FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Branite se protiv Posušja na grbavici, sto ocekivat protiv Zrinjskog pod bijelim brijegom
Ma ovo je cisto strah i pogubljenost ,mujezinovic i subasic su tanki nazad pa bekovi plivaju ,od pocetka je strah ogroman ne znam radi cega ali eto ,bojo mora uci smiriti ekipu i okoncati ovu utakmicu sto bezbolnije ,ne mozemo igrati svaku na fazon daj protivnicima loptu a mi cekati
- Meraak1921
- Kontakt:
Ja ga svaku utakmicu spominjem, kunem se Bogom da je kvalitet za prve lige federacije, al i to upitno, nemam nista protiv momka, jednostavno je Blazevic zalutao ovdeMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:00Pratim Želju 7 godina aktivno,od ovog Blaževića lošijeg igrača vidio nisam.Izgubljen totalno,kasni na startove,nesiguran,nema nikakvog kvaliteta,stvarno jedan od najslabijih igrača u klubu,sramota!!
Nema boljeg, treba u drugom poluvremenu pokusati igrati pa ek bude i 5MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:00Pratim Želju 7 godina aktivno,od ovog Blaževića lošijeg igrača vidio nisam.Izgubljen totalno,kasni na startove,nesiguran,nema nikakvog kvaliteta,stvarno jedan od najslabijih igrača u klubu,sramota!!
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa kakve su ovo izmjene dragi Ivkoviću?
Zašto se produžio ugovor Gasalu i Durakoviću? Da sjede na klupi i igraju prijateljske protiv Rudara?

Zašto se produžio ugovor Gasalu i Durakoviću? Da sjede na klupi i igraju prijateljske protiv Rudara?
1921
-
- Kontakt:
Glupo uvodjenje Bekrica i Kosorica
Znamo svi koliko nam je limitirana ekipa, i ne kontam sta smo ocekivali ovdje veceras. Daleko smo od igraca, duel igra nikakva, pa nema ni trke ni pozrtvovanja kao u prva tri kola. Nekako mislim da je ipak ovaj njihov trener nadmudrio Ivkovica i to znacajno, sto se vidjelo u igri, ali i statistici. Ima nasih igraca koji nisu kilometar pretrcali za 45 minuta.
Cak i gmaz poput Petrovica izgleda kao napadacki tip trenera kad ga uporedis sa ovim Ivkovicem. 4 kola a mi u svakoj utakmici ultra defanzivni(cak i vise od toga
). Sta ce sad biti opravdanje **** ti sunce pickasto, sad se ne moze vaditi na manjak kondicije jer je prvo poluvrijeme u kojem si imao 15% posjed lopte u 25 minuti, na kraju poluvremena 20%. Jedina taktika od prvog kola je nabijaj loptu na Juricica. Jadno i bijedno.
Da se vidi nesto smisleno, da se nesto uigralo, da se forsiraju talentovani mladi igraci pa da kazes ok, to treba podrzati. Covjek forsira mrtvog Subasica. Toliko je sansi ovaj parmak dobio a nijednom nije pokazao kvalitet. U prvih 11 mu i uvijek nesigurni Vrhovac, na klupi mu Kosoric a Jahica koji je za obojcu igracina jos uvijek nema ni na mapi, itd itd..
Gledaj ti njemu izmjena, lafo forsiramo mlade igrace, sviraj kraj sudija

Da se vidi nesto smisleno, da se nesto uigralo, da se forsiraju talentovani mladi igraci pa da kazes ok, to treba podrzati. Covjek forsira mrtvog Subasica. Toliko je sansi ovaj parmak dobio a nijednom nije pokazao kvalitet. U prvih 11 mu i uvijek nesigurni Vrhovac, na klupi mu Kosoric a Jahica koji je za obojcu igracina jos uvijek nema ni na mapi, itd itd..
Gledaj ti njemu izmjena, lafo forsiramo mlade igrace, sviraj kraj sudija

Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 07 avg 2021, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja sam mislio da od Amira Spahica,pa Mehremica,i onog Husica,nema gorih. Ali ovaj je na dobrom putu da bude GOAT,samo sto je sa druge atrane.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:00Pratim Želju 7 godina aktivno,od ovog Blaževića lošijeg igrača vidio nisam.Izgubljen totalno,kasni na startove,nesiguran,nema nikakvog kvaliteta,stvarno jedan od najslabijih igrača u klubu,sramota!!
Joj necu vise nista pisati. Jos mi samo fali da mi admir 74 napise da sam aljam od navijaca.
Ispizdise me ovo prvo poluvrijeme.
Bravoo Brkoo za komentarBrkooo je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:06Cak i gmaz poput Petrovica izgleda kao napadacki tip trenera kad ga uporedis sa ovim Ivkovicem. 4 kola a mi u svakoj utakmici ultra defanzivni(cak i vise od toga). Sta ce sad biti opravdanje **** ti sunce pickasto, sad se ne moze vaditi na manjak kondicije jer je prvo poluvrijeme u kojem si imao 15% posjed lopte u 25 minuti, na kraju poluvremena 20%. Jedina taktika od prvog kola je nabijaj loptu na Juricica. Jadno i bijedno.
Gledaj ti njemu izmjena, lafo forsiramo mlade igrace, sviraj kraj sudija![]()
Subasic kao centralni vezi

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Problem je kada imas igrace od 15 000 a ne mozes meda.Sada se na vrat na nos skupila ekipa koja realno ne moze parirati Zeinjskom.Vezni red nema kvalitet da sacuva loptu pola minute pa je odbrana konstantno pod pritiskom.Ne branimo se mibsto hocemo vec sto moramo.
Teska borba za opstanak....na zalost...
- PointBlank
- Kontakt:
Nisi ti uzivo gledao Muharemovica Dinu hahaBarbareZeljin je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:08Ja sam mislio da od Amira Spahica,pa Mehremica,i onog Husica,nema gorih. Ali ovaj je na dobrom putu da bude GOAT,samo sto je sa druge atrane.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:00Pratim Želju 7 godina aktivno,od ovog Blaževića lošijeg igrača vidio nisam.Izgubljen totalno,kasni na startove,nesiguran,nema nikakvog kvaliteta,stvarno jedan od najslabijih igrača u klubu,sramota!!
Joj necu vise nista pisati. Jos mi samo fali da mi admir 74 napise da sam aljam od navijaca.
A bio u CelsijuPointBlank je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:16Nisi ti uzivo gledao Muharemovica Dinu hahaBarbareZeljin je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:08Ja sam mislio da od Amira Spahica,pa Mehremica,i onog Husica,nema gorih. Ali ovaj je na dobrom putu da bude GOAT,samo sto je sa druge atrane.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:00Pratim Želju 7 godina aktivno,od ovog Blaževića lošijeg igrača vidio nisam.Izgubljen totalno,kasni na startove,nesiguran,nema nikakvog kvaliteta,stvarno jedan od najslabijih igrača u klubu,sramota!!
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Budala je onaj tko misli da mi mozemo na gostovanjima protiv ovakvih ekipa se nadat bodu a kamol i tri boda. To je realnost.
Kuci, sa nama na tribinama, mozemo do bodova protiv bilo koga i to ce biti dovoljno da budemo tu negdje oko 5-6 pozicije.
Kuci, sa nama na tribinama, mozemo do bodova protiv bilo koga i to ce biti dovoljno da budemo tu negdje oko 5-6 pozicije.
Vico, moze li liga po pola?
Apelujem na rukovodstvo da, ukoliko se do naredne sezone ne desi čudo i situacija se ne popravi, odluče da igramo kantonalnu ligu. Stvarno mislim da bi to bilo manje brukanje od ovog koje nas tek čeka u narednih 30 kola.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hrasno15, Lokomotifa, Pact1921 i 64 gosta.