Nemre, nemaju ni oni para da ga potpišu, salary cap overload

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Nemre, nemaju ni oni para da ga potpišu, salary cap overload
Mogli su ga trejdati u sezoni i dobit bilo sta, bolje nego nistaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2021, 09:27A sta su sad trebali dobiti za njega?? Covjek je bio FA.
Ne znam kakva im je situacija sa SC, nije valjda da nisu mogli napravit sign and trade negdkeBrokula je napisao/la: ↑06 avg 2021, 10:36Mogli su ga trejdati u sezoni i dobit bilo sta, bolje nego nistaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2021, 09:27A sta su sad trebali dobiti za njega?? Covjek je bio FA.
E ali zamisli, on je uvrijeđen i prekida svu komunikaciju nakon onog šta je prikazao u playoffu, kao da je Philadelphia njega ostavila na cjedilu a ne obratno. Ljudi mu dali ključeve franšize u ruke i max ugovor, sve što je trebao napraviti u pet godina je donekle dovesti šut da liči na nešto ali očito je i to bilo previše. California je baš prikladna za ovakvog patuljka.ReX je napisao/la: ↑05 avg 2021, 23:52
Jaah, eto Lillard jedva ceka da igra sa nekim sto ne smije opucat tri metra od kosa.
Ovaj mentalni patuljak je definitivno puko. Yebo Alisu u zemlji cuda. Od "jump shot away from being LeBron" do najveceg tereta u ligi je postao Philadelfiji. Kako god daleko mu kuca od Portlanda bila. Clown.
@Brokula U sezoni su mogli.Bobadilla je napisao/la: ↑06 avg 2021, 11:58Ne znam kakva im je situacija sa SC, nije valjda da nisu mogli napravit sign and trade negdkeBrokula je napisao/la: ↑06 avg 2021, 10:36Mogli su ga trejdati u sezoni i dobit bilo sta, bolje nego nistaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2021, 09:27
A sta su sad trebali dobiti za njega?? Covjek je bio FA.
Jesi li se referirao na post od @Old-a?
Da,i? Objasni mi pošto ne razumijem koju sam poentu fuloNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:24Jesi li se referirao na post od @Old-a?
Ako jesi, procitaj jos jednom.
GOAT = JordanFelixians4 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:26Da,i? Objasni mi pošto ne razumijem koju sam poentu fuloNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:24Jesi li se referirao na post od @Old-a?
GOAT=LeBronJHam je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:33GOAT = JordanFelixians4 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:26Da,i? Objasni mi pošto ne razumijem koju sam poentu fuloNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:24
Jesi li se referirao na post od @Old-a?
Bivsi klub = Bullsi
To tebi i Goatu s forumaFelixians4 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:36GOAT=LeBronJHam je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:33GOAT = JordanFelixians4 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:26
Da,i? Objasni mi pošto ne razumijem koju sam poentu fulo
Bivsi klub = Bullsi
Bivši klub=Heat/Cavsi
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Slatinash_7 i 6 gostiju.