PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
@drH, javi mi kada mozes igrati.
- samir_tm87
- Kontakt:
evo i tabela za trecu grupu nakon prvog kola
emire ja necu moci raditi za drugo i trece, imam nekih problema, pitanje je ocul moci uopste odigrat trece kolo, drugo cu odigrat danas,ako ne danas, onda necu moci ni drugo
evo tabela nakon prvog

emire ja necu moci raditi za drugo i trece, imam nekih problema, pitanje je ocul moci uopste odigrat trece kolo, drugo cu odigrat danas,ako ne danas, onda necu moci ni drugo
evo tabela nakon prvog

Os' odmah?? Uglavnom slobodan sam danasOTNYS_YNWA je napisao/la:@drH, javi mi kada mozes igrati.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hajde udjidrH je napisao/la:Os' odmah?? Uglavnom slobodan sam danasOTNYS_YNWA je napisao/la:@drH, javi mi kada mozes igrati.
SS.BA LIGA
ss.ba
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Samire sto me zajeba,prvo kazes necu praviti tabelu,ja se sjebem da uradim,na kraju je ti uradio,a u pm sto me zajeba...
A C A B !
- samir_tm87
- Kontakt:
a jbg buraz ja se nakanio da je uradim i tek kad sam zavrsio vidio da si napisao da ces je uraditi :/Emir_ZENICA je napisao/la:Samire sto me zajeba,prvo kazes necu praviti tabelu,ja se sjebem da uradim,na kraju je ti uradio,a u pm sto me zajeba...
radi ti za iduca dva kola ja necu moci
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja sam najveći baksuz na ovome forumu! 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj kako mi je net u qrtzu. Svi cete me dobiti ako mi ovako bude lagalo.
Prvo sve odlicno, zavrsimo 2:2 da bi mi se u drugom igraci bukvalno stvarali ispred gola.
Prvo sve odlicno, zavrsimo 2:2 da bi mi se u drugom igraci bukvalno stvarali ispred gola.
Trasimaco kad dodjes javi mi se da mozemo odigrat 2.kolo
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jbg ja neznam kako sam prvo uspio 2:2 odigrati, samo mi stane slika i odjednom mi ispred mog gola akcija, vidio si kako sam primio prvi gol, samo se odmrznu slika kad lopta u mrezi, za tvoj drugi gol svaka cast odlican udarac.OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj kako mi je net u qrtzu. Svi cete me dobiti ako mi ovako bude lagalo.
Nakraju 5:2 za mene!
Puno srece u nastavku takmicenja!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Isto mi je bilo u drugom, a u prvom si vidio i sam kakve sam golove primio. Onaj kreten mi vise ni jednu
igrati nece.
Pa je*ote, igraci trce < < < < slowmotion i odjednom ti uzmes loptu, Saha se stvori kod gola i gol.
igrati nece.
Pa je*ote, igraci trce < < < < slowmotion i odjednom ti uzmes loptu, Saha se stvori kod gola i gol.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Gdje su slike 
Na oficijelnoj temiSamo F.K.S !! je napisao/la:Gdje su slike
- Unforgotten
- Kontakt:
Bilo bi dobro da se otvori nova tema gdje će se pisati ovi izvještaji, već je neko to i predložio! Stvorilo bi veću preglednost, i kada bi neko htio da malo pročita o određenoj utakmici nebi se morao preturati tražeći na kojoj je stranici ovdje!

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Slazem se! Nek' se izbrise tema "Prijave za ss.ba pes 6 ligu", a umjesto nje napravi tema kao sto je Unforgotten predlozio!Unforgotten je napisao/la:Bilo bi dobro da se otvori nova tema gdje će se pisati ovi izvještaji, već je neko to i predložio! Stvorilo bi veću preglednost, i kada bi neko htio da malo pročita o određenoj utakmici nebi se morao preturati tražeći na kojoj je stranici ovdje!
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 20 jan 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
U drugom kolu ste odigrali samo 7-8 utakmica od mogucih 15 :S
Samire ovi sto nisu igrali nikako pisi da su odigrali ali ne unosi bodove
I molim vas suzdrzite se pisanja na sluzbenoj temi kao sto unica radi !
Unforgotten ja sam rekao da se pisu izvjestaji sa svake utkmice kad se slike postave.
Samire ovi sto nisu igrali nikako pisi da su odigrali ali ne unosi bodove
Unforgotten ja sam rekao da se pisu izvjestaji sa svake utkmice kad se slike postave.
Pa hajde ti meni ovo objasni, robovi88 ne bude tu i ne odigra utakmicu, ja ga fino zvao, covjek fino javio da nece moci do subote (mislim) igrati utakmicu i nema ga, te ja ne dobijem niti bod, a to je isto kao da sam izgubio, dok ce svi koji budu igrali poslije subote imati priliku barem bod da otkinu protiv njega, tako da ako ja hocu da ne igram protiv nekoga jakog, da on ne bi osvojio bodove, ja samo nedodjem :S.Samo F.K.S !! je napisao/la:U drugom kolu ste odigrali samo 7-8 utakmica od mogucih 15 :S
Samire ovi sto nisu igrali nikako pisi da su odigrali ali ne unosi bodove![]()
Ovo nije uredu al nikako sto se mene tice.
EDIT: Moj je prijedlog, ako neko nekoga pozove na utakmicu, a ovaj ne ispostuje termin da idu 3 boda onome koji je zvao, jer ovo se vec desavalo
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nisi me razumio , ako oba igraca ne odigraju znaci da im se pise da su odigrali ali im se ne unose bodovi ! TI ces dobiti 3 boda ne sekiraj se 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja bih uveo pravilo da se utakmice igraju taj dan ( pon/sri/sub )
Ukoliko protivnik ne uspije igrati nek' se pise 3:0.
Ukoliko protivnik ne uspije igrati nek' se pise 3:0.
Aha, izvinjavam se onda, moja greskaSamo F.K.S !! je napisao/la:Nisi me razumio , ako oba igraca ne odigraju znaci da im se pise da su odigrali ali im se ne unose bodovi ! TI ces dobiti 3 boda ne sekiraj se
EDIT: Da li je neko za jednu tekmu
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.