FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako moze Posusje biti neiskusno kad ima jedan od najstariji pocetni postava/rostera u ligi da mi je znati. 

@igrajlopte 🐦
Ma ono kao ekipa

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Aludira se na iskustvo igranja ove nase lige, ne godine i karijere opcenito.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisam inače za da se baš sve u javnost iznosi ali ne bi bilo loše da se neko iz uprave oglasi po pitanju Štilića. Mislim ipak radi se o našem najboljem igraču i kapitenu, ne možemo se sad baš pravit da nije tu i da to nikoga ne zanima. Pa u kojem klubu svijeta bi navijači ignorisali da im odjednom nema najboljeg igraca na mapi, svi bi trazili odgovore. Mislim ako niko nakon 2 mjeseca ne želi iz uprave da kaže nešto u vezi Semira onda su sami krivi što nastaju razne teorije zavjere koje štete i Semiru i klubu jer kad obično nema informacija o nečemu onda ljudi počnu sumnjat i počnu kružit raznorazne priče. Jer i novinari evo zapitkuju Tomu oko njega, a on to upućuje na upravu, vidi se da mu nije pravo što ga to pitaju novinari i zato mislim da treba malo razjasnit slučaj. Kad bi lupam Nazif rekao situacija je takva i takva i ide u tom i tom pravcu onda bi stvari bile jasnije, a ne ovako te pitaju novinari, te Tomislav upućuje pitanje na drugu adresu , pa Bekrić govori da bi volio da se Semir vrati, pa onda 100 verzija po brijačnicama i forumima. Šega realno.LjoZee je napisao/la: ↑05 avg 2021, 12:57Ne tangira Stilica puno izgleda sta Bekric misli i sta mu prica.braco je napisao/la: ↑05 avg 2021, 12:35Na treninzima nema Semira Štilića. Sve je izvjesnije da je završio svoju epizodu na Grbavici.
“Nadam se da se Štila (Semir Štilić, op.a) nije oprostio od Željezničara niti treba to uraditi. Potreban nam je. Moja je velika želja da ponovo bude tu, Željezničar je njegov klub, tu pripada. To sam i njemu rekao. Ne bih volio na ovaj način da ode.”![]()
Zadnja izmjena: braco, dana/u 05 avg 2021, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Aah oke, mea culpa. Opet nekako cudno zvuci, kad stavis PL kao neko mjerilo haha. Pogotovo kad znas da ovi klubovi iz Hercegovine/RSa vecinom dovode "svoje" igrace sa strane.

@igrajlopte 🐦
Štilić nam je potreban uvijek, kao i svaki uspješan Željovac. Ne treba sa njim završiti na loš način, to je momak koji nam na svoja poznanstva može završiti nekad i dobrog igrača, spojiti nas sa nekim ljudima iz vana. Kao igrač…iskreno mislim da se njemu fudbal više ne igra. Ali ako je voljan, i ako se može naći jezik, naravno da mu treba dati šansu. Po meni više ga vidim kao nekog ko bi u budućnosti mogao obavljati posao sportskog direktora ili neku sličnu funkciju kod nas. Zato je bitno riješiti sa njim sve bez zle krvi.
Ko svi ti i tvoja dva acc jos
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ja mislim isto da se Stili vise ne igra...sad je drukcije kod Tome trazi se maksimalan rad i trud, nema vise laganog trckaranja i zajebancije i propustanja treninga ovih starijih kao kod Amara, tako da sumnjam da on ima vise motiva da izgara na terenu, al 100% fokusiran sigurno bi nam valjao al tesko realno..
P.S zamolio bih gospodina zvanog mreza na sjeveru da se ne nadovezuje na post i smara, posto vjesto izbjegava odgovor kad je zadnji put bio na grbavici a palamudi na forumu raji.m

P.S zamolio bih gospodina zvanog mreza na sjeveru da se ne nadovezuje na post i smara, posto vjesto izbjegava odgovor kad je zadnji put bio na grbavici a palamudi na forumu raji.m

Kapiten ne igra onako na derbiju kako je on odigrao zadnji put. i još nakon utakmice kaže kako nešto nije bio raspoložen kad ga je jedan poznanik pitao kako je onako promašio penal.
Zavisi o kakvom Stilicu pricas. Onom koji nas je sve odusevio prve sezone nakon povratka ili Stilica sa qurcoboljom prosle godine. Tako da:
Stilic 2019-20, da.
Stilic 2020-21, hvala ali ne hvala!
Jedno pitanje za insajdere foruma: Sad kad su se registrovali Zdunic i treneri, jel to znaci da Zeljo moze dovesti novog igraca/igrace iz vana i da moze da odma igra?
@igrajlopte 🐦
Treba se javnost upoznati sa situacijom, ali mi ovo lici na da bi samo rekli uzrok, a rjesenje ne jer ga ne mogu pronaci. Pisao je i ovaj portal da je na pocetku priprema bio u prostorijama kluba znaci vrsili su se neki pregovori, pokusalo se, ali ne ide. Ovako ili ce ici preko suda ili su pustili da se glave ohlade malo pa da probaju opet ili neko novi ako dodje u klub. Ivkovica i ne treba pitati ovo jer nece reci i ne treba za Stilica jer ga nije ni trenirao. Za Zeca vec ok.braco je napisao/la: ↑05 avg 2021, 13:15Nisam inače za da se baš sve u javnost iznosi ali ne bi bilo loše da se neko iz uprave oglasi po pitanju Štilića. Mislim ipak radi se o našem najboljem igraču i kapitenu, ne možemo se sad baš pravit da nije tu i da to nikoga ne zanima. Pa u kojem klubu svijeta bi navijači ignorisali da im odjednom nema najboljeg igraca na mapi, svi bi trazili odgovore. Mislim ako niko nakon 2 mjeseca ne želi iz uprave da kaže nešto u vezi Semira onda su sami krivi što nastaju razne teorije zavjere koje štete i Semiru i klubu jer kad obično nema informacija o nečemu onda ljudi počnu sumnjat i počnu kružit raznorazne priče. Jer i novinari evo zapitkuju Tomu oko njega, a on to upućuje na upravu, vidi se da mu nije pravo što ga to pitaju novinari i zato mislim da treba malo razjasnit slučaj. Kad bi lupam Nazif rekao situacija je takva i takva i ide u tom i tom pravcu onda bi stvari bile jasnije, a ne ovako te pitaju novinari, te Tomislav upućuje pitanje na drugu adresu , pa Bekrić govori da bi volio da se Semir vrati, pa onda 100 verzija po brijačnicama i forumima. Šega realno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da.Do 13.08. mozemo registrovati stranca sa rokom.trajanja radne dozvole od 6 mjeseci
Nakon isteka tog roka se mora ponovo produzavati.
Nakon isteka tog roka se mora ponovo produzavati.
Samo da mi je znati sta su dobili s ovom posudbom Zdunic za 4 mjeseca ide 

by KANA
by KANA
Imal Zec dvocifren broj odigranih utakmica?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Čovjek je na posudbi čitavu sezonu. Registracija za stranca se mora produžiti svakih 6 mjeseci.

Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Tako je i sa mrežom na sjeveru. Svakih šest mjeseci je postavljajuSudoHusika je napisao/la: ↑05 avg 2021, 14:17Čovjek je na posudbi čitavu sezonu. Registracija za stranca se mora produžiti svakih 6 mjeseci.![]()

moSa ljoŽe
Pa sta stoji ovo na transfermarket? Do kad ima ugovor s Lokomotivom?SudoHusika je napisao/la: ↑05 avg 2021, 14:17Čovjek je na posudbi čitavu sezonu. Registracija za stranca se mora produžiti svakih 6 mjeseci.![]()
by KANA
by KANA