Izvor: "Cadena SER".
Ako je ovo istina pišam se u usta žoharu Tebasu !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Marketinski i sponzorski niko ne moze jednom klibu donijeti tolike pare. To je mit i ubleha.JoeBleck je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:50Evo izracunao sam ja.
Messi je kostao klub platama jednako onoliko koliko je kostao u istom periodu zajedno : Coutinha,Roberta,Umtitija i Dembelea.
Messi je marketinski , sponzorski svoju platu zaradio da je lezao na centru citavu sezonu , a sta su oni uradili?
Nekad je negdje Joan rekao da Messi košta Barcelonu 150 mil evra, ali je prihod od njega 300 mil evra.
Znaci odlaskom Messija Barcin prihod se smanjuje za 300 miliona ?jasonstatham je napisao/la: ↑06 avg 2021, 14:51Nekad je negdje Joan rekao da Messi košta Barcelonu 150 mil evra, ali je prihod od njega 300 mil evra.
Ne budi smijesan.Evander je napisao/la: ↑06 avg 2021, 14:25Marketinski i sponzorski niko ne moze jednom klibu donijeti tolike pare. To je mit i ubleha.JoeBleck je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:50Evo izracunao sam ja.
Messi je kostao klub platama jednako onoliko koliko je kostao u istom periodu zajedno : Coutinha,Roberta,Umtitija i Dembelea.
Messi je marketinski , sponzorski svoju platu zaradio da je lezao na centru citavu sezonu , a sta su oni uradili?
Minimum.Vukao je vecinu prihoda.Jedno je imati parkiranog Bugattija u avliji a drugo Golfa 7.
jel se ti tako na poslu volontiras da ti smanje platuSaurman je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:02Plata je toliko visoka da je čak i uz sniženje od 40% nije bilo moguće isplatiti.On dobro zna u kakvom je financijskom stanju klub i opet ima obraza tražiti 40-50 mil po sezoni.Mislim jesi najbolji igrač kluba ali treba imati obraza i reći ok dosta mi je 15-20 mil.
Doduše to vuče i pitanja o drugim preplaćenim igračima tipa Griezmann,Dembele itd.
Volontiranje 20 mil ?miki_92 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 16:38jel se ti tako na poslu volontiras da ti smanje platuSaurman je napisao/la: ↑06 avg 2021, 12:02Plata je toliko visoka da je čak i uz sniženje od 40% nije bilo moguće isplatiti.On dobro zna u kakvom je financijskom stanju klub i opet ima obraza tražiti 40-50 mil po sezoni.Mislim jesi najbolji igrač kluba ali treba imati obraza i reći ok dosta mi je 15-20 mil.
Doduše to vuče i pitanja o drugim preplaćenim igračima tipa Griezmann,Dembele itd.
Izjava Laporte od prije pola godine:Evander je napisao/la: ↑06 avg 2021, 14:25Marketinski i sponzorski niko ne moze jednom klibu donijeti tolike pare. To je mit i ubleha.JoeBleck je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:50Evo izracunao sam ja.
Pa i ne ide zbog para, zapravo može ostati kad bi igro doslovno za nula eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.