Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bravo Popušje
Cekam komentare da ovo takodje nije bio opravdan zuti
- grbavicka1921
- Kontakt:
Pa što laktom momak?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Kakav kreten ovaj laus 

- ElCartel11
- Kontakt:
Šta je pi.cke jeste se ponadali, evo red card za Posušje

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ljudi dobise crveni da posteno faula nisu napravili.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Antipolitika3
- Kontakt:
A sampiona i gnjurca.
Bravo Posusje.
Jadni mi iduce kolo u BL ako ovi popuse danas
Dva faula i dva kartona,bravo sudija
Bravo Posusje.
Jadni mi iduce kolo u BL ako ovi popuse danas

Dva faula i dva kartona,bravo sudija

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Već se može vidjeti: zri, vel, bor, ssh i sar za titulu/Evropu, ostali za prestiž i opstanak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Penal u drugom pol za borac kvota 1.05
-
- Kontakt:
Ma ovo u Prijedoru apsolutno nerealan rezultat. Svaka čast Sarajevu na iskorištenim šansama. Imali su ih dvije, jednu dali, jednu promašili, a drugi gol su ovi dali sami sebi. Ali Rudar ne zna zabiti gol, previše neiskusno. Svako hoće da bude heroj, pa su dosta sebični. Samo dosta nezgodna ekipa. Sarajevo ih na iskustvo i individualni kvalitet nabili, ali ovi će napatiti svakog. Naprijed su baš opasni.
-
- Kontakt:
Cist karton za lakat u glavu. A to sto je taj momak priglup pa ne da loptu da se izvede faul na borcevoj polovini je opet kazem stvar intelekta doticnog.
Inace,borac je gomila pozera,posusje zasluzeno vodi
Inace,borac je gomila pozera,posusje zasluzeno vodi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na utakmici između Rudara i Sarajeva miroljubivo, nema kartona zasad 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
FK BojVico ako bude ovakvom igrom medju top 5 treba sudijama cestitati.
Leotaru mrtvom nisu mogli nista ,Zeljini ih drzali citavu utakmicu u egalu a vidili smo sinoc Zeljin kvalitet dok evo sad sudija pomalo kraducka i kartonira Posusje na svaki prekrsaj nebi li postigli gol a imaju 1 sut u okvir .
Zrinjski,Velez,City i Sarajevo ce biti jedine ozbiljne momcadi ove sezone ako se po jutru dan poznaje .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Gdje ima prvi faul na utakmici koji uopste nije bio lik daje zuti karton i kasnije kazu realno sudjenje jest al' jucer mozda.
Ma naravno da igrom ne zaslužuju, ali sve ostalo imaju na svojoj strani.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:51FK BojVico ako bude ovakvom igrom medju top 5 treba sudijama cestitati.
Leotaru mrtvom nisu mogli nista ,Zeljini ih drzali citavu utakmicu u egalu a vidili smo sinoc Zeljin kvalitet dok evo sad sudija pomalo kraducka i kartonira Posusje na svaki prekrsaj nebi li postigli gol a imaju 1 sut u okvir .
Zrinjski,Velez,City i Sarajevo ce biti jedine ozbiljne momcadi ove sezone ako se po jutru dan poznaje .
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ono je za direktan crveni bilo, domaci su usli napaljeni i nervozni od prve minute prigovaraju, jasno je da ako i ovu izgube da dolaze u tesku situaciju i jednom nogom su nazad u drugoj ligi. Zasluzeno su dobili sve kartone isto kao sto i zasluzeno vode 1-0. S druge strane mi se raspadamo, apsolutna katastrofa, nikakvu igru nemamo.
- Meraak1921
- Kontakt:
LeonProfessional je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:48Ma ovo u Prijedoru apsolutno nerealan rezultat. Svaka čast Sarajevu na iskorištenim šansama. Imali su ih dvije, jednu dali, jednu promašili, a drugi gol su ovi dali sami sebi. Ali Rudar ne zna zabiti gol, previše neiskusno. Svako hoće da bude heroj, pa su dosta sebični. Samo dosta nezgodna ekipa. Sarajevo ih na iskustvo i individualni kvalitet nabili, ali ovi će napatiti svakog. Naprijed su baš opasni.
Pratio sam prvih 20ak minuta, fakat je Rudar bio zasluzio bar jedan gol, kasnije ne znam sta se izdesavalo, sreca na strani pitara valjda su je zasluzili
Ubij se koliko si ogranicen.RedBlue je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:54Ono je za direktan crveni bilo, domaci su usli napaljeni i nervozni od prve minute prigovaraju, jasno je da ako i ovu izgube da dolaze u tesku situaciju i jednom nogom su nazad u drugoj ligi. Zasluzeno su dobili sve kartone isto kao sto i zasluzeno vode 1-0. S druge strane mi se raspadamo, apsolutna katastrofa, nikakvu igru nemamo.
sb1996 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:58Ubij se koliko si ogranicen.RedBlue je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:54Ono je za direktan crveni bilo, domaci su usli napaljeni i nervozni od prve minute prigovaraju, jasno je da ako i ovu izgube da dolaze u tesku situaciju i jednom nogom su nazad u drugoj ligi. Zasluzeno su dobili sve kartone isto kao sto i zasluzeno vode 1-0. S druge strane mi se raspadamo, apsolutna katastrofa, nikakvu igru nemamo.

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Direktorcic, kanarinac, Kaunas, MikiPirs, riki46, StarmoCity i 85 gostiju.