pogleda nekad davno trailer kontam kakvo ce ovo sranje biti, kad ono ako se ne varam svi hvale
Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Kad bi The Green Knight mogao biti na torentima?
Contact iz 97, odlican.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
suicide squad već na torrentu 
Ima li se gdje gledati na netu? Neka stranica. Ugasili ovu jednu gdje sam inace pratio nove filmove a ne koristim utorrent.
@igrajlopte 🐦
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da je na torrentu jer je isti dan izasao i na HBO Max. Ista stvar kao i sa Jungle Cruiseom na Disney+. Svi sad rade tako, ili pricekaju sedmicu dvije prije pustanja.
Zlatno doba za pirateriju
Zlatno doba za pirateriju
Pogledao Suicide Squad, sta reci osim James Gunn halal ti vjera. Veoma zabavan film, sa dobrom akcijom, efektima, humorom i cudno receno za ovaj film ali i pojedinim emotivnim trenutcima. Prica kao cijela je ono meh, ne mozes ocekivati neko remek djelo sa ovakvim filmom ali velike pohvale Gunnu na nacin koji je opisao em glavne likove i njihov background ali i "negativce" i njihov razlog zasto nesto rade.
Hamada je maltene vec potvrdio da ce se Gunn vratiti u buduce projekte, sigurno ce raditi nastavak Suicide Squada ali nebi me cudilo da se prihvati i drugi prica. Vidi se da mu lezi DC vise zbog neogranicnosti nego MCU koji ima svoju (PG13) matricu. Nebi me cudilo da nakon treceg Guardionsa digne sidro i kaze cao.
King Shark

Hamada je maltene vec potvrdio da ce se Gunn vratiti u buduce projekte, sigurno ce raditi nastavak Suicide Squada ali nebi me cudilo da se prihvati i drugi prica. Vidi se da mu lezi DC vise zbog neogranicnosti nego MCU koji ima svoju (PG13) matricu. Nebi me cudilo da nakon treceg Guardionsa digne sidro i kaze cao.
King Shark
@igrajlopte 🐦
Koliko smo zaglavili da nam je Suicide Squad "dobar film" a nije samo to sa filmovima, nego serijama, muzikom, sportom itd
Opet ti poceo s istom debilanom 
You must be fun at parties. Matere mi, na svakom pdfu jedan ovakav lik koji misi da je iznad ostalih obicni smrtnika.
Niko tebi legendo ne spori da uzivas u The Favoruiteu, Nomadlandu, da slusas Mozzarta, uzivas u remek djelima Picassa i Michaelangela. You do you, bro!
P.S. Postoji razlika imedju dobrog filma i kao sto sam napisao veoma zabavnog filma. Citaj malo kad vec hoces da glumis nekog znalca.
Niko tebi legendo ne spori da uzivas u The Favoruiteu, Nomadlandu, da slusas Mozzarta, uzivas u remek djelima Picassa i Michaelangela. You do you, bro!
P.S. Postoji razlika imedju dobrog filma i kao sto sam napisao veoma zabavnog filma. Citaj malo kad vec hoces da glumis nekog znalca.
@igrajlopte 🐦
Pa jeste dobar film u svom zanru. Eh sad sto je zanr glupost iz jednog ugla gledanja a sasvim okej iz drugog (mozak na pasu) ugla je druga tema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.