FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 07 avg 2021, 13:43

fera je napisao/la:
07 avg 2021, 13:34
MortemHz je napisao/la:
07 avg 2021, 13:31
Tanko, skroz tanko.
Ti i GiS ili prepisujete jedan od drugog ili ste isti lik :mrgreen:
Ma svejedno je ovo realno nema igraca koji je nesto odskakao ove sezone, ko god igra nama isto dođe.
Nije, GiS je Vanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 07 avg 2021, 13:48

Izgledno je sad da će se desiti ono čega smo se bojali na početku, a to je da nećemo uzeti dovoljno bodova dok se ekipa ne uigra i pojačanja ne registruju da bi poslije bili iole konkurentni. :roll:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2021, 13:50

Ma dajte ljudi kakva titula moliti Boga da Evropu izborimo. Ovo sve tako podsjeca na 2016 godinu kad nismo vidjeli Evrope.
Tako su nam srozali klub, da nas vise ni porazi ne bacaju u ocaj, vec ih očekujemo kao sto smo bas tad 2016.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 avg 2021, 13:51

Sada mogu to za sigurno reci

Susic spada u 5 najgorih "pojacanja" zadnjih 5-6 godina
Kada pogledamo koliko uzima a koliko doprinosi na terenu trebao bi ga zacementirati na 1.mjesto te liste

Ko kaze da nam on nekako pomaze,taj mrtve veze sa fudbalom nema

Pa bolan uzeo nam je 500.000 KM do sada samo na plate a gdje ti je donio bodove osim protiv Radnika na Kosevu 2:1?

Ma bjezi ba,to se trebalo davno nogirati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 avg 2021, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 07 avg 2021, 13:56

Svaka cast Sablicu :tokralju: :bow:.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 07 avg 2021, 14:00

Gdje su sad lizaci,branioci da ubace kakvu pozitivnu informaciju :pinokio:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 07 avg 2021, 14:08

Sve na kamaru....

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 avg 2021, 14:10

Mnogo smo jaki!!!
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2021, 14:11

NisamInSajder je napisao/la:
07 avg 2021, 13:56
Svaka cast Sablicu :tokralju: :bow:.
Trebaju mu davati platu PR-a,svakako je tu samo da daje izjavu prije i poslije utakmice.

Ozbiljan trener ovo nebi dozvolio,vec bi ih nabio sa noge na nogu.Svako kolo sve manje i manje igraca .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 avg 2021, 14:12

NajvecaRadosti je napisao/la:
07 avg 2021, 13:51

Kada pogledamo koliko uzima a koliko doprinosi na terenu trebao bi ga zacementirati na 1.mjesto te liste

Pa bolan uzeo nam je 500.000 KM do sada samo na plate a gdje ti je donio bodove osim protiv Radnika na Kosevu 2:1?

Jok ba, sace doc NisamInsajder da ti objasni kako Tino nema skim igrat :rol: :rol: :rol: :rol:
E jesmo se i upecali ko levati. Hvala Bogu pa ne dovedosmo Hajrovica, isti qrac bi bio. Nase domace zvijezde su toliko nafurane da im je ispod casti da potrce u ovoj ligi. Jedini domaci (bivsi) reprezentativac koji se vratio u ovu ligu a da se pokazao je Stevanovic kod kona. Susic, Zahirovic, Vranjes u Zelji, Stilic (osim ona 2-3 mjeseca kad ga je bilo krenulo), Zec... sve ljenguze i debili koji misle da su kalibar za Everton al eto igrom slucaja dosli ovdje. Ovo nek nam bude skola, nikad vise skupog Bosanca, pogan je to mentalitet. Samo ganjat profesionalce kao Benko, Jajalo (tad je bio hrvatski reprezentativac) i Delac. Jbt Delac prodje pripreme s Cehom i onda u Sarajevu brani k'o hobotnica. Begovic, Supic ili neko slican bi lego na gol ko Piplica, bilo bi mu mrsko rukavice obuc. Zbog te glave smo najveca evropska hala u sportovima
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 07 avg 2021, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 07 avg 2021, 14:13

A mi sanjali o nekakvoj dominaciji,BH Dinamo,kurci palci....fuj,fuj,fuj

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 avg 2021, 14:19

Pregazićemo ih k'o plitak potok, poderaćemo ih k'o seljak Oslobođenje, razvalićemo ih k'o bugarsku skupštinu, yebaćemo im nanu naninu.
#Šaim se

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 07 avg 2021, 14:20

VenamaHrabrih je napisao/la:
07 avg 2021, 13:42
Naime, mlada dama je neartikulisana, što zorno ukazuje na nedostatak bilo jakvog akademskog obrazovanja.
Ti ovo onda možeš zamjeriti i Bill Gatesu jer je i on neartikulisan i kod njega je to istina - nema nikakvog akademskog obrazovanja. Doduše mislim da je počasni doktor Harvarda ali jednako tako kao Sabrina kad počne da priča ne zna je li poš'o ili doš'o.

Mislim da je tu problem taj da ti nju mjeriš po svojim unaprijed definiranim stereotipima. Ja mislim da je ni ti ni ja ne znamo dovoljno dobro da bismo sudili o njenom intelektu.
VenamaHrabrih je napisao/la:
07 avg 2021, 13:42
Zašto Sarajevo ima 800000 duga?
Odgovor vam je krajnje jednostavan: nismo mogli da ispunimo obaveze. Nemojte mi mjeriti to sa firmama kad to uopće nije isto. Uslovi u kojoj Sarajevo radi je kao da imaš iznajmljenu halu, zaposlene radnike, u njoj nemaš mašina a proizvod moraš prodavati ispod cijene. Nemogući uslovi za rad. I još na sve to dodaj efekat uticaja korone.

Zato se i kaže da je lud ko uloži u bosanski fudbal. Nije da su ljudi nesposobni nego su nemogući uslovi.

Kad je transparentnost u pitanju ja mislim da tu ima tri elementa: prvi je taj da oni, koliko sam upućen, nisu dužni da budu transparentni prema javnosti. Dužni su prema skupštini i prema državi. Drugi element je taj da bi zaista morali poraditi na komunikaciji sa javnošću iako ja to opravdavam time da se jednostavno nema para za sve. A treći element je taj da ja stičem utisak kako mnogi ljudi i iz inofmracija koje i dobiju pročitaju jako malo.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 avg 2021, 14:23

Arnele, Klasova hurmašica košta 65 feninga, dakle, nema potrebe da jedeš g.ovna.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 07 avg 2021, 14:26

mrtav smo klub pravi paraziti ružni smo i gadni svi

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 07 avg 2021, 14:34

bordo cirkus se nastavlja !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 avg 2021, 14:40

napoleon72 je napisao/la:
07 avg 2021, 14:12
NajvecaRadosti je napisao/la:
07 avg 2021, 13:51

Jok ba, sace doc NisamInsajder da ti objasni kako Tino nema skim igrat :rol: :rol: :rol: :rol:
E jesmo se i upecali ko levati. Hvala Bogu pa ne dovedosmo Hajrovica, isti qrac bi bio. Nase domace zvijezde su toliko nafurane da im je ispod casti da potrce u ovoj ligi. Jedini domaci (bivsi) reprezentativac koji se vratio u ovu ligu a da se pokazao je Stevanovic kod kona. Susic, Zahirovic, Vranjes u Zelji, Stilic (osim ona 2-3 mjeseca kad ga je bilo krenulo), Zec... sve ljenguze i debili koji misle da su kalibar za Everton al eto igrom slucaja dosli ovdje. Ovo nek nam bude skola, nikad vise skupog Bosanca, pogan je to mentalitet. Samo ganjat profesionalce kao Benko, Jajalo (tad je bio hrvatski reprezentativac) i Delac. Jbt Delac prodje pripreme s Cehom i onda u Sarajevu brani k'o hobotnica. Begovic, Supic ili neko slican bi lego na gol ko Piplica, bilo bi mu mrsko rukavice obuc. Zbog te glave smo najveca evropska hala u sportovima
Hahahahahahaga joj kad neko napise "Nema s kim da igra"
Pa dok su tu bili Rahman,Tatar,Merso i Fanimo(u zivotnoj formi)on opet nije meda mogao,nije se vidio

Djaba mu svi potezi ako NEMA golova
NEMA asistencija
NE STVARA gol sanse
Djaba sve

Ima igraca koji ce igrati za 3000 KM koji mogu uraditi sve ono sto on uradi u toku utakmice
Muka mi bude kada pogledam druge vezne

Pa u nasoj ligi ima 30 bolji vezni igraca od njega

Ja jos ne mogu da vjerujem koliko smo drkali na njega kad je tek dosao....
Upravu si,isto ovo bi bilo i za Hajrovica i za onog Anela Hadzica

NIKAD NASIMA(Bosnjama) NE DAVATI ASTRONOMSKE PLATE DA JE NE ZNAM TI GDJE IGRAO I DA JE NE ZNAM TI KAKAV IGRAC

Za pare Susica mogao si dovesti 2 vrhunska veznjaka koja bi u ovih 18 mjeseci zajedno imali preko 15 golova i asistencija
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 avg 2021, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 avg 2021, 14:49

@NajvecaRadosti 100%, to bi doslo ovdje s idejom da su mu protivnici djeca iz osnovne a saigraci cunjevi kojim povremeno treba da doda neku loptu. Naravno, njihovo je i da trce, jer ja sam zvjezda, necu da se oznojim za 20ak hiljada mjesecno.
Susic nece da puca, nece da uzme prekide, nece da centrira, nista. Ovo povezivanje linija ce obavljat Tarik Ramic za 800 KM, ili mali Hodzic kojeg su ja msm poslali u DK na posudbu. Vidi ovog Bodula, igra ko navijen, izvodi kornere, slobodnjake... Covjeku nije ispod casti sto su mu protivnici Posusje i Radnik, igra posteno i jako. Susic poslije nas moze samo u Tuzlu, ino fudbal moze zaboravit. A ni u Tuzli nema mjesta za njega
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 07 avg 2021, 14:57

Foux87 je napisao/la:
07 avg 2021, 13:43
Strah me je da Sablić ne digne sidro, šta nam radi uprava Bože sačuvaj.
Njemu svaka cast sto sve ovo trpi,al mi nije jasno zasto suti i ne kaze kako jeste,da sebe ogradi od ovih ubleha,ovako samo radi protiv samog sebe,nemas igraca, igras lose i poslije nek se ne cudi kad dobije nogu,on se haman prepao Sabrine kao da nema ugovor,ne treba se on jos kriviti ni za sta al brate fino kazes kako je,ovako ispade oni ga prcaju a on ih jos i prikriva.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 07 avg 2021, 15:14

visokohz je napisao/la:
07 avg 2021, 14:13
A mi sanjali o nekakvoj dominaciji,BH Dinamo,kurci palci....fuj,fuj,fuj
Imali smo pravo da sanjamo pogotovo nakon otvaranja Akademije a to sto ovi nisu znali i sto imamo direktoricu koja ne zna recenicu sastavit to je drugo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], James1987, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, skoJaa, Zagor i 51 gost.