NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mnogi ce se oprziti o ZVIJEZDU ove godine samo lud moze drugacije da razmislja,ekipa je duplo bolja,brza od proslogidisnje 100%,odbrana odlicna a napad da ne komentarisem zivi bili pa vidjeli…nego pojedince j..e ova tisina sto je po meni dobro
ZVIJEZDA SAMPION!

Slazem se, na papiru bolja ekipa od proslogodisnje.. samo je pitanje kako ce ih Mato poslozit.
Dosta domacih igraca, dosta talentovanih u21 igraca, uz par iskusnjara poput Lugavica, Brzog, Amidze..
Dosta domacih igraca, dosta talentovanih u21 igraca, uz par iskusnjara poput Lugavica, Brzog, Amidze..
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Neka na terenu pokazu da su bolji od proslogodisnje ekipe, za to im treba 27+ bodova do zimske pauze, nadam se da su bolji ali cisto sumnjam...sretno namPajo59 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 03:18Mnogi ce se oprziti o ZVIJEZDU ove godine samo lud moze drugacije da razmislja,ekipa je duplo bolja,brza od proslogidisnje 100%,odbrana odlicna a napad da ne komentarisem zivi bili pa vidjeli…nego pojedince j..e ova tisina sto je po meni dobroZVIJEZDA SAMPION!
-
- Kontakt:
E Boga mi teško da su bolji. Lahko je biti bolji protiv Seone i Rahića al eto ko zna. Pitanje je hoćel nam dat da igramo od dugova i ne lažimo se života vam kad znate da smo dužni i da nam taj reprogram ne igra neku ulogu kad smo dužni na hiljadu drugih strana i neće nam to niko oprostiti. Šta bi sa onim kompenzacijama i silnim obećanjima od 20.000 KM i još kojekakvim ublehama? Eto biva trebali su i oni igrači a bice i ovi da igraju iz ljubavi prema Zvjezdi. Platite im lijepim riječima,potapšite ih po ramenima, oni to jedva čekaju.Bhfanatic8989 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 22:59Neka na terenu pokazu da su bolji od proslogodisnje ekipe, za to im treba 27+ bodova do zimske pauze, nadam se da su bolji ali cisto sumnjam...sretno namPajo59 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 03:18Mnogi ce se oprziti o ZVIJEZDU ove godine samo lud moze drugacije da razmislja,ekipa je duplo bolja,brza od proslogidisnje 100%,odbrana odlicna a napad da ne komentarisem zivi bili pa vidjeli…nego pojedince j..e ova tisina sto je po meni dobroZVIJEZDA SAMPION!
Lahko je Rahic...probajmo dobiti Seonu
Prethodne upeave su tapsale po ramenima mnoge igrace, trenere, prevoznike..i napravile milionske dugove. Prosle godine kasnio je pocetak priprema i bilo je upitno igranje u Prvoj ligi. Aktuelna uprava pokusava finansijski stabilizovati klub, vraca dugove prethodnika i neznam zasto se neki silno trude da pljuju umjesto da podrze ove napore. Ti ljudi ocito ne vole Zvijezdu. Takodje niko nije rekao da je cilj Premijer liga. Ekipa je mlada i puno jeftinija od prethodnih, pa ako budu i nesto losiji rezultati nije smak svijeta. Ako ova uprava, koja se silno trudi, ne uspije u svojim namjerama vratite staru upravu koja je zelila gasenje Zvijezde i krenuti iz najnizeg ranga pod drugim imenom,.Haman bi neki to silno zelili. Imam utisak da pljuvaci imaju veze sa bivsom upravom jer izmisljaju probleme i gdje ih nema. Iduce godine je 100 godina Zvijezde, nadam se da ce istinski navijaci imati razlog za zadovoljstvo.Psihijatar18 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 20:57E Boga mi teško da su bolji. Lahko je biti bolji protiv Seone i Rahića al eto ko zna. Pitanje je hoćel nam dat da igramo od dugova i ne lažimo se života vam kad znate da smo dužni i da nam taj reprogram ne igra neku ulogu kad smo dužni na hiljadu drugih strana i neće nam to niko oprostiti. Šta bi sa onim kompenzacijama i silnim obećanjima od 20.000 KM i još kojekakvim ublehama? Eto biva trebali su i oni igrači a bice i ovi da igraju iz ljubavi prema Zvjezdi. Platite im lijepim riječima,potapšite ih po ramenima, oni to jedva čekaju.Bhfanatic8989 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 22:59Neka na terenu pokazu da su bolji od proslogodisnje ekipe, za to im treba 27+ bodova do zimske pauze, nadam se da su bolji ali cisto sumnjam...sretno namPajo59 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 03:18Mnogi ce se oprziti o ZVIJEZDU ove godine samo lud moze drugacije da razmislja,ekipa je duplo bolja,brza od proslogidisnje 100%,odbrana odlicna a napad da ne komentarisem zivi bili pa vidjeli…nego pojedince j..e ova tisina sto je po meni dobroZVIJEZDA SAMPION!
Progress..upravo tako,Zvijezda Sampion!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Drug izvini, nisam navijač Zvijezde, al poznajem ovu ligu relativno dobro i samo cu ti reci da nisi upravu u vezi vašeg igračkog kadra. Vi trenutno imate imate puno igrača koji su iskusni u ovoj ligi i uzimaju pare na ruke i dobre plate, onda imate tog menadžera husaru sto ima svoje igrače, treće, mato ima svoje igrače tu. Ko god poznaje ovu ligu malo bolje zna o cemu se radi. Takvi ljudi nece u klub gdje nema para i gdje se ne mogu ogrebati. Ja ti garantujem da ste u top 5 ekipa po potrošenim parama, sto na ruke sto na plate koje ce imati igraci (iako ovi vaši to nece priznati). Vidović i slični ne igraju za 800KM i bez para na ruke. Po meni je to veoma čudno za nekoga kome nije cilj prvo mjesto i ko se fokusira na reprogram i deblokadu racuna.Progres je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:49Prethodne upeave su tapsale po ramenima mnoge igrace, trenere, prevoznike..i napravile milionske dugove. Prosle godine kasnio je pocetak priprema i bilo je upitno igranje u Prvoj ligi. Aktuelna uprava pokusava finansijski stabilizovati klub, vraca dugove prethodnika i neznam zasto se neki silno trude da pljuju umjesto da podrze ove napore. Ti ljudi ocito ne vole Zvijezdu. Takodje niko nije rekao da je cilj Premijer liga. Ekipa je mlada i puno jeftinija od prethodnih, pa ako budu i nesto losiji rezultati nije smak svijeta. Ako ova uprava, koja se silno trudi, ne uspije u svojim namjerama vratite staru upravu koja je zelila gasenje Zvijezde i krenuti iz najnizeg ranga pod drugim imenom,.Haman bi neki to silno zelili. Imam utisak da pljuvaci imaju veze sa bivsom upravom jer izmisljaju probleme i gdje ih nema. Iduce godine je 100 godina Zvijezde, nadam se da ce istinski navijaci imati razlog za zadovoljstvo.Psihijatar18 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 20:57E Boga mi teško da su bolji. Lahko je biti bolji protiv Seone i Rahića al eto ko zna. Pitanje je hoćel nam dat da igramo od dugova i ne lažimo se života vam kad znate da smo dužni i da nam taj reprogram ne igra neku ulogu kad smo dužni na hiljadu drugih strana i neće nam to niko oprostiti. Šta bi sa onim kompenzacijama i silnim obećanjima od 20.000 KM i još kojekakvim ublehama? Eto biva trebali su i oni igrači a bice i ovi da igraju iz ljubavi prema Zvjezdi. Platite im lijepim riječima,potapšite ih po ramenima, oni to jedva čekaju.Bhfanatic8989 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 22:59
Neka na terenu pokazu da su bolji od proslogodisnje ekipe, za to im treba 27+ bodova do zimske pauze, nadam se da su bolji ali cisto sumnjam...sretno nam
Za dosta manje para se mogla skuckati ekipa za sredinu tabele. Ionako ima dosta loših ekipa ove sezone. Ovako ce biti prvi dio bodova, borba oko vrha, i onda odjednom nagli pad... ali eto, sretno u vasim ciljevima.
-
- Kontakt:
Pola igrača u ovoj ligi koji uzimaju na ruke već računaju da si im ukrao dvije plate i zato te ogasule odma.
Vidiš sad ove što su otišli, njih boli briga hoće li se tamo nekom dignuti da odblokira zvijezdi račun, oni su to računali i uzeli na ruke i tako svi trebaju.
Ja razumijem da svugdje kasni, ali ne možeš npr u augustu isplaćivati majsku platu.
Ja da sam bivši igrač Zvijezde vi hemijsku olovku ne bi imali dok me ne ispoštuju, za nove ima pare i na ruke i za adaptaciju a onima koji su zaradili nema.
Vidiš sad ove što su otišli, njih boli briga hoće li se tamo nekom dignuti da odblokira zvijezdi račun, oni su to računali i uzeli na ruke i tako svi trebaju.
Ja razumijem da svugdje kasni, ali ne možeš npr u augustu isplaćivati majsku platu.
Ja da sam bivši igrač Zvijezde vi hemijsku olovku ne bi imali dok me ne ispoštuju, za nove ima pare i na ruke i za adaptaciju a onima koji su zaradili nema.
Slažem se sa ovom tvrdnjom da je ekipa preskupa za klub koji nema ambiciju za vrh. Ova ekipa koju si naveo naravno da su gdje ima love i privatnih interesa ali čim zašteka odeše brzinom munje drugdje gdje ima love. Na početku će biti sve dobro ali kada bude kasnila plaća 2-3 mjeseca onda će krenuti rasulo i šetanje po terenu i svi će krenuti pljuvati po igračima.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 avg 2021, 00:35Drug izvini, nisam navijač Zvijezde, al poznajem ovu ligu relativno dobro i samo cu ti reci da nisi upravu u vezi vašeg igračkog kadra. Vi trenutno imate imate puno igrača koji su iskusni u ovoj ligi i uzimaju pare na ruke i dobre plate, onda imate tog menadžera husaru sto ima svoje igrače, treće, mato ima svoje igrače tu. Ko god poznaje ovu ligu malo bolje zna o cemu se radi. Takvi ljudi nece u klub gdje nema para i gdje se ne mogu ogrebati. Ja ti garantujem da ste u top 5 ekipa po potrošenim parama, sto na ruke sto na plate koje ce imati igraci (iako ovi vaši to nece priznati). Vidović i slični ne igraju za 800KM i bez para na ruke. Po meni je to veoma čudno za nekoga kome nije cilj prvo mjesto i ko se fokusira na reprogram i deblokadu racuna.Progres je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:49Prethodne upeave su tapsale po ramenima mnoge igrace, trenere, prevoznike..i napravile milionske dugove. Prosle godine kasnio je pocetak priprema i bilo je upitno igranje u Prvoj ligi. Aktuelna uprava pokusava finansijski stabilizovati klub, vraca dugove prethodnika i neznam zasto se neki silno trude da pljuju umjesto da podrze ove napore. Ti ljudi ocito ne vole Zvijezdu. Takodje niko nije rekao da je cilj Premijer liga. Ekipa je mlada i puno jeftinija od prethodnih, pa ako budu i nesto losiji rezultati nije smak svijeta. Ako ova uprava, koja se silno trudi, ne uspije u svojim namjerama vratite staru upravu koja je zelila gasenje Zvijezde i krenuti iz najnizeg ranga pod drugim imenom,.Haman bi neki to silno zelili. Imam utisak da pljuvaci imaju veze sa bivsom upravom jer izmisljaju probleme i gdje ih nema. Iduce godine je 100 godina Zvijezde, nadam se da ce istinski navijaci imati razlog za zadovoljstvo.Psihijatar18 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 20:57
E Boga mi teško da su bolji. Lahko je biti bolji protiv Seone i Rahića al eto ko zna. Pitanje je hoćel nam dat da igramo od dugova i ne lažimo se života vam kad znate da smo dužni i da nam taj reprogram ne igra neku ulogu kad smo dužni na hiljadu drugih strana i neće nam to niko oprostiti. Šta bi sa onim kompenzacijama i silnim obećanjima od 20.000 KM i još kojekakvim ublehama? Eto biva trebali su i oni igrači a bice i ovi da igraju iz ljubavi prema Zvjezdi. Platite im lijepim riječima,potapšite ih po ramenima, oni to jedva čekaju.
Za dosta manje para se mogla skuckati ekipa za sredinu tabele. Ionako ima dosta loših ekipa ove sezone. Ovako ce biti prvi dio bodova, borba oko vrha, i onda odjednom nagli pad... ali eto, sretno u vasim ciljevima.
Golman umjesto Aljkanovica mladi golman iz slobode na posudbi, usteda.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 avg 2021, 00:35Drug izvini, nisam navijač Zvijezde, al poznajem ovu ligu relativno dobro i samo cu ti reci da nisi upravu u vezi vašeg igračkog kadra. Vi trenutno imate imate puno igrača koji su iskusni u ovoj ligi i uzimaju pare na ruke i dobre plate, onda imate tog menadžera husaru sto ima svoje igrače, treće, mato ima svoje igrače tu. Ko god poznaje ovu ligu malo bolje zna o cemu se radi. Takvi ljudi nece u klub gdje nema para i gdje se ne mogu ogrebati. Ja ti garantujem da ste u top 5 ekipa po potrošenim parama, sto na ruke sto na plate koje ce imati igraci (iako ovi vaši to nece priznati). Vidović i slični ne igraju za 800KM i bez para na ruke. Po meni je to veoma čudno za nekoga kome nije cilj prvo mjesto i ko se fokusira na reprogram i deblokadu racuna.Progres je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:49Prethodne upeave su tapsale po ramenima mnoge igrace, trenere, prevoznike..i napravile milionske dugove. Prosle godine kasnio je pocetak priprema i bilo je upitno igranje u Prvoj ligi. Aktuelna uprava pokusava finansijski stabilizovati klub, vraca dugove prethodnika i neznam zasto se neki silno trude da pljuju umjesto da podrze ove napore. Ti ljudi ocito ne vole Zvijezdu. Takodje niko nije rekao da je cilj Premijer liga. Ekipa je mlada i puno jeftinija od prethodnih, pa ako budu i nesto losiji rezultati nije smak svijeta. Ako ova uprava, koja se silno trudi, ne uspije u svojim namjerama vratite staru upravu koja je zelila gasenje Zvijezde i krenuti iz najnizeg ranga pod drugim imenom,.Haman bi neki to silno zelili. Imam utisak da pljuvaci imaju veze sa bivsom upravom jer izmisljaju probleme i gdje ih nema. Iduce godine je 100 godina Zvijezde, nadam se da ce istinski navijaci imati razlog za zadovoljstvo.Psihijatar18 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 20:57
E Boga mi teško da su bolji. Lahko je biti bolji protiv Seone i Rahića al eto ko zna. Pitanje je hoćel nam dat da igramo od dugova i ne lažimo se života vam kad znate da smo dužni i da nam taj reprogram ne igra neku ulogu kad smo dužni na hiljadu drugih strana i neće nam to niko oprostiti. Šta bi sa onim kompenzacijama i silnim obećanjima od 20.000 KM i još kojekakvim ublehama? Eto biva trebali su i oni igrači a bice i ovi da igraju iz ljubavi prema Zvjezdi. Platite im lijepim riječima,potapšite ih po ramenima, oni to jedva čekaju.
Bekovi umjesto preskupih Djekica i Antica, Zivanovic i Kovcic jeftini, usteda. Stoperi umjesto Culuma dosao Hukara to je otprilike isto, Berbic ostao i umjesto Mazica Augustinovic neuporedivo jeftiniji, usteda. Sredina Facic, Vidovic ostali dosao Lugavic umjesto Milakovica znaci isto. Spic otisao preskupi Mirnes Salihovic dosao mladi i perspektivni Mahmutovic za sicu, usteda.. Bocni, umjesto Rastoke dosao Zivkovic umjesto Hasukica Huseinbasic otprilike ista cijena. Uz nabrojane dosta mladih domacih igraca ceka svoju sansu. Ovi sto su jeftiniji ne treba podcjenjivati, dosta je mladjih i brzih igraca zeljnih afirmacije.
-
- Kontakt:
O kakvim ustedama bolan pricasProgres je napisao/la: ↑09 avg 2021, 00:06Golman umjesto Aljkanovica mladi golman iz slobode na posudbi, usteda.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 avg 2021, 00:35Drug izvini, nisam navijač Zvijezde, al poznajem ovu ligu relativno dobro i samo cu ti reci da nisi upravu u vezi vašeg igračkog kadra. Vi trenutno imate imate puno igrača koji su iskusni u ovoj ligi i uzimaju pare na ruke i dobre plate, onda imate tog menadžera husaru sto ima svoje igrače, treće, mato ima svoje igrače tu. Ko god poznaje ovu ligu malo bolje zna o cemu se radi. Takvi ljudi nece u klub gdje nema para i gdje se ne mogu ogrebati. Ja ti garantujem da ste u top 5 ekipa po potrošenim parama, sto na ruke sto na plate koje ce imati igraci (iako ovi vaši to nece priznati). Vidović i slični ne igraju za 800KM i bez para na ruke. Po meni je to veoma čudno za nekoga kome nije cilj prvo mjesto i ko se fokusira na reprogram i deblokadu racuna.Progres je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:49
Prethodne upeave su tapsale po ramenima mnoge igrace, trenere, prevoznike..i napravile milionske dugove. Prosle godine kasnio je pocetak priprema i bilo je upitno igranje u Prvoj ligi. Aktuelna uprava pokusava finansijski stabilizovati klub, vraca dugove prethodnika i neznam zasto se neki silno trude da pljuju umjesto da podrze ove napore. Ti ljudi ocito ne vole Zvijezdu. Takodje niko nije rekao da je cilj Premijer liga. Ekipa je mlada i puno jeftinija od prethodnih, pa ako budu i nesto losiji rezultati nije smak svijeta. Ako ova uprava, koja se silno trudi, ne uspije u svojim namjerama vratite staru upravu koja je zelila gasenje Zvijezde i krenuti iz najnizeg ranga pod drugim imenom,.Haman bi neki to silno zelili. Imam utisak da pljuvaci imaju veze sa bivsom upravom jer izmisljaju probleme i gdje ih nema. Iduce godine je 100 godina Zvijezde, nadam se da ce istinski navijaci imati razlog za zadovoljstvo.
Bekovi umjesto preskupih Djekica i Antica, Zivanovic i Kovcic jeftini, usteda. Stoperi umjesto Culuma dosao Hukara to je otprilike isto, Berbic ostao i umjesto Mazica Augustinovic neuporedivo jeftiniji, usteda. Sredina Facic, Vidovic ostali dosao Lugavic umjesto Milakovica znaci isto. Spic otisao preskupi Mirnes Salihovic dosao mladi i perspektivni Mahmutovic za sicu, usteda.. Bocni, umjesto Rastoke dosao Zivkovic umjesto Hasukica Huseinbasic otprilike ista cijena. Uz nabrojane dosta mladih domacih igraca ceka svoju sansu. Ovi sto su jeftiniji ne treba podcjenjivati, dosta je mladjih i brzih igraca zeljnih afirmacije.
Haman nisi skont'o, procitaj jos koji put' pa onda komentarisiBhfanatic8989 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:48O kakvim ustedama bolan pricasProgres je napisao/la: ↑09 avg 2021, 00:06Golman umjesto Aljkanovica mladi golman iz slobode na posudbi, usteda.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 avg 2021, 00:35
Drug izvini, nisam navijač Zvijezde, al poznajem ovu ligu relativno dobro i samo cu ti reci da nisi upravu u vezi vašeg igračkog kadra. Vi trenutno imate imate puno igrača koji su iskusni u ovoj ligi i uzimaju pare na ruke i dobre plate, onda imate tog menadžera husaru sto ima svoje igrače, treće, mato ima svoje igrače tu. Ko god poznaje ovu ligu malo bolje zna o cemu se radi. Takvi ljudi nece u klub gdje nema para i gdje se ne mogu ogrebati. Ja ti garantujem da ste u top 5 ekipa po potrošenim parama, sto na ruke sto na plate koje ce imati igraci (iako ovi vaši to nece priznati). Vidović i slični ne igraju za 800KM i bez para na ruke. Po meni je to veoma čudno za nekoga kome nije cilj prvo mjesto i ko se fokusira na reprogram i deblokadu racuna.
Bekovi umjesto preskupih Djekica i Antica, Zivanovic i Kovcic jeftini, usteda. Stoperi umjesto Culuma dosao Hukara to je otprilike isto, Berbic ostao i umjesto Mazica Augustinovic neuporedivo jeftiniji, usteda. Sredina Facic, Vidovic ostali dosao Lugavic umjesto Milakovica znaci isto. Spic otisao preskupi Mirnes Salihovic dosao mladi i perspektivni Mahmutovic za sicu, usteda.. Bocni, umjesto Rastoke dosao Zivkovic umjesto Hasukica Huseinbasic otprilike ista cijena. Uz nabrojane dosta mladih domacih igraca ceka svoju sansu. Ovi sto su jeftiniji ne treba podcjenjivati, dosta je mladjih i brzih igraca zeljnih afirmacije., pa ostali smo duzni 2+ plate proslosezonskim igracima hahah(znaci da smo ustedili i previse) meni samo nije jasno kako se igraci ne raspitaju kad dolaze u neki klub kakva je situacija...zato ako se ovim trenutnim igracima ostane duzno nece mi ih biti zao sekunde jer su znali gdje dolaze
-
- Kontakt:
Skont'o sam ja dobro druze, pises kako cemo nesto ustediti sa danasnjim sastavom u odnosu na proslogodisnji, pa mi nema logike to sto pises jer smo ostali duzni ljudima pare al nek ja nisam skont'o
Hajdi da ti pomognem, odgovorio sam na post HeliosIzDomzala i pojasnio svoj stav na koji je on reagovao. Ti me uopste ne interesujes jer slabo kontas i sa tobom nemam o cemu raspravljati. To je logicno.Bhfanatic8989 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 21:57Skont'o sam ja dobro druze, pises kako cemo nesto ustediti sa danasnjim sastavom u odnosu na proslogodisnji, pa mi nema logike to sto pises jer smo ostali duzni ljudima pare al nek ja nisam skont'o
Izgleda da nam je nova taktika da dovodimo nove igrace za svaku polusezonu i ostanemo im duzni. Sljedece polusezone opet dovodimo nove pa i njima ne platimo....i tako sve u krug. Samo sto se to vec proculo pa kvalitetni igraci koje zelimo radije izaberu Gradinu, Banovice, Gracanicu itd...
To je radila i prosla uprava, pa ne kasni samo Zvijezda sa platama... Mnogi klubovi kasne pa nije tolika hampa kao kod nas. Ne kontam cemu toliko blatis ovu upravu. Samo mi navedi jedan primjer sta je uradila prosla uprava bolje od ove..Azdaja21 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 23:43Izgleda da nam je nova taktika da dovodimo nove igrace za svaku polusezonu i ostanemo im duzni. Sljedece polusezone opet dovodimo nove pa i njima ne platimo....i tako sve u krug. Samo sto se to vec proculo pa kvalitetni igraci koje zelimo radije izaberu Gradinu, Banovice, Gracanicu itd...
-
- Kontakt:
Orden44 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 08:00To je radila i prosla uprava, pa ne kasni samo Zvijezda sa platama... Mnogi klubovi kasne pa nije tolika hampa kao kod nas. Ne kontam cemu toliko blatis ovu upravu. Samo mi navedi jedan primjer sta je uradila prosla uprava bolje od ove..Azdaja21 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 23:43Izgleda da nam je nova taktika da dovodimo nove igrace za svaku polusezonu i ostanemo im duzni. Sljedece polusezone opet dovodimo nove pa i njima ne platimo....i tako sve u krug. Samo sto se to vec proculo pa kvalitetni igraci koje zelimo radije izaberu Gradinu, Banovice, Gracanicu itd...
Istina brate 100%. I ne pljuje se ova uprava, nije prošla bila bolja ostavili nas u **** do guše. Ovi sada pokušavaju al ne umiju, na stranu što žele al bar znamo da je cilj sredina tabele. To što nisu ispoštovali bivše igrače nije prvi put,sjetite se Koste,pa na kraju morali platiti. Tako će i ovima i šta je problem to što momci hoće svoje i nako kako su se dogovorili.I briga ih što je i u drugim klubovima tako isto ko što je upravu bilo briga za njih.Nek ste vi dali novima i na ruke i manje plate al necete ni te plate moći ispoštovati a kamo li dugove,pa dobro neko reče kad ne budu htjeli igrat onda ćete ovdje srat po njima a neki žive od te plate,imaju porodice.Al opet ko im je kriv mogli su se raspitat gdje dolaze, mada uprava umije svašta obećat i obrlatit ih.Meni samo žao što se o nama raširio ružan glas.Manijakdolopate je napisao/la: ↑08 avg 2021, 00:42Pola igrača u ovoj ligi koji uzimaju na ruke već računaju da si im ukrao dvije plate i zato te ogasule odma.
Orden44 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 08:00To je radila i prosla uprava, pa ne kasni samo Zvijezda sa platama... Mnogi klubovi kasne pa nije tolika hampa kao kod nas. Ne kontam cemu toliko blatis ovu upravu. Samo mi navedi jedan primjer sta je uradila prosla uprava bolje od ove..Azdaja21 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 23:43Izgleda da nam je nova taktika da dovodimo nove igrace za svaku polusezonu i ostanemo im duzni. Sljedece polusezone opet dovodimo nove pa i njima ne platimo....i tako sve u krug. Samo sto se to vec proculo pa kvalitetni igraci koje zelimo radije izaberu Gradinu, Banovice, Gracanicu itd...
Zato sto su pljuvaci obicni.
Nekada smo imali combeta koji je pljuvao nekad s razlogom, nekad bez ikakvog osnova ali je bar bio koliko toliko realan. Sada su se umnozili, a covjek se dobro zamisli kad cita komentare ovog Azdaje, zmaje i fanaticosa. Od komentara o zakasnjelim platama (kao da je to nesto novo u BiH sportu) do komentara tipa 'igramo prijateljske protiv Seone i Rahica'... zaista nevjerovatni likovi.
Nikada ne mozes svima ugodit i uvijek ce se pljuvati, ali i malo podrske nije na odmet. Ne razmisljate kako je vracati milionski dug i jos odrzavat klub u ovoj preskupoj ligi. Svaki igrac koji ima neko ime u ovoj saban ligi je skup, a da se ne dovode ovakva imena, onda bi ovdje pljuvali na sav glas kako se dovode žnj igraci, kako je srozan ugled kluba, ne mogu dovest nijedno zvucno ime, ljudi nece u Zvijezdu zbog vas, kako cemo ispast.. itd
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
prosle uprave su nas zavalile do grla ... kad smo mislili da je dobro stanje u klubu , oni su svoj interes gledali i tako skupjali dugove
mozda ova uprava ne gleda svoj interes ali ne umiju , tako da ti to na isto dodje
steta sto se svasta prica o nama , imacemo problema zbog takvih stvari ...
mozda ova uprava ne gleda svoj interes ali ne umiju , tako da ti to na isto dodje
steta sto se svasta prica o nama , imacemo problema zbog takvih stvari ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.