Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ćatić strijelac u prvoj ovosezonskoj utakmici za Den Haag.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Momci ga ovdje hvale a tako niska cijena. Razlog? Ne slazes se sa misljenjem forumasa o kvalitetu igraca?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sto se pravis glup? ti mene pratis i TM pratis. znas kako cijene idu. 

Rapid-WAC
Dedic starter
Kanuric i Jasic klupa
Dedic starter
Kanuric i Jasic klupa
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ova dva stopera i golman WACa su teski amateri. I na to onaj panj u napadu sto sve masi. Vjerovatno su prvi kandidat za drugu ligu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Evo Kanuric isto usao.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jesi gledao utakmicu?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kakav je Enes Alić u Domžaleu? Vidim ima gol i asistenciju na 4 odigrana meča. Sad su nastradali 6:1 od Rosenborga i on je postigao gol.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko prenosi Dinamo večeras?
Odličan vazda, subjektivno - šteta što je odbio potpisati za moje FKS, ali objektivno nije šteta, ima on šta pokazati na većem nivou.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hiros "baller". Momak apsolutno zasluzuje poziv u repku. Na njegovoj poziciji jedina konkurencija mu je Menalo. Po meni, mislim da je bolji igrac i od njega i u nekoj 4-2-3-1 formaciju aposlutno zasluzuje biti starter.
Gdje sad onaj austrijski hairlija iz Dinama sto smo ga prizivali u repku do skora ... ni imena mu se ne mogu sjetit' nesto ...
.... ah, da ... sad mi sinu ... Dilaver beg ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Za sad više nego dobar ide dobro, šteta fali mu par mjeseci da je mogao uletit sad u u21, a za A repke mora još radit i razvijat se u pravom pravcu. Živim u Domžalama pa pratim to, na početku priprema je loše izgledao dok sad iz tekme u tekmu bolji.
Je li se raja sprda s Hirosom ili je Maradona neki **** mu ja sve jeste smorili vise
Gledo sam zaista dobar štoper za svoji godine, nebi reko da je veći talent od Omeragića, ali bit će sigurno za švicarsku u21 ako tako nastavi.
Dobro se pokazao brate, nije se obracala paznja tolika na njega dok je bio u PLBIH iako je, po mom misljenju, bio ubjedljivo najbolji igrac lige, i evo sad u Osijeku fantastican za onoliko koliko dobija prostora.
Sigurno remeti Bjelicine planove jer je Osijek kao ozbiljan klub imao zapecacenih prvih 11 za ovu sezonu ali sve vise i vise Hiros dobija sansu, iako jos fizicki nije na nivou,
Ne bih se cudio da dobije poziv, bas bas odlican...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!