je l to opet neka u svađi sa Terzićem

Terziću svaka čast, ali realno, može se sastaviti i dobra postava od djevojaka koje je protjerao iz reprezentacije. Baš težak čovjek
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pogubile se Talijanke u 2. setu
jeste i svaka im castBIHpatriota je napisao/la: ↑06 avg 2021, 07:30SAD savršeno odigrala protiv Srbije. Sve im je išlo od ruke, blok, servis, igra u polju.
Alibi-prica. Ne igra odbojku jedna zena. Tim nije funkcionisao. U poslednjem setu je to donekle na nesto licilo. I u kompletnom sastavu bi sledovao siguran poraz. Amerikanke imaju priliku da napokon uzmu olimpijsko zlato i mislim da ce ga osvojiti. Za Srbiju nova sansa u Parizu 2024. gde ce i dalje biti u krugu favorita za najvisi plasman.salex90 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 10:23jeste i svaka im castBIHpatriota je napisao/la: ↑06 avg 2021, 07:30SAD savršeno odigrala protiv Srbije. Sve im je išlo od ruke, blok, servis, igra u polju.
bez Brankice koja je stub ove ekipe tesko je bilo ocekivati pobedu i da se ponovi Rio, bez obzira na mec sa Italijom
Busa i Milenkovic su bile kriminalne. Ali mislim da bi i sa Mihajlovic bllo premalo za finale. Tim nije funkcionisao danas, nije bilo kohezije, energije, jednostavno los dan u svakom smislu. A kada smo kod igracica, mi cemo povlacenjem "neprimetne" Silvije Popovic tek imati prazninu. Niksicanka je vrhunski libero, godinama na visini zadatka u reprezentaciji, a nikada se ne istice ispred drugih.salex90 je napisao/la: ↑06 avg 2021, 16:06nikakva alibi prica
Brankica je uz Maju nas glavni igrac u polju
bez nje smo znacajno slabiji, a to se danas i videlo, Bjanka i Milenkovic nista nisu mogle primiti
nedostajala je i Stefana, uz Milenu bedem na mrezi
kako god ne treba umanjiti pobedu Amerikanki bile su dosta bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.