FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Messi slobodan, treba ga kontaktirati 
Bezveze da zauzima mjesto Boji ili Subašiću,NE

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Bersaga je napisao/la: ↑05 avg 2021, 23:32"Ovo je poziv da ne dajemo podršku pojedincima, nego klubu. Ne imenima, već imenu koje je iznad svih tih imena. Ovo je poziv da nam podrška ekipi bude samo usputna stanica na putu podrške klubu i svemu onome što on jeste. Ovo je poziv da ne letimo nakon dobrih rezultata i dobre atmosfere. Ovo je poziv na sabur, na strpljenje i istrajnost. Ovo je poziv da konačno, nakon svega, svi zajedno budemo Željo!"
1921 aferim momci. Hvala i prijatno. Ž![]()

- grbavicka1921
- Kontakt:
Je'l iko stvarno uzeo to gofno od tokena?
Kakve su pogodnosti, prednosti, mane?
Hvala
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Sva sustina u par recenicaBersaga je napisao/la: ↑05 avg 2021, 23:32"Ovo je poziv da ne dajemo podršku pojedincima, nego klubu. Ne imenima, već imenu koje je iznad svih tih imena. Ovo je poziv da nam podrška ekipi bude samo usputna stanica na putu podrške klubu i svemu onome što on jeste. Ovo je poziv da ne letimo nakon dobrih rezultata i dobre atmosfere. Ovo je poziv na sabur, na strpljenje i istrajnost. Ovo je poziv da konačno, nakon svega, svi zajedno budemo Željo!"
1921 aferim momci. Hvala i prijatno. Ž![]()

moSa ljoŽe
Muki moj, završavaš osnovnu školu a još uvijek nisi savladao osnove maternjeg jezika.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Posebno je izdvojio jednog od igrača Plavih.
"Luka Juričić je bio naša želja i to nije tajna. Nismo uspjeli to realizovati", kazao je Jakirović, ukazavši na kvalitete drugih igrača Želje poput Subašića, Boje...

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Trola nas Sergej

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Juricic je bas faca.. Primjer nasim legendama kako se postuju klub i navijaci.. Bez suvisnog pametovanja i glumljenja uvrijedjene mlade..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Rekao je Juričić u intervjuu prije 2 mjeseca da su ga htjeli Borac i Zrinjski ovo ljeto ali da je odlučio da ostane na Grbavici
Jao kad bi sutra nekako pobjedili, moze crveni za domaćina i penal sto da ne
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-tre ... tar/46102/Trening su obavili svi fudbaleri na našoj Grbavici, a ekipa sutra u jutarnjim satima putuje u Mostar gdje će boraviti u dnevnom karantinu do utakmice.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Bersaga
- Kontakt:
Krvare mi oči kad vidim vrijeme zadnje objave na forumu i to od LjoŽe, pa da napišem šta bilo 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Izvinjavam se na upadu.Pošto znam da i među vama ima raje koja godinama prati i mlađe selekcije, zanima me šta je sa vašim bivšim juniorom Edinom Mujićem.Bio je možda i najtalentovaniji u svojoj generaciji juniora, kapiten u mlađim reprezentativnim selekcijama, isao je na neke posudbe....Ne razumijem kako u ovoj podmlađenoj ekipi nije dobio šansu ?
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Hrammm1921, Orvel, WeekendOffender i 87 gostiju.