Pa obzirom da vam na plate ide 110% prihoda, znaci svi ostali rrashodi plus tih 10% preko su cisti gubitak. I vise nego moguce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Pa obzirom da vam na plate ide 110% prihoda, znaci svi ostali rrashodi plus tih 10% preko su cisti gubitak. I vise nego moguce
Glup si i prestani nam zagađivati temu svojom glupošću, mrš.Saurman je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:02Plata je toliko visoka da je čak i uz sniženje od 40% nije bilo moguće isplatiti.On dobro zna u kakvom je financijskom stanju klub i opet ima obraza tražiti 40-50 mil po sezoni.Mislim jesi najbolji igrač kluba ali treba imati obraza i reći ok dosta mi je 15-20 mil.
Doduše to vuče i pitanja o drugim preplaćenim igračima tipa Griezmann,Dembele itd.
Sto je glup? Druze jesi ti svjestan da ti je Messi imao plati 100 miliona, halo ba...MoodyHank je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:52Glup si i prestani nam zagađivati temu svojom glupošću, mrš.Saurman je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:02Plata je toliko visoka da je čak i uz sniženje od 40% nije bilo moguće isplatiti.On dobro zna u kakvom je financijskom stanju klub i opet ima obraza tražiti 40-50 mil po sezoni.Mislim jesi najbolji igrač kluba ali treba imati obraza i reći ok dosta mi je 15-20 mil.
Doduše to vuče i pitanja o drugim preplaćenim igračima tipa Griezmann,Dembele itd.
Smijes se covjeku,a mi nikakvih rezultata sezonama nemamo.jasmin10 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:46Evander je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:32Grizman, Depay i Fati, odlican napad. Plus, tu je i Aguero. To ce puno bolje i izbalansiranije izgledati nego ranijih godina. Konacno ce igraci igrati svoje pozicije i nece jedna strana ostajati propuh, gdje desni bek izginu, a vezni igraci pogidose, a ne mogu da zatvore rupe.![]()
Jer konstatno piše gluposti. Ne ulazim u finansijski aspekt poslovanja FC Barcelone, ali sam siguran da je Messi mnogo više donosio klubu na svakom polju od toga koliko je koštao, drugi igrači se ne mogu pohvaliti time.sagitarius je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:56Sto je glup? Druze jesi ti svjestan da ti je Messi imao plati 100 miliona, halo ba...MoodyHank je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:52Glup si i prestani nam zagađivati temu svojom glupošću, mrš.Saurman je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:02Plata je toliko visoka da je čak i uz sniženje od 40% nije bilo moguće isplatiti.On dobro zna u kakvom je financijskom stanju klub i opet ima obraza tražiti 40-50 mil po sezoni.Mislim jesi najbolji igrač kluba ali treba imati obraza i reći ok dosta mi je 15-20 mil.
Koeman je ostao iz dva razloga. Prvi, jer bi uslijed raskida ugovora, klub dužan isplatiti oko 12 mil evra odštete. Drugi, jer svaki top trener traži više od 10 mil po sezoni, a svi znamo tešku finansijsku situaciju kluba.
JER GA NE MOGU REGISTROVATI, OBZIROM DA NA PLATE TROŠE VIŠE OD DOZVOLJENOG. Možda sad shvatiš. Sve i da igra besplatno, opet ne može dok se ukupna platna masa ne smanji, isti način na koji funkcioniše salary cap u NBA.
A ostale igrace dovede glat mogu,po rijecime Laporte?
Sinoc sam citao izjavu Laporte da za njih nece biti problema,jer su kao maksimalno redukovali svoje plate,na cemu im se zahvaljuje.
Pa vidiš li da ni ova pojačanja nisu još registrovana?Otvoriteoci je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:03A ostale igrace dovede glat mogu,po rijecime Laporte?
Mani suplje bgti.
Nisu,ali ce biti.MoodyHank je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:04Pa vidiš li da ni ova pojačanja nisu još registrovana?Otvoriteoci je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:03A ostale igrace dovede glat mogu,po rijecime Laporte?
Mani suplje bgti.
Bartomeu je zavalio klub koliko ga najveći dušmani ne bi zavalili davanjem ogromnih ugovora i plaćanjem astronomskih cifara za transfere. Od ovog će se Barcelona oporavljati jako, jako dugo. Laporta otkako je preuzeo klub, pokušava ugasiti požar. Ako pratiš katalonske medije, svaki dan se bombarduje informacijama da ide od igrača do igrača i traži od njih da prihvate smanjenje plata kako bi klub mogao funkcionisati.Otvoriteoci je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:06Nisu,ali ce biti.
U suprotnom bi se oprostili od njih kao od Messija,a ne bi ih zavlacili do zadnjeg dana.
Dupla kruna minimalno.Otvoriteoci je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:59Smijes se covjeku,a mi nikakvih rezultata sezonama nemamo.jasmin10 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:46Evander je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:32Grizman, Depay i Fati, odlican napad. Plus, tu je i Aguero. To ce puno bolje i izbalansiranije izgledati nego ranijih godina. Konacno ce igraci igrati svoje pozicije i nece jedna strana ostajati propuh, gdje desni bek izginu, a vezni igraci pogidose, a ne mogu da zatvore rupe.![]()
Ja ti garantujem da smo prvaci sljedece sezone, doduse tu me jedino trener brine,ali znam 100% da cemo liciti na ekipu nakon godina i godina.
Samo da uletim na jedan post. Ne mogu se od njih oprostiti jer imaju važeći ugovor, oni su igrači Barcelone u ovom trenutku, kao i Pjanic, Griezmann i svi ostali. Oprost od njih bi značio raskid ugovora, dok Messi već duže vremena nije igrač Barcelone.Otvoriteoci je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:06
Nisu,ali ce biti.
U suprotnom bi se oprostili od njih kao od Messija,a ne bi ih zavlacili do zadnjeg dana.
Tupane ako nemaš šta pametno napisati ne obraćaj mi se.MoodyHank je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:52Glup si i prestani nam zagađivati temu svojom glupošću, mrš.Saurman je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:02Plata je toliko visoka da je čak i uz sniženje od 40% nije bilo moguće isplatiti.On dobro zna u kakvom je financijskom stanju klub i opet ima obraza tražiti 40-50 mil po sezoni.Mislim jesi najbolji igrač kluba ali treba imati obraza i reći ok dosta mi je 15-20 mil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.