NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
VELEZ-ZVIJEZDA 1-2
2:2 imam dojavuzvjezdas je napisao/la:VELEZ-ZVIJEZDA 1-2

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
VELEZ-ZVIJEZDA 0:1 

bhmafija je napisao/la:ajde pisite vase prognoze za danasnju utakmicu protiv veleza
3:4

znali ko kako igramo
1:1 za sadaFatko je napisao/la:znali ko kako igramo
Prvaci SRBIH :1946
-
- Kontakt:
Aj ne **** momka bezze, utakmica nije ni odigrana, zbog vremena u Circleu nisu dali da se igra na travnatom terenu, Mitrovic nije zelio da igra utakmicu na umjetnoj travi.
da utakmica je odgodena imali su samo trening
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
Prijateljska utakmica između Veleža i Zvijezde iz Gradačca, koja se trebala odigrati danas u Međugorju, odgođena je zbog vrlo lošeg terena.
Pomenuta dva kluba se nalaze na pripremama u Međugorju gdje je planirana prijateljska utakmica. Igrači su danas izašli na teren, no odlučeno je da se utakmica ne odigra zbog lošeg terena.
Naime, danas je cijeli dan padala kiša koja je stvorila veliko blato na terenu. Još uvijek nije poznato da li će se utakmica odigrati u nekom drugom terminu s obzirom da se ova dva premijerligaša neće još dugo zadržati u Međugorju.
Pomenuta dva kluba se nalaze na pripremama u Međugorju gdje je planirana prijateljska utakmica. Igrači su danas izašli na teren, no odlučeno je da se utakmica ne odigra zbog lošeg terena.
Naime, danas je cijeli dan padala kiša koja je stvorila veliko blato na terenu. Još uvijek nije poznato da li će se utakmica odigrati u nekom drugom terminu s obzirom da se ova dva premijerligaša neće još dugo zadržati u Međugorju.
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
Kako cujem dogovorena je prijateljska utakmica Fk Sloboda i Nk Zvijezda na stadionu Tusanj a to je uskoro tako da znate
pozdrav 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
da jeste i ja sam cuo ali ta ce se utakmica igrati pred sami pocetak prvenstva mozda nekih 6 7 dana pred pocetak
aham ma nisam cuo kad ce bit tacan termin samo da ce se odrigrati u sledecem mjesecu, al mislim da je to dobro da se jedna jaka utakmica odigra pred pocetak proljetne sezone...bhmafija je napisao/la:da jeste i ja sam cuo ali ta ce se utakmica igrati pred sami pocetak prvenstva mozda nekih 6 7 dana pred pocetak
- zvijezdica
- Kontakt:
Ako možete napravite opet da nam sudi Alečković!fukara87 je napisao/la:aham ma nisam cuo kad ce bit tacan termin samo da ce se odrigrati u sledecem mjesecu, al mislim da je to dobro da se jedna jaka utakmica odigra pred pocetak proljetne sezone...bhmafija je napisao/la:da jeste i ja sam cuo ali ta ce se utakmica igrati pred sami pocetak prvenstva mozda nekih 6 7 dana pred pocetak

Zato ih sada igraci i napustaju zbog zaostalih plata koje su u dzepove gurnute sudijama za uspijehe Slobode u Gradaccu i nekoliko prethodnih,odnosno kako je Sadikovic dosao.Dobra mu taktika,al izgleda da je jedino Smajlovic skontao na vrijeme tu taktiku i na vrijeme reaguje.Zapravo,Smajlovic i nije bio efikasan od dolaska Sadikovica, a sto bi kada se znao pobjednik unaprijed.Smajlovic je onemogucen postavkom Sadikovica da daje golove a time i onemogucen da dobije obecano.Uz pomoc placenih sudija go je mogao dati bilo ko.Sada kada se Sloboda izvukla iz kriticne zone pobjedama kod kuce-lomi,ubij,..,ce osigurat miran drugi dio sezone,a Smajlovic ako ostane morat ce davat golove za ono sto ce dobit u drugom dijelu sezone.
Ok nije problem zvat cemo Aleckovica da sudi utakmicu

alo vi sa tim nadimcima stavite lijepo svoje ime i prezime pa onda mi zatezit odnose sa momcima iz TZ ja imam jarana koji su u starijoj ekip fukara zato ne serite vise u vezi tog sudjenja i tim ko koliko ima para za igrace sta samo nabadate to koje nama kriv sto mi nemamo koga u upravi da nama sredi makar posteno sudjenje zato molim vas opet lijepo nemoj te vise jel ok 

Damir Smajlović prelazi u Željezničar?
Još uvijek član tuzlanske Slobode, Damir Smajlović u nekoliko narednih dana mogao bi promjeniti sredinu, a kako saznaje naš portal, ovaj napadač u proljetnom dijelu sezone mogao bi nositi dres sarajevskog Željezničara.
Podsjetimo, Damir Smajlović je jučer u razgovoru za naš portal kazao kako nije želio otputovati na pripreme sa Slobodom zbog neisplaćenih dugovanja, te kako ima pravo tražiti raskid ugovora ukoliko se prema njemu do 5.1.ove godine nisu izmirile novčane obaveze koje mu pripadaju po ugovoru.
Kako se to u ovom slučaju nije dogodilo, trenutno su male šanse da Smajlović i u drugom dijelu nosi dres Slobode.
Kako saznaje naš portal iz izvora bliskih Željezničaru, tim sa Grbavice je pokazao interes za ovog napadača.
Željezničar je navodno već stupio u kontakt sa Smajlovićem. Istina, za sada je sve ostalo samo na razgovoru ali kako Amar Osim na raspolaganju u vrhu napada ima samo Lazara Popovića i Damira Rovčanina, koji je blizu odlaska iz kluba, onda se sasvim logičnim čini dolazak ovog napadača u plavi dres.
Podsjetimo, Smajlović je u Slobodu stigao prošle zime i u proljetnom dijelu sezone postigao je osam golova za Slobodu, prošle se jeseni u listu strijelaca upisao samo dva puta.
Još uvijek član tuzlanske Slobode, Damir Smajlović u nekoliko narednih dana mogao bi promjeniti sredinu, a kako saznaje naš portal, ovaj napadač u proljetnom dijelu sezone mogao bi nositi dres sarajevskog Željezničara.
Podsjetimo, Damir Smajlović je jučer u razgovoru za naš portal kazao kako nije želio otputovati na pripreme sa Slobodom zbog neisplaćenih dugovanja, te kako ima pravo tražiti raskid ugovora ukoliko se prema njemu do 5.1.ove godine nisu izmirile novčane obaveze koje mu pripadaju po ugovoru.
Kako se to u ovom slučaju nije dogodilo, trenutno su male šanse da Smajlović i u drugom dijelu nosi dres Slobode.
Kako saznaje naš portal iz izvora bliskih Željezničaru, tim sa Grbavice je pokazao interes za ovog napadača.
Željezničar je navodno već stupio u kontakt sa Smajlovićem. Istina, za sada je sve ostalo samo na razgovoru ali kako Amar Osim na raspolaganju u vrhu napada ima samo Lazara Popovića i Damira Rovčanina, koji je blizu odlaska iz kluba, onda se sasvim logičnim čini dolazak ovog napadača u plavi dres.
Podsjetimo, Smajlović je u Slobodu stigao prošle zime i u proljetnom dijelu sezone postigao je osam golova za Slobodu, prošle se jeseni u listu strijelaca upisao samo dva puta.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nije on za Željebhmafija je napisao/la:Damir Smajlović prelazi u Željezničar?

Dragon Town
ako i smaja ode u zelju hehe pola ekipe zvijezdine u Zelji
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh sad koliko ti je godina majketi? pretjerujes sto jest jest....ali eto nije tema pa necu da se nadovezujemzvjezdas je napisao/la:Zato ih sada igraci i napustaju zbog zaostalih plata koje su u dzepove gurnute sudijama za uspijehe Slobode u Gradaccu i nekoliko prethodnih,odnosno kako je Sadikovic dosao.Dobra mu taktika,al izgleda da je jedino Smajlovic skontao na vrijeme tu taktiku i na vrijeme reaguje.Zapravo,Smajlovic i nije bio efikasan od dolaska Sadikovica, a sto bi kada se znao pobjednik unaprijed.Smajlovic je onemogucen postavkom Sadikovica da daje golove a time i onemogucen da dobije obecano.Uz pomoc placenih sudija go je mogao dati bilo ko.Sada kada se Sloboda izvukla iz kriticne zone pobjedama kod kuce-lomi,ubij,..,ce osigurat miran drugi dio sezone,a Smajlovic ako ostane morat ce davat golove za ono sto ce dobit u drugom dijelu sezone.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.