To opet i nije neko rijesenje,jest prelazno na 1 ili 2 sezone,Velez mora nesto uradit da pokrene svoju skolu,samo je Denis Zvonic od pravih Mostaraca tu i taj segment moraju popravit da sto vise crpe igrace za prvi tim.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa valjda bi ti trebao znatiMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:07Jel presednik saveza bio u svecanoj lozi u Posusju, citava tribina se okrenula i vikala cigane, mislim da je njemu upuceno?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudi vi pricajte sta hocete,Sergej Jakirovic je najjaci trener u PL,covijek je najozbiljnije od svih svatio u21 pravilo i doveo Šipovca,Gadzea,Savića,Šošića a vec su ti bili Coko,Bašić i Mašić.Onda dalje je "ubo" sa igracima iz 2 HNL Magdić,Juranović,Kamenar,ima vrhunskog golmana,Mario i Almir su u formi opasnoj,stoperi vrhunski(do duse Barisic jest malo sporiji al moze to on nadoknadit)a o Bilbiji ne treba pricat..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hahahha tako je i meni isto sve
Al kad se Isinbajeve sjetim

Baljić odličan igrač, loš trener, Jakirović loš igrač, odličan treneradmirrx je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:15Ljudi vi pricajte sta hocete,Sergej Jakirovic je najjaci trener u PL,covijek je najozbiljnije od svih svatio u21 pravilo i doveo Šipovca,Gadzea,Savića,Šošića a vec su ti bili Coko,Bašić i Mašić.Onda dalje je "ubo" sa igracima iz 2 HNL Magdić,Juranović,Kamenar,ima vrhunskog golmana,Mario i Almir su u formi opasnoj,stoperi vrhunski(do duse Barisic jest malo sporiji al moze to on nadoknadit)a o Bilbiji ne treba pricat..

Bolić o utakmici sa SiCG: „Jakirević, jel tako, Jakurović...Jakirević je neki igrač bio koji se tada pojavio. Mislim, stvarno, žao mi je, možda je stvarno dobar igrač i to al mi ga ne znamo, jednostavno nije momak bio, ne znamo čak ni odakle je došao tada! I on je igrao tada među 11. U tako jednoj bitnoj utakmici.“
Mislim da se premalo pisalo ovdje o sudjenju u Posusju. Dobro pa sudija nije pokazao i navijacima jos kartone. Koja bruka klosara iz BL. Vrati im Gigovica, on svira penale.
Brandao asistencija ala Ronaldinho.
-
- Kontakt:
Nisam vidio ko je u lozi, daleko sam bio, nego sam čuo da je presedniku saveza upucenoMortemHz je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:13Pa valjda bi ti trebao znatiMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:07Jel presednik saveza bio u svecanoj lozi u Posusju, citava tribina se okrenula i vikala cigane, mislim da je njemu upuceno?![]()
Sta uradi Bogdanovic, pa je li Bogdanovic normalan.
Velez ocajan, katastrofalan. I kada su ovo usli bilo je deset minuta efektivne igre. Da nije Brandao izveo magiju sa dodavanjem igrali bi do sutra a ne bi postigli gol.
Totalno nepovezan vezni red sa napadom. Duge lopte i kroz sredinu kao da je 90 minuta, a ne 70ti.
Kiks protiv Rudara, kiks protiv Radnika, bodovi koji mnogo znace.
Totalno nepovezan vezni red sa napadom. Duge lopte i kroz sredinu kao da je 90 minuta, a ne 70ti.
Kiks protiv Rudara, kiks protiv Radnika, bodovi koji mnogo znace.
Da je Radnik malo spremniji, pobijedili bi. Umjesto sest bodova protiv dvije najslabije ekipe u ligi, Velez uzeo bod. Ponavlja se prosla sezona i Krupa te Olimpik.
Ponavlja se ono što se ponavlja nakon rata luzeri ostaju luzeri
- Antipolitika3
- Kontakt:
Motika i Popara su uvijek strah i trepet za nase euro ekipe.Cari premijer lige opet dolaze do izrazaja ,sa jedne strane ekipa koja se nosi sa Elfsborgom i Aekom koji su drugi svijet za nasu ligu a sa druge strane ekipa koja je neki dan pocela pripreme i skupljala igrace da igra bilo tko posto se nije znalo hoce li Radnik uopce radi problema igrati ligu.
Kao sto sam vec pisao Velez ce imati velikih problema presaltat se na ovu jadnu buraniju od lige i infrastrukture a sve ce ekipe biti napaljene da sruse momcad koja je porazila velikog AEK-a.
Kao sto sam vec pisao Velez ce imati velikih problema presaltat se na ovu jadnu buraniju od lige i infrastrukture a sve ce ekipe biti napaljene da sruse momcad koja je porazila velikog AEK-a.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
I kao takvi luzeri nikome u Evropi se nismo naguzili. Aj Celtic

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pitanje dana, da li je Zubanović najlošiji igrač u historiji Premijer lige?
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071 i 6 gostiju.