Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

kamiondzija
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la kamiondzija » 12 jan 2011, 23:13

ma više su ukenjali ako ćemo bit realni kada su Ninkova selili u Juve! A opet pustimo se klupskih boja,prvi smatram da je Raćo prosječan zadnji vezni,ali novine su novine.

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 13 jan 2011, 19:09

ma novinarske patke su neizbežne.Al možda stvarno Raćo ima neke skaute koji su dobri s Glejzerom.... :D :D :D

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 14 jan 2011, 13:19

ma Jorgačevića na gol i to kao broj 1.Čovjek je legenda ;)
Inače kako čujem pojedinci iz JSL odlaze u Etiopiju,Hong Kong,Sao Tome,Bangladeš :?: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: jbt život.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jan 2011, 16:14

Milijašššššššššššššššš!!!!!! Opet zabija, ovaj put kod shitija!!! :D :D :D :D :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 17:56

Prelep dan danas u EPL za nase.

Milijas odlican,rekao sam pre par dana ovde da je fascinantno kako je Miki napredovao u poslednjih pola godine.Nije to vise onaj mrljav igrac koji jedva trci,sada je izrastao u igraca koji je bitan faktor u redovima Vukova.Danas postignut gol,drugi u ligi i to oba puta protiv Citya. :lol:

Kolarov jedan od boljih u dresu Citya,ono sto je evidentno je da je od njega Mancini napravio odlicnog defanzivnog levog beka i uz potencijal koji vec odavno ima za napad postaje polako za mene jedan od najboljih levih sveta.Danas izblokirao dva cista zicera Vukovima,u napadu se trudio imao onaj jedan fenomenalan sut sa oko 35 metara kada Hennesey odlicno brani.

Bane fenomenalna partija u dresu Chelsea,nisam gledao tekmu ali sama cinjenica da je postigao gol i asistirao Anelki dovoljno govori kakvu je partiju odigrao.

U ostalim ligama Pantelopuolos ga zacer'o Pansseraikosu. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 jan 2011, 18:22

Devil je napisao/la:Prelep dan danas u EPL za nase.

Milijas odlican,rekao sam pre par dana ovde da je fascinantno kako je Miki napredovao u poslednjih pola godine.Nije to vise onaj mrljav igrac koji jedva trci,sada je izrastao u igraca koji je bitan faktor u redovima Vukova.Danas postignut gol,drugi u ligi i to oba puta protiv Citya. :lol:

Kolarov jedan od boljih u dresu Citya,ono sto je evidentno je da je od njega Mancini napravio odlicnog defanzivnog levog beka i uz potencijal koji vec odavno ima za napad postaje polako za mene jedan od najboljih levih sveta.Danas izblokirao dva cista zicera Vukovima,u napadu se trudio imao onaj jedan fenomenalan sut sa oko 35 metara kada Hennesey odlicno brani.

Bane fenomenalna partija u dresu Chelsea,nisam gledao tekmu ali sama cinjenica da je postigao gol i asistirao Anelki dovoljno govori kakvu je partiju odigrao.

Od svega ovoga sto si napisao, samo si za Baneta pogodio.
Pantelic i Milijas su smesni poluigraci i njih ne treba zvati u reprezentaciju vise.
Kolarov je dobar igrac i u nedostatku pravih levih bekova - najbolji srpski levi bek i 1 od najboljih u Evropi. Ali, decko se slabo brani, a ako to nije naucio u Italiji, nece ni u Engleskoj.
Mancini ne ume da popravi igraca. Nijedan igrac nikada nije napredovao pod njim (sem mozda Maicona, ali je tu pitanje koliko je na taj napredak uticao Mancio), tako da ni to ne stoji.
Druga je stvar sto od poteza Kolarova na YTube-u moze da se naprave strasni klipcici. Ali, to nije dokaz fudbalske velicine.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 18:32

MaGiCa je napisao/la:
Devil je napisao/la:Prelep dan danas u EPL za nase.

Od svega ovoga sto si napisao, samo si za Baneta pogodio.
Pantelic i Milijas su smesni poluigraci i njih ne treba zvati u reprezentaciju vise.
Kolarov je dobar igrac i u nedostatku pravih levih bekova - najbolji srpski levi bek i 1 od najboljih u Evropi. Ali, decko se slabo brani, a ako to nije naucio u Italiji, nece ni u Engleskoj.
Mancini ne ume da popravi igraca. Nijedan igrac nikada nije napredovao pod njim (sem mozda Maicona, ali je tu pitanje koliko je na taj napredak uticao Mancio), tako da ni to ne stoji.
Druga je stvar sto od poteza Kolarova na YTube-u moze da se naprave strasni klipcici. Ali, to nije dokaz fudbalske velicine.
Joj @Magi ti uvek kontru. :lol:
Milijas jeste poprilicno smesan,ali Milijas je starsno napredovao u poslednjih pola godine.Koliko si puta gledao "Vukove" ove godine pa tako govoris o njemu? :? Cini mi se ne puno.U repki ako ovako nastavi svakako ce nam trebati pogotovo kada Stankovic ode u penziju.
Kolarov ti se slabo brani. :lol: Daj @Magi je li ti to ozbiljno,koliko si njega puta gledao od odlaska iz ITalije? :? Napredovao je u odbrani samo tako,te je sada fantasticno sklopljen levi bek koji jos uvek ima tendenciju napredka.On je u Cityu sve podredio odbrani,jer se ima previse ofanzivnih u ekipi i onda nije potreban da kampira u napadu vec samo po potrebi,mnogo defanzivni od Evre i Colea na primer.
Kakav sada YT,nije valjda da mislis da ja na osnovu YT pratim nase igrace. :lol: :?

A Pantelic je otpuvao svoje to nema price,nego red je da se spomene. :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 jan 2011, 18:48

Nije na kontru, nego strogo razumski. Nisam poput nekih ovde, koji u Dzeki vide van Bastena, zbog nacionalne pripadnosti, ali nisam ni neko ko ce reci da Dzeko ne valja - zato sto je iz Bosne.
Ti nekako navijacki to mnogo gledas.
Kakav Milijas - pa on nema kretanje, nema pregled, nema desnu nogu, nema kondiciju. Ne uporedjuj njega i Dekija kapitena.
Dekija moze jedino da zameni Kacar, i to ako se uozbilji.
Ljajic je buducnost Srbije. Tadic, Djuricic, Matic, Sulejmani...
Ne i Milijas.
A gledao sam Kolarova i Milijasa, bar 20ak puta ove sezone combined.
Kolarov je los u fazi odbrane. To se videlo mnogo puta dosada, a nije tajna da se moze biti strasan bek, cak i ako se slabo igra odbrana (npr. Bastos, RCarlos, DAlves) - samo treba to ekipa da pokrije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 18:55

MaGiCa je napisao/la:Nije na kontru, nego strogo razumski. Nisam poput nekih ovde, koji u Dzeki vide van Bastena, zbog nacionalne pripadnosti, ali nisam ni neko ko ce reci da Dzeko ne valja - zato sto je iz Bosne.
Ti nekako navijacki to mnogo gledas.
Kakav Milijas - pa on nema kretanje, nema pregled, nema desnu nogu, nema kondiciju. Ne uporedjuj njega i Dekija kapitena.
Dekija moze jedino da zameni Kacar, i to ako se uozbilji.
Ljajic je buducnost Srbije. Tadic, Djuricic, Matic, Sulejmani...
Ne i Milijas.
A gledao sam Kolarova i Milijasa, bar 20ak puta ove sezone combined.
Kolarov je los u fazi odbrane. To se videlo mnogo puta dosada, a nije tajna da se moze biti strasan bek, cak i ako se slabo igra odbrana (npr. Bastos, RCarlos, DAlves) - samo treba to ekipa da pokrije.
Ja navijacki nikada ne gledam(gledao sam dok sam bio aktivan clan Delija vise ne).Sada sve ide realno.Relativno novi si na forumu.Pitaj ove starije ko je prvi rekao da gubimo od Ghane,pa tucemo Nemce,prvi sam rekao da Zvezda ispada od Slovana,tada me neki pametni lik napadao i nakon tekme na Marakani nestao sa foruma.
Milijas itekako ima kretanje poslednjih pola godine,poprilican napredak,pa secam ga se u Zvezdi radi nesta slicno sto sada radi Milovanovic,nikakvo trcanje samo levicu imao ali danas je slucaj mnogo drukciji.Vrati se nekih 10-20 stranica i proslost kada sam ja prvi kritikovao Milijasa ovde,jer lik uopste nije imao snage za 50.minuta a kamoli za citavu tekmu,fizicka sprema na nivou kretnja po citavom veznom redu gde god da treba,naravno nedostaje mu pas jos uvek ali za back-up veznjaka kada ode Stankovic a sredinom zagospodare Kuzmanovic i Kacar on nam itekako treba.
A za Kolarova to je tvoje misljenje,ja imam svoje misljenje,ali i dalje ti govorim ozbiljnije ih pogledaj videces kakvu odbranu igra Aca.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 15 jan 2011, 19:39

& " ","! :lol: :lol: :lol: :lol: ,$ је & ? $ је ?,а " ? $ $,? $,сутра " " $ $,сјајан $ &!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 jan 2011, 21:28

Nenad, Deki, Bane, Panta, jos sutra Milos i Nemanja da ga metnu... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 16 jan 2011, 19:13

Ziga usao u 75. uzeo bod u gradskom,Jovanovica ni na klupi nije bilo :cry: .Sve u svemu sirom Evrope nasi pokazivali kvalitet! :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 jan 2011, 23:20

Vidara danas jos jednom pokazao zasto je najbolji stoper na svijetu u ovom trenutku! LIk nije normalan, sta je sve spasio i ocistio pred svojim golom, a o silovanju Croucha u vazdusnim duelima necu ni da "pricam"... :D Jednostavno, man of the match !
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

mitraforza
Kontakt:

Post Postao/la mitraforza » 17 jan 2011, 11:33

marconato je napisao/la:Vidara danas jos jednom pokazao zasto je najbolji stoper na svijetu u ovom trenutku! LIk nije normalan, sta je sve spasio i ocistio pred svojim golom, a o silovanju Croucha u vazdusnim duelima necu ni da "pricam"... :D Jednostavno, man of the match !
Ma kako oni igraju ove godine (lično mišljenje) odlično stoje na tabeli,nekako su prethodnih godina daleko ljepše djelovali,al to samo znači da igraju onako kako realno mogu da bi već jednom nogom bili osvajači PL. A o Vidiću ne treba trošiti riječi.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 18 jan 2011, 17:23

$ је ' $ ! У ' & / $ на " ',то $ $ " & " $ " на ? $ је $ у "!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2011, 22:41

Evo Kolarov zabio prvijenac za city. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 22:56

alan_kardec je napisao/la:Evo Kolarov zabio prvijenac za city. :D
Solidno je odigrao,nije na nivou predhodnih tekmi ali je sasvim zadovoljavajuce.

Inace u Zurnalu svaki put u rubrici nasi igraci u Evropi,stavljaju Nikolu Vujadinovica koji igra za Aberden.Po meni bilo bi dobro kada bi ga uspeli primamiti da igra za nas,pa makar da ga imamo kao backupa jer moze da igra sve u odbrani pa i zadnjeg veznog.Takodje jos uvek stojim pri onoj sto sam davno rekao da bi dobitak bio da konacno zavrsimo pitanje oko Salatica.

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 20 jan 2011, 15:53

Srbiju u februaru čeka gostovanje u Izraelu. Naredne nedelje selektor će objaviti spisak za taj meč.
Petrović je nagovestio da će neki novi igrači dobiti šansu.

U pitanju su Injac iz Leha i Matić iz Vitesea. Videćemo hoće li biti mesta recimo za Tomovića koji je počeo da igra u Lećeu, ili Boška Jankovića, za koga je povreda prošlost.

U žiži je Marko Pantelić koji je u formi.

"Spisak će biti poznat do 25. januara. Ne bih o imenima. Pratim Pantelića, daje važne golove, igra dobro. Videćemo...", ostao je "zakopčan" Vladimir Petrović.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2011, 16:05

Oj jbt Injac,da mu debituje u 31.godini zivota. :roll: :lol:
Znaci pole Trivunovica,sledi i Injac,ko li je sledeci :?
Neka zovne Matica i Micu i dosta mu. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jan 2011, 17:59

Devil je napisao/la:Oj jbt Injac,da mu debituje u 31.godini zivota. :roll: :lol:
Znaci pole Trivunovica,sledi i Injac,ko li je sledeci :?
Neka zovne Matica i Micu i dosta mu. ;)
Koga mafijaski, pardon: menadzerski, lobi ugura u reprezentaciju, e taj je sledeci. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.