FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Može li meni neko reći koju poziciju igra ovaj Osmić i gdje bude na terenu u toku utakmice ?
Pa Smajić je za ovog Alessandro Del Piero iz najboljih dana
Pa Smajić je za ovog Alessandro Del Piero iz najboljih dana
-
- Kontakt:
Neporazeni 4 kola. Top
Ja sam nezadovoljan ucinkom u cetiri kola...i nemojte mi govoriti da trebam biti zadovoljan sa 10 bodova, fino jeste ali nisam zadovoljan jer smo trebali imati 12. Ovo je prvi kiks ali idemo dalje.
Dok god budemo govorili zadovoljni smo i nadali se u startu prvenstva cetvrtom mjestu a ne prvom, pratice nas gubitnicki mentalitet.
Dok god budemo govorili zadovoljni smo i nadali se u startu prvenstva cetvrtom mjestu a ne prvom, pratice nas gubitnicki mentalitet.
Jedno su zelje drugo mogucnosti. Ekipa je fina ali daleko od kvalitete za vrh. Ovo je top za sadaKarambeu je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:34Ja sam nezadovoljan ucinkom u cetiri kola...i nemojte mi govoriti da trebam biti zadovoljan sa 10 bodova, fino jeste ali nisam zadovoljan jer smo trebali imati 12. Ovo je prvi kiks ali idemo dalje.
E to je taj mentalitet...Jel me treba neko ubjedjivati da se zadovoljavam bodom protiv ovakog Sirokog na domacem terenu?FKBilder je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:36Jedno su zelje drugo mogucnosti. Ekipa je fina ali daleko od kvalitete za vrh. Ovo je top za sadaKarambeu je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:34Ja sam nezadovoljan ucinkom u cetiri kola...i nemojte mi govoriti da trebam biti zadovoljan sa 10 bodova, fino jeste ali nisam zadovoljan jer smo trebali imati 12. Ovo je prvi kiks ali idemo dalje.
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam se nadao pobjedi veceras, bila je ovo idealna prilika i u najboljem momentu protiv ekipe koja nam nikako ne lezi, pa i kad smo najbolje igrali.
Sa druge strane, tesko je igrati kad gost dodje po bod i tako se postavi, a nije odron od ekipe.
Sve u svemu, i jesam i nisam zadovoljan bodom. Ali mi je i drago da je tako, a ne da slavimo bod kao titulu. Tako treba da bude i ubuduce, neka nas navikavaju na dobre partije i bodove. Idemo dalje. Preocito je da nama treba napadac, pravi napadac, mi tu kuburimo evo godinama, od Bekica.
Sa druge strane, tesko je igrati kad gost dodje po bod i tako se postavi, a nije odron od ekipe.
Sve u svemu, i jesam i nisam zadovoljan bodom. Ali mi je i drago da je tako, a ne da slavimo bod kao titulu. Tako treba da bude i ubuduce, neka nas navikavaju na dobre partije i bodove. Idemo dalje. Preocito je da nama treba napadac, pravi napadac, mi tu kuburimo evo godinama, od Bekica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako bi nam Lego ovaj Jurilj, dobar napadac( za razliku od Ramica),po meni se previse experimentira sa pozicijama nekih igraca koji bi mogli vise, da imaju stalnu poziciju, CESTITKE MOMCIMA...
-
- Kontakt:
Kako isplivaju misevi po fb, strasno.
Siroki kakav god da je,nama je uvijek nagazna mina,kao i Zrinjski.. jedine dvije ekipe koje mi ne gode u nasoj ligi..
Dobar i bod,samo bezpotrebno meljanje lopte.. da su Husejinovic i Mujagic igrali od pocetka mozda bi i slavili tri boda..
Slazem se sa izjavom Zizovica,mnogi danas htjeli tri boda,kojekakve psovke na kraju meca
Prva 4 kola 10 bodova,ja sam ocekivo 6-7 bodova..
Dobar i bod,samo bezpotrebno meljanje lopte.. da su Husejinovic i Mujagic igrali od pocetka mozda bi i slavili tri boda..
Slazem se sa izjavom Zizovica,mnogi danas htjeli tri boda,kojekakve psovke na kraju meca

Prva 4 kola 10 bodova,ja sam ocekivo 6-7 bodova..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Dosta dominatna utakmica sto se tice posjeda osim mozda u periodu 80-85 minuta. Kad ti se siroki postavi onako i dode po bod umrtvi igru ne mozes stvoriti neku tecnu igru, u ovoj utakmici bi jedino mogla presuditi neka frljoka, majstorija ili penal iz igre do sutra ne bi dali gola. Tacno se primjeti koliko nama treba ili vezni igrac ili napadac, onaj Jurilj mislim da je definitivno najspremniji igrac u ligi, kakav momak sprint ima i u 85 minuti.. dugo nisam gledo gori siroki ili bolju slobodu u nekom periodu od 45 do 70 minute siroki se nije mogao sastaviti s loptom, zizovic je u ovoj utakmici malo zakasnio s izmjenama posebno s veselim koji je ja mislim trebao uci prije abida. Predragovic je danas odigrao top utakmicu i iznenadio me, kenin i jusic isto fenomenalni, beganovic i civic isto mogu se dodati tu. Balic ni gore ni dole isto kk da je izgubljen bio u sredini. Slijedeca nam je u mostaru to pretpostavljam da ce biti odgođeno
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
2 šuta u okvir, oba u golmana. Patnja je ovo braćo za gledati, pa vi kako hoćete...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nisam zadovoljan bodom u situaciji kakva jeste, ali generalno ukupnom situacijom jesam.Karambeu je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:39E to je taj mentalitet...Jel me treba neko ubjedjivati da se zadovoljavam bodom protiv ovakog Sirokog na domacem terenu?FKBilder je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:36Jedno su zelje drugo mogucnosti. Ekipa je fina ali daleko od kvalitete za vrh. Ovo je top za sadaKarambeu je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:34Ja sam nezadovoljan ucinkom u cetiri kola...i nemojte mi govoriti da trebam biti zadovoljan sa 10 bodova, fino jeste ali nisam zadovoljan jer smo trebali imati 12. Ovo je prvi kiks ali idemo dalje.
Ne znam sta hocete, o cemu sanjate vi jbt...Sto kaze sky, igra je losa, sve nazor, tesko....Ova ekipa je super za sredinu tabele i miran opstanak i to je realnost. Necu da se zanosim stvarima koje nisu realne.
Eto neke psovke prozivke, nezadovoljni ljudi valjda navikli na 1 mjesto pa nam neobicno kada nam Siroki "otkine "bod

De uozbiljite se. Ovoj ekipi treba tri pojacanja i jos dosta novca da bude konkurentna za prva 4 mjesta.
Grozna tekma.
Inferioran pristup. Pa ovo je bila igra na 'nulu'. Prilikom svakog naseg napada 4 ili cak 5 nasih ostaje na nasoj polovini.
Uzas.
Mislim da mi se ovaj Zizovic trajno zgadio.

Inferioran pristup. Pa ovo je bila igra na 'nulu'. Prilikom svakog naseg napada 4 ili cak 5 nasih ostaje na nasoj polovini.
Uzas.
Mislim da mi se ovaj Zizovic trajno zgadio.

tz tz tz tz tz tz
Kada se pogleda tijek utakmice ostaje zal sto se nije dobilo. Prvo poluvrijeme je bilo takticko i bio sam siguran da ce izmjene uslijediti u prvom dijelu nastavka. Posebno nakon pritiska koji je realno trajao sve do cca 70.min i u tom periodu je bila prilika. Svima je jasno, a sigurno prvom Zizi, gdje i kada se propustila pobjeda.
S druge strane, mislim da je Siroki sve iznenadio koliko su zatvoreno dosli. Ne sjecam se kada su ovako odigrali na Tusnju, ako su ikada. U kojoj mjeri tome utice ovakva Sloboda vrijeme ce brzo pokazati, ali cinjenica je da smo u 360min primili jedan gol koji je bio auto gol, dozvolili Rudaru jednu kontru i Sirokom jedan sut sa 25m.
Ajmo dobiti Veleza.
S druge strane, mislim da je Siroki sve iznenadio koliko su zatvoreno dosli. Ne sjecam se kada su ovako odigrali na Tusnju, ako su ikada. U kojoj mjeri tome utice ovakva Sloboda vrijeme ce brzo pokazati, ali cinjenica je da smo u 360min primili jedan gol koji je bio auto gol, dozvolili Rudaru jednu kontru i Sirokom jedan sut sa 25m.
Ajmo dobiti Veleza.
tuzlanska Sloboda
U napadu nemamo ideje, a u ekipi imaš Saida, Dženisa, Veselog, Sašu, Abida, Ramića... Nisu to igrači koji ne znaju, ali mislim da trener ne zna izvući maksimum od njih. Npr. Toni Karačić bi čuda napravio s njima...
Ps. Nije čudo što navijači zri. kažu da im je Mladen najlošiji trener ikad. Zna postaviti ekipu da ne primi gol, ali u napadu oči bole koliko je loše...
Ps. Nije čudo što navijači zri. kažu da im je Mladen najlošiji trener ikad. Zna postaviti ekipu da ne primi gol, ali u napadu oči bole koliko je loše...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Siroki je totalno iznenadio Zizovica sa taktikom, pa je isti promasio Slobodinu taktiku skroz na skroz, i eto osnovnog uzroka zasto se jucer nije pobijdedilo
mi smo izasli sa Kurtom i Balicem, pojacan vezni rec, trkacki nastrojena krila Sasa i Osmic i bez pravog spica, ocekujuci jaku utakmicu u polju, nadigravanje i puno fizickog kontakta i intenziteta. Umjesto toga Siroki je izasao sa bunkerom od 5+1 igraca koji prakticni nisu prelazili centar
potpuno su nam dali loptu , ali mi nismo znali sta cemo sa njom, jer ekipa koja je igral prvo poluvrijeme je ekipa za kontre i polukontre, ekipa koja trazi i kojoj treba prostor. Oni apsolutno nemaju nacina da ugroze bunker. Dzenis sidje , lafo stvori visak u sredini, koji svakako imamo , ali sta onda, kako napasti bedem od 5-6 igraca
drugo pol ulaskom Ramica, i prebacivanjem pritiska malo na stopere smo i napravili par sansi dok se Siroki nije prilagodio. Tu je Zizovic opet kasnio sa izmjenama, Dzenis desno beskoristan, trebao ga je iza Ramica, ubaciti i Abida od pocetka drugog, a maknuti Balica koji je jucer bio bas los. Imao je vremena da ubrza igru, da okrene strane, podijeli koji pas koji bi razvukao makar malo bunker njihov ali nista. Bas los. Fedor je imao OK utakmicu i trebao je njega spustiti kraj Kurte ili Balica da pokusa on organizovati sta uz Saida koji je koliko toliko ubrzao protok lopte i donio malo sigurnosti.
Ali tad je vec bilo kasno jer nervoza se uvukla, vidjeli smo da ne mozemo, pa smo pali i psihicki i fizicki, Siroki je vidio da moze uzet bod po koji je dosao pa su se digli, onda i nervoza sa tribina, pritisci **** majke kad ne ide.
davno sam ja pricao da ce biti interesantno vidjeti neke nase igrace kako ce se nositi s tim, i ocito nekim bolje leze korona uslovi i prazne tribine, malo su se noge stisle kad ljudi pocnu da psuju. kako ce tek bit ako recimo izgubimo od Sarajeva kuci.
mi smo izasli sa Kurtom i Balicem, pojacan vezni rec, trkacki nastrojena krila Sasa i Osmic i bez pravog spica, ocekujuci jaku utakmicu u polju, nadigravanje i puno fizickog kontakta i intenziteta. Umjesto toga Siroki je izasao sa bunkerom od 5+1 igraca koji prakticni nisu prelazili centar
potpuno su nam dali loptu , ali mi nismo znali sta cemo sa njom, jer ekipa koja je igral prvo poluvrijeme je ekipa za kontre i polukontre, ekipa koja trazi i kojoj treba prostor. Oni apsolutno nemaju nacina da ugroze bunker. Dzenis sidje , lafo stvori visak u sredini, koji svakako imamo , ali sta onda, kako napasti bedem od 5-6 igraca
drugo pol ulaskom Ramica, i prebacivanjem pritiska malo na stopere smo i napravili par sansi dok se Siroki nije prilagodio. Tu je Zizovic opet kasnio sa izmjenama, Dzenis desno beskoristan, trebao ga je iza Ramica, ubaciti i Abida od pocetka drugog, a maknuti Balica koji je jucer bio bas los. Imao je vremena da ubrza igru, da okrene strane, podijeli koji pas koji bi razvukao makar malo bunker njihov ali nista. Bas los. Fedor je imao OK utakmicu i trebao je njega spustiti kraj Kurte ili Balica da pokusa on organizovati sta uz Saida koji je koliko toliko ubrzao protok lopte i donio malo sigurnosti.
Ali tad je vec bilo kasno jer nervoza se uvukla, vidjeli smo da ne mozemo, pa smo pali i psihicki i fizicki, Siroki je vidio da moze uzet bod po koji je dosao pa su se digli, onda i nervoza sa tribina, pritisci **** majke kad ne ide.
davno sam ja pricao da ce biti interesantno vidjeti neke nase igrace kako ce se nositi s tim, i ocito nekim bolje leze korona uslovi i prazne tribine, malo su se noge stisle kad ljudi pocnu da psuju. kako ce tek bit ako recimo izgubimo od Sarajeva kuci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Realno i bod je ovde bio dobar s obzirom na prikazano, jer je siroki u kontrama bio opasniji od nas, iako su igrali povucenije kontrolisali sredinu. Taj prenos lopte iz zadnje linije na srednju pa dalje bio je los. I da imamo boljeg napadaca ne stvaramo prilike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.