Emir_ZENICA je napisao/la:Danas ocekujem snijeg
Sarajevo je pod bijelim ruhom.
Moderator/ica: insider
Emir_ZENICA je napisao/la:Danas ocekujem snijeg
Bilo, bilo.. Ja postavila, al' je legendarno.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahah.. izvinite ako je bilo..![]()
Aha, i ja.Emir_ZENICA je napisao/la:Danas ocekujem snijeg
On je dobio konkurenciju...scimmia.fera je napisao/la:gdje nam je to Al-Farouq? nesto umanjio sa pisanjem...
riknuLa mu tastaturafera je napisao/la:gdje nam je to Al-Farouq? nesto umanjio sa pisanjem...
Blago tebi pa si jos u skoli, na fax-u nema raspusta.Unica_Liverpool_ je napisao/la:U svim gradovima raspust četiri sedmice, eno u Srednjo-bosanskom kantonu produžili 7 dana zbog epidemije, i kod nas u Ze-do kantonu izviđači tražili i slali da se produži zbog aerozagađenja i ostalog i oni bezobraznici odbili.... Kakav bezobrazluk, svima produžen a mi moramo ranije ići sedmicu... Uvijek nas zakinu....
Misliš da ja neću kroz to proći i doći na fax aBd.... Još ja moram u osnovnoj umjesto osam i us***i deveti razred ići....Elegant je napisao/la:Blago tebi pa si jos u skoli, na fax-u nema raspusta.Unica_Liverpool_ je napisao/la:U svim gradovima raspust četiri sedmice, eno u Srednjo-bosanskom kantonu produžili 7 dana zbog epidemije, i kod nas u Ze-do kantonu izviđači tražili i slali da se produži zbog aerozagađenja i ostalog i oni bezobraznici odbili.... Kakav bezobrazluk, svima produžen a mi moramo ranije ići sedmicu... Uvijek nas zakinu....
U junu ja sam yebeni zedo kanton u školi grijanje ne radi moram se smrzavat u pmEmir_ZENICA je napisao/la:Bolan Unica jeli ti bolje ici sad u skolu ili u Junu ? ? ?
hahhahUnica_Liverpool_ je napisao/la:Misliš da ja neću kroz to proći i doći na fax aBd.... Još ja moram u osnovnoj umjesto osam i us***i deveti razred ići....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.