Joj ovih talijanskih stručnjaka za transfere
Taj Romano dva puta dnevno napiše potpuno različite informacije i svi mu vjeruju. Prošle godine me ovdje napali kad sam reko da "stručnjaci" lupetaju ko što mi po forumu lupetamo.
Presele igraca u deset klubova u dva dana i dodaju na to da je moguce i da ostane. I onda nije ni tesko nesto pogoditi.
Ma ja, a gard im je ko da su lično na vezi sa svim predsjednicima klubova
Koji ublehaši, ja to prošle godine napiso i počeli mi se smijat i objašnjavat, kako je Romano sa Džekom haman u dnevnom kontakt
Taj Romano dva puta dnevno napiše potpuno različite informacije i svi mu vjeruju. Prošle godine me ovdje napali kad sam reko da "stručnjaci" lupetaju ko što mi po forumu lupetamo.
Nista on ne lupeta niti izmišlja (Fabrizio Romano).
Isto prošle godine je pisao kako su dogovorili uslove i kako se čeka Milik da prihvati ponudu Rome, sto je na kraju ovaj odbio.
Pa nije on novinar ss ba ahahahaha.
Pa on pretpostavlja i sluša tračeve ko i mi. To smo sve mogli i mi iskonstruisat, ukoliko postoji informacija o interesu Juventusa.
Taj čovjek nije ništa pogodio dok nije bilo gotovo, samo što na dnevnoj bazi mijenja priče i ispada da sve zna.
Nista on ne lupeta niti izmišlja (Fabrizio Romano).
Isto prošle godine je pisao kako su dogovorili uslove i kako se čeka Milik da prihvati ponudu Rome, sto je na kraju ovaj odbio.
Pa nije on novinar ss ba ahahahaha.
Pa on pretpostavlja i sluša tračeve ko i mi. To smo sve mogli i mi iskonstruisat ukoliko postoji informacija o interesu Juventusa.
Nije baš tako, pogledaj ako ti se da (i ako već nisi).
Ma yebo njega , nego mi je to šega. Frajer non stop rafala i normalno je da nešto pogodi. Treba vidjet kolko ima fula u predviđanjima i to daje pravu sliku.
Ma yebo njega , nego mi je to šega. Frajer non stop rafala i normalno je da nešto pogodi. Treba vidjet kolko ima fula u predviđanjima i to daje pravu sliku.
Ne znam za to fulanje, mozda ofula pa obrise tweet
Al def. jedan od najpouzdanijih.
Je li ovo znači Romu nećemo više gledati? Ja taman i prošle godine bio se oprostio od Rome, sve im stranice odlajkovo a ono preokret. I hajmo jovo nanovo.
Ne znam da lli je dlobar transfer, ukoliko Inter sve rasproda i budu loši onda mu je isto ha Roma ha Inter ali vidjećemo šta će biti.
Frajer daje poprilično pouzdane informacije, pa i to za Messija...kao i za Dzeku prošle godine i Juventus.
To sto "dogovoren posao" propadne nije do njega...
Naravno da je jedino 100% pouzdano onda kada igrač stavi potpis, to i ptice na grani znaju...ali nije u tome poenta.
Lionel Messi je pristao na ogromno smanjenje plate
U narednim danima potpisuje novi ugovor
Lionel Messi potpisat će u narednim danima novi petogodišnji ugovor sa Barcelonom.
I koji će status imati u Interu ako pređe?
Super sub?
Gotovo sve utakmice su igrali sa 2 napadača (Lukaku i Martinez). Valjda ce i nastavit tako.
Simone Inzaghi (novi trener) je također igrao sa 2 napadača (Imobile i Korea ili vidio sam ponekad Muriqija).
Da hoce vise prec' u taj Inter ... jesu mi vise clanci o tome otrli 'oci' .... vec godinama ga sele a on nigdje dalje od Dubrovnika ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock