Dialiba dolazi u na Koševo 100 %Colorado je napisao/la:Kakav dialiba , mani se suplje .mirzza je napisao/la:Sta se ovo suska komsije da vam Dialiba dolazi?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Dialibu je provjereno sacekajte malo pa ce te vidjeti
-
- Kontakt:
elSaik je napisao/la:Kučuković, Rahimić, Misimović i Dialiba. 100%.
A gdje je sad Kucuković,fakat kako smo ga odhebali nigdje ga

sonderyiske,zajebano ovo i napisati ako je vjerovati sta pise na wiki
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
stani malo,jeli u ovom klubu igrao Rasčić?E daleko je dogur'o Mustafa,ccccccgavran je napisao/la:pao u depresiju sto ga ne uzeste!!padobranac1978 je napisao/la:elSaik je napisao/la:Kučuković, Rahimić, Misimović i Dialiba. 100%.
A gdje je sad Kucuković,fakat kako smo ga odhebali nigdje ga
sonderyiske,zajebano ovo i napisati ako je vjerovati sta pise na wiki
Nije to taj klub ...Rascic je igrao u Norveskoj za Sandefjord,ovi Mustafini su iz Danskepadobranac1978 je napisao/la:
stani malo,jeli u ovom klubu igrao Rasčić?E daleko je dogur'o Mustafa,cccccc
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
ok,ali svejedno haman pa istomiky_hz je napisao/la:Nije to taj klub ...Rascic je igrao u Norveskoj za Sandefjord,ovi Mustafini su iz Danskepadobranac1978 je napisao/la:
stani malo,jeli u ovom klubu igrao Rasčić?E daleko je dogur'o Mustafa,cccccc

"Ne, sada ne mogu reći da li je moguć odlazak u Sarajevo. Već sam više puta ponovio, imam obavezu da prvo razgovaram sa Čelikom. 90% odlazim vani, a u slučaju da ostanem u Premijer ligi, onda ću pogledati šta je najbolje, ko će mi ponuditi najbolje uslove", rekao je Purić u razgovoru za SportSport.ba.
Znaci kao sto se i govorilo za Purica jos uvijek ima nade da ce doci.
Dok je sa Obucom 99 % sve zavrseno ... on ce potpisati.
Znaci kao sto se i govorilo za Purica jos uvijek ima nade da ce doci.
Dok je sa Obucom 99 % sve zavrseno ... on ce potpisati.
Zivotami Merdanovic nije obavio razgovor sa 2 igraca u ono vrijeme dok je bio SD a masala bio je dugo...ovaj covjek nije ni dan tu,poceo se dogovarati i sa ovim sto im je istekao ugovor i sa mogucim pojacanjima.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vjeruj da nije zajebancija ja navijam za Sarajevo a info je poprilično provjerenpadobranac1978 je napisao/la:bacaju strumfovi ublehe da bi raja pocela o tome pricati,pa da mogu poslije podhebavati,ccccccbeckham je napisao/la:odkud sad to da dijaliba dolazi???
Da imalo znas sta je Obuca uradio za FKS nikada ne bi rekao da smo postali dobrotvorna ustanova ... sve vazne poslijeratne golove za nas je dao Emir i ako je iko zasluzio novu priliku to je on , i neka se vrati bolji je od vecine napadaca u ligi , zabit ce gol kad se najmanje nadamo !Mandrak je napisao/la:Koji je ovo put da se Obuca vraca na koševo?? jedno deseti sigurnovi postali kao dobrotvorna ustanova, kad igrac nema gdje,onda hajmo na koševo jer tamo vazda može (Obuca,Ihtijarevic,Repuh,Avdic itd
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dobro to, nisam ja pitao sta je Obuca uradio za FKS vec koji je ovo put da se ponovo vraca?? taman ga se rijesite, ali eto njega opet naredne godineDirk je napisao/la:Da imalo znas sta je Obuca uradio za FKS nikada ne bi rekao da smo postali dobrotvorna ustanova ... sve vazne poslijeratne golove za nas je dao Emir i ako je iko zasluzio novu priliku to je on , i neka se vrati bolji je od vecine napadaca u ligi , zabit ce gol kad se najmanje nadamo !Mandrak je napisao/la:Koji je ovo put da se Obuca vraca na koševo?? jedno deseti sigurnovi postali kao dobrotvorna ustanova, kad igrac nema gdje,onda hajmo na koševo jer tamo vazda može (Obuca,Ihtijarevic,Repuh,Avdic itd

Baš tako naša stvar, naš problem, šta se petljaš onda...!!?!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
alo mandrak koliko0 se ja sjecam ti si jednom napisao da te boli briga sta se dessava u F.K. Sarajevo .Sta je sad ....Mandrak je napisao/la:Dobro to, nisam ja pitao sta je Obuca uradio za FKS vec koji je ovo put da se ponovo vraca?? taman ga se rijesite, ali eto njega opet naredne godineDirk je napisao/la:Da imalo znas sta je Obuca uradio za FKS nikada ne bi rekao da smo postali dobrotvorna ustanova ... sve vazne poslijeratne golove za nas je dao Emir i ako je iko zasluzio novu priliku to je on , i neka se vrati bolji je od vecine napadaca u ligi , zabit ce gol kad se najmanje nadamo !Mandrak je napisao/la:Koji je ovo put da se Obuca vraca na koševo?? jedno deseti sigurnovi postali kao dobrotvorna ustanova, kad igrac nema gdje,onda hajmo na koševo jer tamo vazda može (Obuca,Ihtijarevic,Repuh,Avdic itd
![]()
i nije samo on u pitanju, imate vi obicaj da primate te islužene rage koji se prešli 30-tu odavno i to u više navrata...ai dobro, vaš stvar vaš problem.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne pričaj gluposti !mrzim selju je napisao/la:Klub nam je grozan, al realno gledajuci, seljina uprava je daleko ispred nase i klub kao cjelina je daleko ispred naseg, vec dugo godina, trebat ce nam dugo da se vratimo, evropa je nemoguca sa ovim stanjem, meni je cilj sredina tabele.

PS: Bolje bi bilo da ti je nick "Volim Sarajevo" a ne "Mrzim Selju". Kvariš koncepciju ! Bez uvrede !

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
mrzim selju je napisao/la:ma nije bitan nick, al pokusavam da skontam imamol sanse za to 4. mjesto, onda samar sebi puknem i mislim sta je pricam kako sa ovim sastavom i kad igraci nece da igraju mozemo samo do 10. mjesta max, al evo Puric 100 % ide u Sarajevo, mozda nam on pomogne u toj borbi sljedece sezone i dobili smo neke donacije bit ce para, to je 100 % provjereno kao i za Purica..
Da imamo iole dobrog trenera, kao što nemamo, dalo bi se razmišljati o tome. Sa MV kao trenerom možemo samo sanjati, a u ovoj državi rijetko kad snovi postanu java. Rijetko ! Za Purića sumnjam, Obuća vrlo vjerovatno dolazi, pa eto biće šta bude !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- bilino polje
- Kontakt:
za purica vam mogu sigurno reci da nedolazi na kosevo jaran sam sa njim veliki pa znam tacno gdje ce al u sarajevo nece definitivno ..........al vidjecete u ponedeljak gdje ce ,...vidjecete ga prvo kolo protiv vas ako neode vani pozdrav
samo celik ale samo celik ale
-
- Kontakt:
Puric dolazi 10000000 %, mozda ti nije reko, ovo sto se danas desilo, al sve je dogovoreno i 100 % dolazi, eto nazovi ga pa ga pitaj sad odmah i pregovori su u toku sa jednim Brazilcem..bilino polje je napisao/la:za purica vam mogu sigurno reci da nedolazi na kosevo jaran sam sa njim veliki pa znam tacno gdje ce al u sarajevo nece definitivno ..........al vidjecete u ponedeljak gdje ce ,...vidjecete ga prvo kolo protiv vas ako neode vani pozdrav

Izgubio sam okladu i moro sam napisat da navijam za selju na temu ljevlje navedenog kvazipolukluba.
-
- Kontakt:
mrzim selju je napisao/la:Puric dolazi 10000000 %, mozda ti nije reko, ovo sto se danas desilo, al sve je dogovoreno i 100 % dolazi, eto nazovi ga pa ga pitaj sad odmah i pregovori su u toku sa jednim Brazilcem..bilino polje je napisao/la:za purica vam mogu sigurno reci da nedolazi na kosevo jaran sam sa njim veliki pa znam tacno gdje ce al u sarajevo nece definitivno ..........al vidjecete u ponedeljak gdje ce ,...vidjecete ga prvo kolo protiv vas ako neode vani pozdrav
stare mi,ti si gori od gavrana

Sa Purićem će biti isto kao i sa Vuletom. Kod nas neće sigurno !
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, BordoArmy88, Confiance, ErosViverosViv, Gomis99, Hajdeee, Haksss, Hamagara, Lavcina, makron, napoleon72, NeSamSafetee, Noke995, OsmanhodzicBuco, supervizor, svabonja, TefalTava, UltraSa46, XCustom i 198 gostiju.