ko prenosi Sloveniju Kengure sad u 13:00, zna li neko ili kakav link

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
ko prenosi Sloveniju Kengure sad u 13:00, zna li neko ili kakav link
Mils?Felixians4 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 11:55Petorka turnira by me: RUBIO-FOURNIER-DONČIĆ-DURANT-GOBERT
Može i on,dvoumio se između dosta njih.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 avg 2021, 13:49Mils?Felixians4 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 11:55Petorka turnira by me: RUBIO-FOURNIER-DONČIĆ-DURANT-GOBERT![]()
Covek odigra simultanku protiv Slovenaca u prvom poluvremenu, u oba smera odlican, pogadja (26 poena), asistira, krade lopte u odbrani...
Samo priča, bezveze troši energiju nekakvu pravdu ganja a ni on ne zna kakvu
Jedan igrač je donosio sam medalje.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 avg 2021, 14:51Australija osvaja svoju prvu medalju na olimpijskim igrama/svetskim prvenstvima u istoriji. Napokon, posle 33 godine osvajanja cetvrtih mesta![]()
Razbise prokletstvo od 11 uzastopnih poraza u mecevima za medalju. Mils 42 poena, mada je i carinio loptu ceo mec.
Sloveniji je 4. mesto maksimum maksimuma. Lep rezultat. Za vise nema kvaliteta. Balavurdija koja prati samo NBA ih je proglasila nekakvim "drim-timom" ovih Igara, a jedna Australija je za klasu jaca objektivno, pre svega u sirini. Jedan igrac nikome nije sam doneo medalju, pa nije ni Doncic. Danas Australija 10 izgubljenih lopti, Doncic sam 8. Preveliko opterecenje, morao je da padne na kraju.
A sada na odbojkasko finale![]()
Dobar post, slažem se sa svime. Falilo je širine, da je Dragić igrao potukli bi se sa Amerima u finalu sigurno.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 avg 2021, 14:51Australija osvaja svoju prvu medalju na olimpijskim igrama/svetskim prvenstvima u istoriji. Napokon, posle 33 godine osvajanja cetvrtih mesta![]()
Razbise prokletstvo od 11 uzastopnih poraza u mecevima za medalju. Mils 42 poena, mada je i carinio loptu ceo mec.
Sloveniji je 4. mesto maksimum maksimuma. Lep rezultat. Za vise nema kvaliteta. Balavurdija koja prati samo NBA ih je proglasila nekakvim "drim-timom" ovih Igara, a jedna Australija je za klasu jaca objektivno, pre svega u sirini. Jedan igrac nikome nije sam doneo medalju, pa nije ni Doncic. Danas Australija 10 izgubljenih lopti, Doncic sam 8. Preveliko opterecenje, morao je da padne na kraju.
Na olimpijadi?Drape je napisao/la: ↑07 avg 2021, 15:00Jedan igrač je donosio sam medalje.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 avg 2021, 14:51Australija osvaja svoju prvu medalju na olimpijskim igrama/svetskim prvenstvima u istoriji. Napokon, posle 33 godine osvajanja cetvrtih mesta![]()
![]()
Ni sam nisi definisao takmičenjue u svom postu. Dirk je jedini koji je vodio slabiju repku do medalje, od 2000 pa vamo na dalje. Barem koliko se ja sjećam, sve ostale repke koje su osvajale (Grci, Španci, Francuzi, Srbi...) imali su 3-4 vrhunska igrača.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 avg 2021, 15:02Na olimpijadi?Drape je napisao/la: ↑07 avg 2021, 15:00Jedan igrač je donosio sam medalje.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 avg 2021, 14:51Australija osvaja svoju prvu medalju na olimpijskim igrama/svetskim prvenstvima u istoriji. Napokon, posle 33 godine osvajanja cetvrtih mesta![]()
![]()
![]()
Divota ga je bilo gledati u ovom teamu, 3x ljepše i slobodnije se osjećao nego u Sixersima koji preslabo iskorištavaju mlade asove. 4 zakucavanja u ovom izlučnom matchu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.