Bice i dovođenja igraca
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Otići od GOATA među trenerima, zašto Edine?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kaze Osim vec nasli skolu u koju ce djeca ici u Milanu 

Pa kad vidiš ko ide, a ko dolazi, biće ko Roma prošle sezone, a ona je bila 7. ako se ne varam.
Moje mišljenje je da ovo radi da Amrici ugodi. NjojZI za ljubav

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Šteta što prošle godine nije došlo do transfera, da mu u karijeri bar ostane upisan jedan skudeto. Ove godine je u Interu raspad sistema na svim nivoima, jedva da će i u top 4 upasti.
Ako je za neku utjehu, nije ni u Romi ništa bolja situacija iako mislim da bi imao veću minutažu.
Ako je za neku utjehu, nije ni u Romi ništa bolja situacija iako mislim da bi imao veću minutažu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma šta će više u Romi, mediokritetski klub u kom je davno postigo sve što je mogo.
Doduše ni Inter, nakon odlaska Contea, Hakimija i (eventualno) Lukakua i Martineza, neće bit puno jači.
Opet, igraće CL i na koncu igraće u još jednoj velikoj ekipi.
Doduše ni Inter, nakon odlaska Contea, Hakimija i (eventualno) Lukakua i Martineza, neće bit puno jači.
Opet, igraće CL i na koncu igraće u još jednoj velikoj ekipi.
Ma Inter je i dalje duplo bolja ekipa od Rome, to što su prodali Lukakua i Hakimija ih ni u kom slučaju ne čini slabijom ekipom od Rome.
Mada sa druge strane, da sam Edin, u 36-oj godini bih ipak ostao u Romi (gdje si svoj na svom) i sarađivao sa Mourinhom nego što bih išao u novi klub radi nekoliko utakmica Lige prvaka, ali ok jbg on svakako ima svoje viđenje situacije.
Mada sa druge strane, da sam Edin, u 36-oj godini bih ipak ostao u Romi (gdje si svoj na svom) i sarađivao sa Mourinhom nego što bih išao u novi klub radi nekoliko utakmica Lige prvaka, ali ok jbg on svakako ima svoje viđenje situacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ostaje Lautaro.
Dzeko sve dogovorio ali se ceka Roma koja valjda trazi zamjenu.
Inter ostao bez Lukakua i Hakimija, ali opet po meni kandidat za 2. mjesto u Serie A, jer msm da Juve sebi ne moze 2x dopustiti onakvu sezonu.
Nadam se transferu konacno...

Dzeko sve dogovorio ali se ceka Roma koja valjda trazi zamjenu.
Inter ostao bez Lukakua i Hakimija, ali opet po meni kandidat za 2. mjesto u Serie A, jer msm da Juve sebi ne moze 2x dopustiti onakvu sezonu.
Nadam se transferu konacno...

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kako je Inter i dalje pred bankrotom nakod prodaje Lukakua za toliku lovu?
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci citirajuci DiMarzia i Romana, Dzeko moze ici, ali ako Roma nadje zamjenu. U zadnje 4 godine Dzeko je 2 puta dogovorio licne uslove sa Interom, jednom sa Juventusom i jednom sa Chelseajom, i sva cetiri puta je palo u vodu jer Roma nije nasla zamjenu za njega.
Kolega 90minut nam je jako optimistican za ovaj transfer, nekako i ja ovaj put vise vjerujem da ce se konacno desiti transfer, ali ja bih jos bio oprezan
Sve i svasta smo prosli sa Dzekom i Romom.
Kolega 90minut nam je jako optimistican za ovaj transfer, nekako i ja ovaj put vise vjerujem da ce se konacno desiti transfer, ali ja bih jos bio oprezan

Mlad i perspektivan igrač,baš takav treba Interu. 

Fazon je što Lukaku još uvije nije otišao iz Intera, ja to nigdje službeno nisam vidio osim priča ovih insajdera. Ne kažem da neće, ali dok on ne ode Džeko je na stand by-u i tačno mu je bolje da se fokusira na Romu i mani više ikakvih transfer špekulacija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prosle godine je također sve bilo gotovo i Romano je potvrdio, znači dogovoreni lični uslovi, ali u zadnjem momentu Arkadiusz nije htio u Romu i tako ostade Džeko i dalje na Olimpicu.Goalgetter je napisao/la: ↑08 avg 2021, 15:35Znaci citirajuci DiMarzia i Romana, Dzeko moze ici, ali ako Roma nadje zamjenu. U zadnje 4 godine Dzeko je 2 puta dogovorio licne uslove sa Interom, jednom sa Juventusom i jednom sa Chelseajom, i sva cetiri puta je palo u vodu jer Roma nije nasla zamjenu za njega.
Kolega 90minut nam je jako optimistican za ovaj transfer, nekako i ja ovaj put vise vjerujem da ce se konacno desiti transfer, ali ja bih jos bio oprezanSve i svasta smo prosli sa Dzekom i Romom.
A i sada sumnjam da ce htjeti ostati na Shomurodovu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Joj ovih talijanskih stručnjaka za transfere
Taj Romano dva puta dnevno napiše potpuno različite informacije i svi mu vjeruju. Prošle godine me ovdje napali kad sam reko da "stručnjaci" lupetaju ko što mi po forumu lupetamo.

Taj Romano dva puta dnevno napiše potpuno različite informacije i svi mu vjeruju. Prošle godine me ovdje napali kad sam reko da "stručnjaci" lupetaju ko što mi po forumu lupetamo.
Presele igraca u deset klubova u dva dana i dodaju na to da je moguce i da ostane. I onda nije ni tesko nesto pogoditi.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nista on ne lupeta niti izmišlja (Fabrizio Romano).
Isto prošle godine je pisao kako su dogovorili uslove i kako se čeka Milik da prihvati ponudu Rome, sto je na kraju ovaj odbio.
Pa nije on novinar ss ba ahahahaha.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada, kakarut, Meshko91 i 8 gostiju.