Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Hajdeee
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la Hajdeee » 07 avg 2021, 00:01

Ma otici ce im Bbb u jakom broju. To je sigurno. Samo sto ce policije biti ko u ratnim filmovima.
Uvjek mi je bilo fascinantno kako malu brojku imaju i ocajno izgledaju u kopu na domacim utakmicama, a kako su redovno dobri na ulici. Skoro da ih ima vise na ulici nego u kopu.
Ok znam zabrane i ta prica. Ali bez obzira. Prevelik je Zagreb grad i jos jedan klub samo.
- FKS -

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 avg 2021, 00:23

90minut je napisao/la:
06 avg 2021, 09:27
antilan je napisao/la:
05 avg 2021, 12:30
MortemHz je napisao/la:
05 avg 2021, 12:12

To je normalno, uporedi veličinu gradova kao i fakt da su oni jedina navijačka grupa u svom gradu. Vjerujem da je 50-70 maximum kod nas.
Tako ti ga negdje dodje. HZ imaju strasnu ekipu ali su pomalo uspavani. Tesko ja mislim da ih i moze sta probudit iz te uspavanosti, osim mozda informacija da su skripari dosli u Sarajevo
Da dođu opet neki poljaci to može o regionu da ne pricam.

Zadnjih godina ne mogu govoriti koliko se može iskupiti za napad jer ne znam u " zlatno doba " se moglo 120 ljudi bez znoja skupiti s malim lobiranjem i preko 150 i to da je 80% ozbiljnih takva je ekipa bila tad.

Ljudi ne shvataju da je cijeli region isti što se toga tice eto ako su Horde mogle toliko tad BBB može do 300 Torca isto beograđani i nešto više.
Jer ovo od BBB-a je sigurno maksimum jer u navijackom svijetu je ovo finale lige šampiona bilo.

Nisu bezveze brojke uvijek iste kad vidite napade širom evrope svi uvijek imaju do tih 200+ kad im dolaze ozbiljne ekipe takvo je jezgro kod svih pa bio to grad od milion ljudi ili dva.

RA opet odradio i to zapalili isto. :salut:
De ti nama napisi kako ste se mobilizirali na Ciglanama u svom gradu u "zlatno doba". :D

Pa se pola Ciglana zakljucalo u porazbijane radnje i objekte :D

Koliko si imao godina tada? 15 okruglo, ne moras onda pisati
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

keydura
Kontakt:

Post Postao/la keydura » 07 avg 2021, 08:19

avenija je napisao/la:
07 avg 2021, 00:23
90minut je napisao/la:
06 avg 2021, 09:27
antilan je napisao/la:
05 avg 2021, 12:30

Tako ti ga negdje dodje. HZ imaju strasnu ekipu ali su pomalo uspavani. Tesko ja mislim da ih i moze sta probudit iz te uspavanosti, osim mozda informacija da su skripari dosli u Sarajevo
Da dođu opet neki poljaci to može o regionu da ne pricam.

Zadnjih godina ne mogu govoriti koliko se može iskupiti za napad jer ne znam u " zlatno doba " se moglo 120 ljudi bez znoja skupiti s malim lobiranjem i preko 150 i to da je 80% ozbiljnih takva je ekipa bila tad.

Ljudi ne shvataju da je cijeli region isti što se toga tice eto ako su Horde mogle toliko tad BBB može do 300 Torca isto beograđani i nešto više.
Jer ovo od BBB-a je sigurno maksimum jer u navijackom svijetu je ovo finale lige šampiona bilo.

Nisu bezveze brojke uvijek iste kad vidite napade širom evrope svi uvijek imaju do tih 200+ kad im dolaze ozbiljne ekipe takvo je jezgro kod svih pa bio to grad od milion ljudi ili dva.

RA opet odradio i to zapalili isto. :salut:
De ti nama napisi kako ste se mobilizirali na Ciglanama u svom gradu u "zlatno doba". :D

Pa se pola Ciglana zakljucalo u porazbijane radnje i objekte :D

Koliko si imao godina tada? 15 okruglo, ne moras onda pisati

slika Makeup by Šejla Ramović

BegizSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la BegizSarajeva » 07 avg 2021, 08:26

Robijaši Zenica u top 7 hladno po svemu.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 07 avg 2021, 09:02

Convicts1988 je napisao/la:
06 avg 2021, 18:41
90minut je napisao/la:
06 avg 2021, 09:31
dejavu je napisao/la:
04 avg 2021, 15:29
usput ovakav zicer bi i svaka ozbiljnija grupa kod nas iskoristila :D

Pa ovakav napad ne može niti jedna ekipa u svijetu odbiti i Horde su natjerale u prvom napadu lehove isto na povlacenje sad zamisli da se desilo to u sred grada ovi se povuku dok se ne umorimo upadne specijalna policija i ispadoše Horde jače od poljaka. :)

Hajde da vidimo BBB tamo zna se šta su nama pricali da vidimo njih.
Ma vi ste se osramotili kao niko spavanjem u Češkoj. Bolje da niste ni išli.
Pričaš gluposti. Nakon havarije u Vogošći apsolutno niko nije htio da nas vozi tamo, osim Centrotransa u čijoj organizaciji smo i otišli na kraju. Dakle, nismo mi birali da noćimo u Pragu, nego je to bila jedina opcija. Da smo išli kombijima i autima brojka bi bila dosta manja, tako da je ovo bila najbolja opcija za nas. Zar misliš da poljska policija, nakon svih dešavanja 7 dana prije, ne bi znala da mi dolazimo, čak i da smo išli s noćenjem u Poznanju? Opkolili bi nas čim bi ušli u Poljsku kao što su to uradili i na dan tekme. Čim smo mi ušli u EU oni su znali svaki naš pokret. Zar fakat neko misli da smo se prepali noćenja u Poznanju? :lol:

Ako ništa, ponudili smo se u Pragu Sparti i Slaviji, ali ništa se nije dogodilo.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 07 avg 2021, 10:02

Hajdeee je napisao/la:
07 avg 2021, 00:01
Ma otici ce im Bbb u jakom broju. To je sigurno. Samo sto ce policije biti ko u ratnim filmovima.
Uvjek mi je bilo fascinantno kako malu brojku imaju i ocajno izgledaju u kopu na domacim utakmicama, a kako su redovno dobri na ulici. Skoro da ih ima vise na ulici nego u kopu.
Ok znam zabrane i ta prica. Ali bez obzira. Prevelik je Zagreb grad i jos jedan klub samo.
Hajde da vidimo identična je situacija kao naša velik belaj i policija u punoj spremi..

Joj Avenije brata

Ismijavali smo onu parolu robije od prije par godina kad su digli parolu u vezi ciglana kakvi šabani oko 35 momaka im razj.ebalo i gostovanje još ih nagrdilo on piše o obicnim ljudima što su se prepali pa pozatvarali.

Stvarno nikad od njih ništa. :rol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 avg 2021, 10:53

90minut je napisao/la:
07 avg 2021, 10:02
Hajdeee je napisao/la:
Hajde da vidimo identična je situacija kao naša velik belaj i policija u punoj spremi..

Joj Avenije brata

Ismijavali smo onu parolu robije od prije par godina kad su digli parolu u vezi ciglana kakvi šabani oko 35 momaka im razj.ebalo i gostovanje još ih nagrdilo on piše o obicnim ljudima što su se prepali pa pozatvarali.

Koga ste vi nagrdili bacili nekoliko kamenja na kombije i onda kad smo stali poceli izlazit pobjegli sto ko misevi kroz prolaze svakakve, nestali ste brzinom svjetlosti. Mozes maloj djeci pricat da ste nesto napravili.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 07 avg 2021, 11:04

Ne javljaj se bezveze kad ne znaš nema smisla.

Zapamti opet otprilike 35 momaka na cijelu kolonu iznenadilo se par ih dobilo usta primarni cilj je bio trans nakon toga zna se šta se radi nece se policija cekati sigurno.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 07 avg 2021, 11:15

90minut je napisao/la:
07 avg 2021, 11:04
Ne javljaj se bezveze kad ne znaš nema smisla.

Zapamti opet otprilike 35 momaka na cijelu kolonu iznenadilo se par ih dobilo usta primarni cilj je bio trans nakon toga zna se šta se radi nece se policija cekati sigurno.
Po tvojim pricama ti si "prezivio" svaki fajt hordi, ne riSe
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 07 avg 2021, 11:17

ok čehaja

Nisu ti to fajtovi jedini fajt je bio u vogosci s poljacima sve ostalo mrka kapa kad ja pišem o ovome ti garant pomisliš na scenu iz filma green street hooligans i slicno, pravi život je ustvari totalna suprotnost toga

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 avg 2021, 12:28

90minut je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:

Joj Avenije brata

Ti si bio balo tada, i ja sam bio balo ali sam barem gledao svojim očima bjezaniju hz u svom gradu i ostavljanje protivnicke skupine da ti divlja i rusi naselje :clap:

Ali tada 90 tka sa 14 godina je sve vidio i prezivio iz prve ruke uyeeaaa

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 07 avg 2021, 12:33

avenija je napisao/la:
07 avg 2021, 12:28
90minut je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:

Joj Avenije brata

Ti si bio balo tada, i ja sam bio balo ali sam barem gledao svojim očima bjezaniju hz u svom gradu i ostavljanje protivnicke skupine da ti divlja i rusi naselje :clap:
A uvijek HZ u prvom planu i napadaju nikad Robija da ništa krene na svoju ruku, valjda ti i to govori nešto.

Ostavljanje protivnicke grupe da ti ruši naselje haha kao da su HZ kriminalna ogranizacija koja lupa rekete ljudima pa moraju braniti svoju investiciju. :facepalm:

Robija je stvarno komedija cak i njihovi simpatizeri poput tebe govore mnogo toga, nisu mogli na Horde spuštali glave u kombiju dobijali po ustima iz nemoci izašli i kamenovali obicnim ljudima radnje.

14. :rol:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 avg 2021, 13:03

Nije to nista sta sam ja sve upikao, tada ste bili lider na Balkanu po snimanju klipova i stavljanja na YouTube preko fksinfo, tako ste i tu akciju snimali mislili evo sad cemo ih poniziti i kacimo odmah srpska tribina youtube a naletili na ekipu koja je na Marakani vodila cijelu tribinu protiv Srbije, pa ni snimak okršaja nikad ne ugleda svjetlo dana. I ovo ti pise neko ko je sve to gledao svojim ocima sa 17 godina a ne da mi je neko pricao kao tebi. Objekti nisu porazbijani zbog obicnih ljudi vec su pojedinci vasi utrcavali u njih barem njih 10-15, dok je onaj ostatak od 50-60 ljudi vratio se odakle je došao.

Ali ne brini niste vi jedini se nasukali na tu istu ekipu pitajte manijake po povratku iz Banja Luke kad su nedeljom u 10 uvečer stali kod istočne tribine Bilinog Polja i zapalili baklje pa nek neko njihov napise kako su uspjeli izaci iz grada i kako to da veliki ultrasi sa mentalitetom iz glavnog grada utrcavaju u PS Crkvice trazeci pomoc od policije :D nemoguce da niko od njih ne naleti ovdje koju suplju procitati pa da napise i svog ugla sta se desilo

I nemoj bolan suplje pisati evo mene nikad neces vidjeti da pisem za bilo kakav dogadjaj 6-7 zadnjih godina jer pojma nemam i jer sam obicni simpatizer sada a ti glavni kolovodja ovdje a sam kazes godinama nisi vise navijac.

Pusti ove koji sada su u tome ako hoce nek pisu a nase da je koga zanima da ih gledamo i čitamo a ne da citamo sta je tebi pricao rodjak od tetke kako su napali Lechove navijace.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 07 avg 2021, 13:10

Hahaha nekad se i ja nasmijem sam sebi kome odgovaram da budem iskren jer ima ovdje raje nađe se koji su išli itekako i znaju, ti uletiš kao padobranac pa ti covjek odgovori.

Pošto ne znaš ništa nema potrebe da nastavljam pisati jer mi neces ni znati odgovoriti.

Samo cu napisati ovo kolonu od bog zna koliko kombija i auta je napalo otprilike 40 momaka.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 avg 2021, 13:19

90minut je napisao/la:
07 avg 2021, 13:10
Hahaha nekad se i ja nasmijem sam sebi kome odgovaram da budem iskren jer ima ovdje raje nađe se koji su išli itekako i znaju, ti uletiš kao padobranac pa ti covjek odgovori.

Pošto ne znaš ništa nema potrebe da nastavljam pisati jer mi neces ni znati odgovoriti.

Samo cu napisati ovo kolonu od bog zna koliko kombija i auta je napalo otprilike 40 momaka.
Kako ti znas koliko ih je bilo kad si radio zadacu iz matematike za 8 razred tada? Pa sracunaj sam si rekao da si 93 godiste. Jel to 14-15 godina. De ohladi malo pusti navijace da pisu sve ujebes sa svojim iz prve ruke cuo. Kako ti ne dosadi da ti sve znas pa i kad se desi 400 kilometara od Sarajeva. Jbt

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 07 avg 2021, 13:22

Kome sam ja odgovarao. :mrgreen:

Koliko mene nasmije kad ti neko napiše da nisi bio na nekom gostovanju valjda je ljudima u glavi kao da je to ratno stanje i neka opasnost otici na gostovanje gdje te cuva specijalna policija cijeli put. :D

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 07 avg 2021, 13:42

Velež - Rudar 0:2
02.08.2021

slika
slika
slika

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 avg 2021, 21:13

Ko o čemu, nultrasi o postrojavanju. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 07 avg 2021, 21:54

*p!p!t@* je napisao/la:
07 avg 2021, 21:13
Ko o čemu, nultrasi o postrojavanju. :rol:
Meni jako dobro izgledaju večeras, vizuelni izgled, navijanje i sadržaj. Iznad očekivanja.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 07 avg 2021, 21:56

ne sjecam se kada ih je vise bilo :D
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.