FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
E sad konacno moze poceti rekonstrukcija.
Kao povremeni simpatizer Barcelone iskreno mi je drago da diktator Messi nije produžio ugovor.U posljednje 4 godine uzeo preko 500 miliona čistog keša iz kluba i doveo vas do bankrota. Izvlačio se na utakmice protiv Eibara dok je kao kapiten vodio Barcu do najvećih poraza u historiji knockout faze LP. Treba se fokusirat na Dembelea i mlade nade.
Top 4 premija.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Grizman ce sad tek pokazati kakav je igrac i zasto je dosao. Cou je nepotreban.
Ja vam govorio očite znake bankrota i finansijskih problema, vi meni brisali postove jer ste mislili da trollam. Danas naša Barca potvrdila da je u dubokom blatu. Jednostavno moralo se ovo desiti da se izbjegne sudbina recimo Čelika.
Želim vam najbolju sreću dalje, ALI JA OD DANAS NISAM VIŠE NAVIJAČ BARCE!
Kako glup potez ce biti odlazak u PSG.
Da su samo ove lezbejke Francuske i mutavce prodali imali bi mogucnost zadrzati ga , ovako nemam rijeci.
Ide hendlanje i aktivna borba za top4.
Ide hendlanje i aktivna borba za top4.
Come to Roma
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Da je neki bolji trener na klupi očekivao bih da ćemo igrati bolje bez Messija pogotovo kada imamo širok roster Depay, Fati, Dembele, Aguero, Coutinho i Griezmann ovako teško, jako teško.
Hvala mu i zdrao'
Hvala mu i zdrao'
mosa lošmi stićko tit-ula!
ja mislim da je ova izjava samo paravan koji su halalile obje strane i da messiju ostanak ni nakraj pameti nije bio
Teško da je mogao šta napraviti, nakon sto je Bartomeu usro i šefa i stanicu.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑05 avg 2021, 19:57Laporta je ublehas ko Komsic. Obicni populista i supljator
Don't hate what you don't understand.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sad ce Roberto , Pique , Alba , Dembele , Grizman , Lenglet , Umtiti ,Coutinho doci do izrazaja…
Može li mi neko poslati link? Ko je potvrdio ovu vijest da Messi odlazi? Još ne mogu da vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.