Niko od ozbiljnih ekipa, koje imaju sistem

A prica je bila "ide kod Guardiole".
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Niko od ozbiljnih ekipa, koje imaju sistem
Pa niko ti ne brani da navijas za taj tim koji ce imati Neymara, Messija i Mbappea u ekipi. Its a free world. U ostalom ne znam sto se qurcis kad sam spomenuo PSG jer si taj klub spomenuo u svakom postu u zadnje x minuta.
U pravu si.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 avg 2021, 21:48Pa rat između Laporte i Tebasa. Laporta osniva Superliga, koja se praktično ruši Tebasovo takmičenje. Sutra u 11 je press konferencija Laporte, vjerovatno otkriva detalje. Ovo oko tog salary capa je ubilo Barcelonu, treba skontati da ni Depay, Aguero, Garcia i Emerson nisu registrovani.
Samo sabura, sve je ovo samo ruzan san.
Nadam se da ti je sad jasnije nema veze što ti je trebalo godinu dana da skontaš očigledne stvari.Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:27E nek si nam objasnio. Svaka cast. Mi sve do sad probijali glavu sta i kako. Sad je svima sve jasno.Saurman je napisao/la: ↑30 avg 2020, 16:44Messi je slobodan igrač samo to još nije jasno pojedinim navijačima a ovi iz uprave itekako znaju za klauzulu da nakon 3g može otići džabe.La Liga i Bartomeu biju već izgubljenu bitku i rat.Barcelona je ovdje gubitnik kako god okreneš sve zbog idiota iz uprave.
Fakat ono nevjerovatan momenat. Ko biva štitiš ekipe, a svakako 90% lige nije ulagalo ni ono što zaradi.
Ko drugi nego Javier Tebas, degenerik dokazani. Covjek odlucio da sjebe La Ligu i odlicno mu ide.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.