MojaTV ali FaceTV produkcija. Tmach je za otpada

Nermin ne vadi
Nazalost oko Celika su godinama bili lopovi... Al je krajnje zalosno da ljudi ne shvataju i ismijavaju situaciju a ova liga bez Celika i sa Celikom nije ista... isto kao sto nece biti da se desi Zelji,Sarajevu,Slobodi,Velezu slicna situacija... uz duzno postovanje sta ce nam liga u kojoj sutra moze igrati Simm Bau,Mladost Kakanj,Krupa... klubovi bez navijaca,infrastrukture.. to je propast...
Ja kad vidim kosorica I bekrica na terenu bukvalno mi se stomak okrece....pa majku mu hebem sta ova 2 dida mogu uradit na terenu a da jedan gasal ili jahic nemogu.... samo bezveze trose utakmice I minute umjesto da uugravaju ove mladze da bar u drugoj polusezoni mogu parirati ovim jacim I da sljedece sezone krenu na titulu oni su jednostavno odlucili da stoje u mjestu ... nevjerovatan idiotizam koji je prisutan bukvalno svugdje u nasoj ligi...
Dobra večer momci
Drina i Beca seoski mladici. Tesko vjerovati da je Beca ispred Durakovica, to je SF.gruezi je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:30Ja kad vidim kosorica I bekrica na terenu bukvalno mi se stomak okrece....pa majku mu hebem sta ova 2 dida mogu uradit na terenu a da jedan gasal ili jahic nemogu.... samo bezveze trose utakmice I minute umjesto da uugravaju ove mladze da bar u drugoj polusezoni mogu parirati ovim jacim I da sljedece sezone krenu na titulu oni su jednostavno odlucili da stoje u mjestu ... nevjerovatan idiotizam koji je prisutan bukvalno svugdje u nasoj ligi...
Sta ocekivat od maloljetnih ustasa
Nemoze ispast pored Radnika , Posusja, Rudara i Leotara, sve cetiri ekipe su losije od Zelje.