FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Konkretna je info kada neki novinar iz Italije prenese da je Dzeko blizu Intera po 15 put. A da oni nesto saznaju sami, nije 
U17
FKS - Rudar P
8-0
ovo je bruka da je Torlak trener bilo bi makar 10-0
FKS - Rudar P
8-0
ovo je bruka da je Torlak trener bilo bi makar 10-0

-
- Kontakt:
Ma dajte ba,budite iskreni
Na ovom portalu su sve osim konkretne i potvrdjene informacije
Ako 1/20 informacija koje se ispostave tacno smatrate "konkretnim i potvrdjenim" onda ne znam
Pa udji ovdje na forum bolje ces se informisati nego na svim portalima zajedno
To vise govori o vama iskreno
Pisite vi o nama ali nemojte dezinformacije
Raju to nervira
Shvatam ja da je i vama u cilju da su vam clanci sto vise otvoreniji ali u 90% vremena se samo bezveze provaljujete
Ako necete pisati o nama,ne morate
I sami znate da nas(navijaca Sarajeva)ima najvise na ovom portalu i samim tim smo gubite vi
Da nas ima najvise to pokazuje i ovaj forum
Kod nas danas samo na ovoj temi 10+ ispisani stranica
A kod kona jedva 2
Jos oni imaju utakmicu sad
Nama na dan utakmice u toku tih 24 sata bude 20+ stranica
P.S malo smanjite reklame,i recite novinarima da procitaju tekst prije nego sto objave
Bravo za U-17 momke!!
4/4 pobjede
Sa +19 gol razlikom
Mislim da u toj konkurenciji necemo imati nikakvi problema
Lagana šetnja
Nadam se da ce se u bliskoj buducnosti na te momke ozbiljno racunati,a ne na posudbe po 2./3. ligama
Na ovom portalu su sve osim konkretne i potvrdjene informacije
Ako 1/20 informacija koje se ispostave tacno smatrate "konkretnim i potvrdjenim" onda ne znam
Pa udji ovdje na forum bolje ces se informisati nego na svim portalima zajedno
To vise govori o vama iskreno
Pisite vi o nama ali nemojte dezinformacije
Raju to nervira
Shvatam ja da je i vama u cilju da su vam clanci sto vise otvoreniji ali u 90% vremena se samo bezveze provaljujete
Ako necete pisati o nama,ne morate
I sami znate da nas(navijaca Sarajeva)ima najvise na ovom portalu i samim tim smo gubite vi
Da nas ima najvise to pokazuje i ovaj forum
Kod nas danas samo na ovoj temi 10+ ispisani stranica
A kod kona jedva 2
Jos oni imaju utakmicu sad
Nama na dan utakmice u toku tih 24 sata bude 20+ stranica
P.S malo smanjite reklame,i recite novinarima da procitaju tekst prije nego sto objave
Bravo za U-17 momke!!
4/4 pobjede
Sa +19 gol razlikom
Mislim da u toj konkurenciji necemo imati nikakvi problema
Lagana šetnja
Nadam se da ce se u bliskoj buducnosti na te momke ozbiljno racunati,a ne na posudbe po 2./3. ligama
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U17 je jos mogla ovoliko dati. Strasno kako igraju.
Dosta momaka 2006 godiste sto je top
I u15 je mogla vise ali nije htio gol.
Dosta momaka 2006 godiste sto je top
I u15 je mogla vise ali nije htio gol.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Joj jest ovaj želješčar loš !!

Koga li si naumio umjesto nje ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 17:03Samo da ispravim,"drzi se Sabro",a klub ce prodisati kad ona ode,to je sigurno.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 avg 2021, 16:56Koliko je Klub spao na niske grane, dovoljno govori činjenica da je glavni "tjerač" strahoviti sanchez.
Drži se Klube!

- feniksptica
- Kontakt:
Ti si ovdje dosao s namjerom da popljujes sve koji su Husa otjerali. Ne sumnja niko da si navijac kluba al to ti je glavna namjera na forumu bila.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 17:47To je na prvom mjestu,da se rak odstrani,pa da pocnemo sa oporavkom,tek onda se moze pricati o boljem Sarajevu,do tad je samo presipanje iz supljeg u prazno,docekao sam da celavi ode jos Sabrina i da se rahat okrenemo napretku kluba![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
A tebi ok sto ovo dvoje rade,uradili??feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:56Ti si ovdje dosao s namjerom da popljujes sve koji su Husa otjerali. Ne sumnja niko da si navijac kluba al to ti je glavna namjera na forumu bila.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 17:47To je na prvom mjestu,da se rak odstrani,pa da pocnemo sa oporavkom,tek onda se moze pricati o boljem Sarajevu,do tad je samo presipanje iz supljeg u prazno,docekao sam da celavi ode jos Sabrina i da se rahat okrenemo napretku kluba![]()
Ma super je ovo sve ljudi samo malo jos sabura treba.
You are someone else I am still right here
- feniksptica
- Kontakt:
Ko je reko da jest. Ljudi ti samo hoce rec da previse negativno zracis i da je tebi se bilo lose uvijek i kad se titula osvoji. I kup. Uvijek imas neke teroije zavjere. Nije ti problemd a pljunes i na klub i kazes da je najmejsteno i finale samo da imas materijala pljuvati neke osobe koje su ti prvobitno stale na zulj zbog nekog treceg razloga.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:00A tebi ok sto ovo dvoje rade,uradili??feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:56Ti si ovdje dosao s namjerom da popljujes sve koji su Husa otjerali. Ne sumnja niko da si navijac kluba al to ti je glavna namjera na forumu bila.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 17:47
To je na prvom mjestu,da se rak odstrani,pa da pocnemo sa oporavkom,tek onda se moze pricati o boljem Sarajevu,do tad je samo presipanje iz supljeg u prazno,docekao sam da celavi ode jos Sabrina i da se rahat okrenemo napretku kluba![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
On je jedan od onih koji kažu da smo osvojili naštimani kup.feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:03Ko je reko da jest. Ljudi ti samo hoce rec da previse negativno zracis i da je tebi se bilo lose uvijek i kad se titula osvoji. I kup. Uvijek imas neke teroije zavjere. Nije ti problemd a pljunes i na klub i kazes da je najmejsteno i finale samo da imas materijala pljuvati neke osobe koje su ti prvobitno stale na zulj zbog nekog treceg razloga.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:00A tebi ok sto ovo dvoje rade,uradili??feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:56
Ti si ovdje dosao s namjerom da popljujes sve koji su Husa otjerali. Ne sumnja niko da si navijac kluba al to ti je glavna namjera na forumu bila.

- SarajevoForza
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne vrijedi vama objasnjavati,kad napisem nesto protiv kluba onda se javite,a ne ovako da hinjski branite Sabru a kao i vi se slazete da ne radi dobrofks74 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:12On je jedan od onih koji kažu da smo osvojili naštimani kup.feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:03Ko je reko da jest. Ljudi ti samo hoce rec da previse negativno zracis i da je tebi se bilo lose uvijek i kad se titula osvoji. I kup. Uvijek imas neke teroije zavjere. Nije ti problemd a pljunes i na klub i kazes da je najmejsteno i finale samo da imas materijala pljuvati neke osobe koje su ti prvobitno stale na zulj zbog nekog treceg razloga.![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Pa stari pljuj po njoj vrijedjaj tvoje pravo. Al tu se zaustavi nemoj i klub u to uvlacit. Sutra kad ona ode ostadose i te uvrede i rijeci da smo uzeli namjesten kup. Kad ona ode hoces rec da nije bio namejsten ??
Moras povuc granicu u vrijedjanju i tjeranju i tjt.
Cuj hinjski branim Sabru. Pa i ti onda hinjski pljues klub..
Moras povuc granicu u vrijedjanju i tjeranju i tjt.
Cuj hinjski branim Sabru. Pa i ti onda hinjski pljues klub..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šta sutra očekivati protiv Rudara, još bez Fanima i Dupovca.
Dakle Trako i Kurdić stoperi, Cmiljanić i Hebibović krila ?