Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Moto GP
Don't believe the hype.
Dobro je pa ne zna ...ubit ce nekog na motoru 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Vinales i Yamaha se zvanicno razisli. Obecavao je puno, na kraju ćorak.
razlaz koji je dobar za sve uključene strane
Vinalesu da proba naci neku novu inspiraciju u drugoj sredini a Yamaha da nadje zamjenu koja zapravo može pratiti Fabija koliko toliko
Yamaha je bila vise nego korektna, dala mu je sve vrijeme ovog svijeta i on nije isporučio ono sto se ocekivalo od njega
navodno je i VR46 sa fabričkim Ducatijem opcija za Vinalesa, e to bi bila zanimljiva kombinacija
ali koliko je to realno s obzirom da mu Ducati nece dati ni približno slobode u razvoju motora kao Aprilija ostaje da se vidi, a Mavericku je to najbitnija stvar
Vinalesu da proba naci neku novu inspiraciju u drugoj sredini a Yamaha da nadje zamjenu koja zapravo može pratiti Fabija koliko toliko
Yamaha je bila vise nego korektna, dala mu je sve vrijeme ovog svijeta i on nije isporučio ono sto se ocekivalo od njega
navodno je i VR46 sa fabričkim Ducatijem opcija za Vinalesa, e to bi bila zanimljiva kombinacija
ali koliko je to realno s obzirom da mu Ducati nece dati ni približno slobode u razvoju motora kao Aprilija ostaje da se vidi, a Mavericku je to najbitnija stvar
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Rossi objavio da se povlaci. Vala i bio je red, ne treba mu ovo sramocenje sad.
Rossi službeno objavio penziju
Salute the Master, Salute the Doctor, Salute Valentino Rossi
Salute the Master, Salute the Doctor, Salute Valentino Rossi
Čovjek koji je digao popularnost Moto GP koliko je Jordan košarke
Samo da stigne nekako do tog 200. podijuma i može sretno u penziju.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Zbog MM93 sam počeo pratiti MOTO GP , za njega navijam .
Međutim Rossi je MOTO GP , kad vidiš 70-80% publike u žutoj boji sa 46 kačketima i zastavama sve ti je jasno
Vjerovatno će MM93 na kraju karijere imati više titula od Rossija , i zvanično biti najbolji vozač u historiji MOTO GP-a , ali neće biti "NAJVEĆI" ...
Slično sa Đokovićem i Federerom u tenisu , kao i LeBronom i Jordanom , šta god da urade Đoković i LeBron neće biti najveći , jer tenis je Federer, košarka je Air 23
Međutim Rossi je MOTO GP , kad vidiš 70-80% publike u žutoj boji sa 46 kačketima i zastavama sve ti je jasno
Vjerovatno će MM93 na kraju karijere imati više titula od Rossija , i zvanično biti najbolji vozač u historiji MOTO GP-a , ali neće biti "NAJVEĆI" ...
Slično sa Đokovićem i Federerom u tenisu , kao i LeBronom i Jordanom , šta god da urade Đoković i LeBron neće biti najveći , jer tenis je Federer, košarka je Air 23
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Rossi je juče izjavio da mu je žao što nije osvojio 10-u titulu, iako je u par navrata bio jako blizu (2006, 2015). Takođe, rekao je da bi on lično volio da se trka i narednih 20 godina u Moto GP-u, ali da to jednostavno nije moguće.
Svakako odlazi u legendu Moto GP-a, a i sporta generalno, jer je jedan od rijetkih koji je veći od samoga sporta (Ali, Woods, Jordan). On je napravio ovaj Moto GP kakav je danas. Još kao osnovac slušao sam na vijestima da je nekakav Doctor osvojio titulu Moto GP-a. Tek par godina kasnije imao sam priliku da gledam Doctora na trkama i od tada nisam propuštao nijedan trening, kamoli trku. Po meni najveći ikad. Ostaje nam da uživamo u ovih 9 preostalih trka i nadamo se još u malo Doctorove magije. Salute The Master. Salute The Doctor. Salute Valentino Rossi. #VR46

Svakako odlazi u legendu Moto GP-a, a i sporta generalno, jer je jedan od rijetkih koji je veći od samoga sporta (Ali, Woods, Jordan). On je napravio ovaj Moto GP kakav je danas. Još kao osnovac slušao sam na vijestima da je nekakav Doctor osvojio titulu Moto GP-a. Tek par godina kasnije imao sam priliku da gledam Doctora na trkama i od tada nisam propuštao nijedan trening, kamoli trku. Po meni najveći ikad. Ostaje nam da uživamo u ovih 9 preostalih trka i nadamo se još u malo Doctorove magije. Salute The Master. Salute The Doctor. Salute Valentino Rossi. #VR46
- Felixians4
- Kontakt:
pa da. otprilike. iako marquez ne obećava s nesrećama i formom zadnje 2 godine,jel. no tako je bilo i s noletom.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 avg 2021, 23:39Zbog MM93 sam počeo pratiti MOTO GP , za njega navijam .
Međutim Rossi je MOTO GP , kad vidiš 70-80% publike u žutoj boji sa 46 kačketima i zastavama sve ti je jasno![]()
![]()
Slično sa Đokovićem i Federerom u tenisu , kao i LeBronom i Jordanom , šta god da urade Đoković i LeBron neće biti najveći , jer tenis je Federer, košarka je Air 23![]()
mada skinuti najveće i biti najbolji za mene je veličanstvenije nego "utabati put" i načiniti sport velikim.
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledajuci neke priloge o Rossiju iz Austrije na italijanskom Sky-u iznenadih se koliko dobro pricaju italijanski Marquez i Oliveira, pa i Jarvis, ali posebno prva dvojica, kao maternji
Don't believe the hype.
-
staravremena
- Kontakt:
Napokon stignem gledati trke, a fašisti nisu u stanju pustiti Ercega i Džankića...
Edit: tek sad uključiše komentatore.
Edit: tek sad uključiše komentatore.
-
staravremena
- Kontakt:
Šteta za ovakav kraj
- akisarajevo92
- Kontakt:
imam osjecaj da sam pogledao 50 utrka sa ove staze u posljednje dvije godine
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.