivanja novca ce biti toliko i toliko polugodisnje / godisnje. A niko normalan i nekriminalan ne daju nikome u klub u ruke ,a zauzvrat ovaj baci dollar -dva ,kad mu se digne,kvartalno i slicne svinjarije.
Ako cemo se prodavati,da se prodamo kao ljudi ako ne moze tako,onda bolje nikako. Zivjeli smo i bez investitora od 94 do 2014.
Konkretno ,Tan ,kad je dosao u Hajduk,oni su njemu iznjeli ovakav slican ugovor,stavka za prvi tim je bila 3 miliona $ prvu godinu,pa da se dize u iduce 4 godine ,zavisi od rezultata i potreba ( bilo je sve tacno definirano ) ,Tan je poceo palamuditi a iduce sekunde ,vec mu je bila noga u guzici i bridila mu je sve do Sarajeva ,gdje je nasao raju koju ce mu se nagusiti !!
Btw,klub je jos uvijek udruzenje gradjana !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mislim da smo sad mi njega natrpali neplaćanjem ugovorenih obaveza

Šta bi sa našim bivšim igračima, velika većina njih još nije našla klub?
Milanović, Hodžić, prevara Mustedanagić, Jukić..
FK Sarajevo
Al dođoše Poljaci, kae dajte nam Vladana i piši tamo u teku, pa će bit nekad
E cirkusa braćo mila, svaki dan nešto novo izleti da nas osramoti, a Kasum i Sabra samo pod tepih guraju i kontaju neće se ništa saznat

E cirkusa braćo mila, svaki dan nešto novo izleti da nas osramoti, a Kasum i Sabra samo pod tepih guraju i kontaju neće se ništa saznat

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pored što ne dobismo siću od Kovačevića, mi izgubismo preko 300.000e zbog Kanurića u evropi i plus bod protiv Tuzle.

Na kraju nas ispade ko da smo mi platili 300.000e za odlazak Kovačevića u Poljsku..

E jesmo šega postavi

Hvala najboljoj upravi i njihovim botovima

FK Sarajevo
E cuj neki kriminalci Zinedina nazivaju lrevarom
Rakow ceka para iz Njemacke i Turske. prodali su jednog u Leipzig za 5 i jedan slovenac u Tursku za preko 2 mio.
E cuj bandic nam sudi, sve bandica sto znam su olosi, kriminalci i ljudski sljam... Fuj 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.