Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
pa legenda je u pravu, dzaba mu informacije kad je lakse uhu slusati alkosa Gojka Andrijasevica
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma on ne moze prismrditi Dragu, Viki i Sapit su ba bili obicni novinari terenci al odlaskom Ćosića su dobili sansu a ne jer su neki top komentatori, onaj Balog je npr jos gori od njih.staravremena je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:52Da nisi ti del Ćoske pa ti smeta što je Marko sad glavni?![]()
Ja uvijek prije biram da slusam neznalice Topalbecirevica i Spahu nego te sto su puni informacija tipa Sapita ili Marjana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
staravremena
- Kontakt:
Balog je otpad koji se godinama tu povlači, a Viki je sada bio vođa projekta OI.legenda reala je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:02Ma on ne moze prismrditi Dragu, Viki i Sapit su ba bili obicni novinari terenci al odlaskom Ćosića su dobili sansu a ne jer su neki top komentatori, onaj Balog je npr jos gori od njih.staravremena je napisao/la: ↑07 avg 2021, 22:52Da nisi ti del Ćoske pa ti smeta što je Marko sad glavni?![]()
Ja uvijek prije biram da slusam neznalice Topalbecirevica i Spahu nego te sto su puni informacija tipa Sapita ili Marjana
Tu se razlikujemo, ja Bahu ne mogu smisliti a Velid može proći kad nije naporan.
Taj video znam napamet, Kovinjalo je neprevaziđena budaletina, nivo Vugdalića
- akisarajevo92
- Kontakt:
realno ovaj je nadmasio i Vugdalica, tesko povjerovati da je ozbiljan a ne neka parodijastaravremena je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:08
Taj video znam napamet, Kovinjalo je neprevaziđena budaletina, nivo Vugdalića![]()
Don't believe the hype.
Meni je Boban Stefanović jedan od najboljih komentatora za fudbal na Areni. Uživanje je slušati njega kada radi neku utakmicu. Radočaj je bio dobar prije 4-5 godina, a sada je dosta oslabio.
Onaj što je radi Italijane je isto dobar samo ne znam kako se on zove.
-
staravremena
- Kontakt:
Radočaj je i dalje lud, a Bobi je i meni odličan. Svilar pored Neše najčešće radi Talijane ali mu nekad fali unesenosti i emocije. Nemanja Paunović je isto super.arelinho je napisao/la: ↑07 avg 2021, 23:37Meni je Boban Stefanović jedan od najboljih komentatora za fudbal na Areni. Uživanje je slušati njega kada radi neku utakmicu. Radočaj je bio dobar prije 4-5 godina, a sada je dosta oslabio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma treba FACETV nagovoriti da prenose Eurobasket i da dovedu Avdića da radi to. Oni mi jedino djeluju dovoljno ludi da to urade pa makar i uz divlji stream. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
staravremena
- Kontakt:
Onda pada tužba od strane najpoganije kompanije.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 avg 2021, 11:18Ma treba FACETV nagovoriti da prenose Eurobasket i da dovedu Avdića da radi to. Oni mi jedino djeluju dovoljno ludi da to urade pa makar i uz divlji stream.![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Drago Ćosić pa mnogo praznih mjesta, pa svi ostali.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Božo Sušec pa 50 praznih mjesta. Kad on prenosi mogu gledati i Benevento - Spezia s užitkom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne mogu ni oni nista FACE-u, iza njih je Bake, valjda je sad svima jasnostaravremena je napisao/la: ↑08 avg 2021, 11:20Onda pada tužba od strane najpoganije kompanije.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 avg 2021, 11:18Ma treba FACETV nagovoriti da prenose Eurobasket i da dovedu Avdića da radi to. Oni mi jedino djeluju dovoljno ludi da to urade pa makar i uz divlji stream.![]()
Jest al kad je u pitanju alkoholisanje.
Spržio se lik do probavnog trakta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
staravremena
- Kontakt:
Jasta je, ja se za pluca 90min drzim ako njega moram slusat.
I nikad necu zaboravit kad je prenosio Roma vs neko i Dzeko promasio veliku priliku i on govori najbolje bi bilo da Dzeko sada izadje iz igre (nije se ni prvo pol zavrsilo) i Dzeko do kraja utakmice zabije 2 gola
Neprocjenjivo...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
meni i Cosic i Susec bezveze, toliko monotono prenose 90% utakmice i onda zagalame kad je gol, posebno Cosic prevelika razlika iz potpune monotonije u galamu da mi bude neprijatno
bolji su mi sa SK-a, G. Grgic, Svajhler i Hodoba
ali sta rade na srpskom SK-u, stavljaju Gojka da radi superkup Engleske a u isto vrijeme Srdjan Radojevic radi moldavsku ligu
ali sta rade na srpskom SK-u, stavljaju Gojka da radi superkup Engleske a u isto vrijeme Srdjan Radojevic radi moldavsku ligu
Don't believe the hype.
-
staravremena
- Kontakt:
Goran Grgić je lud lik on isto ima čudne reakcije na goloveakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:22meni i Cosic i Susec bezveze, toliko monotono prenose 90% utakmice i onda zagalame kad je gol, posebno Cosic prevelika razlika iz potpune monotonije u galamu da mi bude neprijatno
ali sta rade na srpskom SK-u, stavljaju Gojka da radi superkup Engleske a u isto vrijeme Srdjan Radojevic radi moldavsku ligu![]()
Hodoba je sada kalibar za Arenu, ima da propadne na SK.
Oni inače sebe dodatno uništavaju sa Gojkom, Žiletom, Čabarkapom, Tubićem itd.
Hodoba odličan, Ivkovic kroz podcaste djeluje kao ok, ali tek cemo ga sada punom parom (nadam se) čuti u Bundesu, Mladen Stojanovic sa Arene, onda onaj sto prenosi juznoamericke derbije (@staravremena zna ime, nmg se sad sjetit), Viško...
To je krema AS-SK komentatora po mom ukusu.
To je krema AS-SK komentatora po mom ukusu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
O ukusima se ne raspravlja, ja Ćosića, Velu, Hodobu ne mogu da slušam zbog boje glasa. MoSa Sušec. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.