Premijer liga BiH - aktuelno

Antipolitika3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Antipolitika3 » 08 avg 2021, 23:37

Zeljković je izuzetno nasilna osoba, sklon je premlaćivanju onih koji mu se ne dopadaju ili mu na bilo koji način smetaju. 

U te svrhe formirao je grupu od preko trideset nasilnika, dobro naoružanu i na sve spremnu, kojom on lično komanduje. Svi oni ga oslovljavaju sa “Banjalučki Arkan”.

Zeljković je nedavno izabran za predsjednika Uprave FK “Borac”, koji je, inače, uništio.

Poznato je da je u njegovoj režiji i po njegovom nalogu tokom ove godine teško prebijeno nekoliko fudbalskih sudija.

Nikada za svoje nasilne akte, premlaćivanja, gepekovanja, formiranje Zločinačke Nasilničke Grupacije… nije odgovarao.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 avg 2021, 23:42

Antipolitika3 je napisao/la:
08 avg 2021, 23:33
Neutral je napisao/la:
08 avg 2021, 23:17
Tri kola, dva boda za Borac. Prošle godine su imali nakon tri kola šest bodova.
Borac nema timske igre plus totalno su nespremni i jedna od sporijih ekipa u ligi,mene je vec strah utakmice u BL jer je kvota 1,05 da ce sudija biti iz RS -a 10ak kilometara oko BL jer takvi su na udaru Vice kriminalca jer ne mozes Peljti prijetiti ako ovaj ima muda no nebitno meni je iskreno zao evo ovog sudije Bilbije koji je ocigledan kvalitet i dobar materijal za Uefa natjecanje ,gledao ga kad je Hrvatskoj sudio medjunarodnu utakmicu perfektan bio a vidim i Fedja ga veceras pohvali no ti sudci su pod pritiskom ucjenama pa neki cak i pod prijetnjama za sigurnost da se za Borac sudi ,vi trebate znati da je nas Vico metalni sklop ljudi kao onaj Velja Nevolja kako se vec zove i da ljudi kroz zivot napreduju ne potkupljivanjem vec zastrasivanjem i ucjenama zato mi je u jednu ruku i sudija zao jer su marijonete .U politiku nebi ulazio ali bi normalno volio da je vise klubova za udruzenje premijerligasa i transparentno sudjenje no kad u nas u svim sferama zivota politika se mijesa onda je bolje nekada i sutiti jer su ovi kriminalci ipak malo opasniji od Dominikovica i kompanije.
Borac nije imao i igru prosle sezone (prvi dio). Zamisli prodas Danilovica i onda “izdominiras” drugi dio sezone. Ne kazem da su bili losi, pobijedili su gdje su trebali, Evropu bi igrali ali titula prvaka je jako upitna.

Vidjeti cemo kada se vrati ovaj napadac, odlican je igrac. Ostali su prosle sezone bez Danilovica a ove Ziljkica, to se odrazava i na kvalitet Banjalucana. Premalo je kvaliteta u ligi da se tako lako mogu nadomjestiti kvalitetni igraci.

I treba te biti strah, novi poraz Borca bio bi katastrofalan. Uzmi u obzir da im je odgodjena utakmica protiv fenomenalne ekipe citya.

Gigovic je vec spreman ili Lepi da odrade posao.

Ovo sto su organizirali klubovi je pohvalno, ja ti garantujem da tu nema politike. Iz Mostara si, Hasic je trebao biti kandidat za gradonacelnika Koalicije, a odbio je to jer se ne zeli isprljati sa politikom, pa je umjesto njega iskocio Guzin. Lakrdija koju je Velez dozivio prosle sezone sa masovnom imunizacijom zutih kartona je samo kap koja je prelila casu. Ako se dobro sjecam i Zrinjski je ostecen i to u direktnom duelu protiv Borca (ofsajd?). Pogledaj sponzore Zrinjskog, tu ima dosta hdz politike, to je nedvojbeno i zalosti cinjenica jer imaju tim koji se moze boriti za prvaka u fer odnosima na terenu. Ovo sto hoce ovi klubovi je samo fer i korektno sudjenje, da su svi ravnopravni.

Niko me ne moze uvjeriti da Jakirovic i igraci ne zele biti dio "otpora" ovih drugih klubova, ali politika je cudo.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 avg 2021, 23:56

Ovo sto je predlozio ovo "udruzenje klubova" je najobjektivnije.

Izvlacenje sudijskih imena pred svako kolo. Pa kome zapadne koji sudija. A ne delegiranje po zadatku.

I to izvlacenje imena nebi bila neka ogromna garancija, ali je opet postenije nego da oni biraju.
- FKS -

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 avg 2021, 00:06

2 zemljotresa u bl...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 avg 2021, 00:11

Sky9 je napisao/la:
09 avg 2021, 00:06
2 zemljotresa u bl...
Valjda stane na tome. Da ne bude ko u Cro.
- FKS -

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 avg 2021, 00:16

Sve je dobro dok se ne ponovi 69'.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 09 avg 2021, 00:33

Feđa Dudić nakon Rudara i Radnika

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 09 avg 2021, 05:22

Neutral je napisao/la:
08 avg 2021, 22:05
I jedno i drugo je tačno. Zeljković je bio igrač koji je daleko najviše pretrčavao po utakmici u Veležu dok je igrao zadnjeg veznog. Od kiks igrača do nominalno top tri igrača Veleža nakon što se u potpunosti adaptirao na poziciju. Kasnije je postavljen na poziciju stopera. I poziv je dobio kada je "miksao" te dvije pozicije, a igrao je više stopera zbog deficita u ekipi, to sam i napisao. Hasanović jeste zahvalan igrač, mnogo pretrči, ali fudbalski ni do koljena Samiru.

Prije povrede ligamenata je igrao konstantno na poziciji zadnjeg veznog. Ako si navijač Veleža i pratiš tu ekipu, u šta vjerujem, znaš i sam da je Samir mnogo bolji igrač od Hasanovića koji je sa loptom na "vi". Kada Velež dovede stopera, očekujem da Samir zauzme svoju prirodnu poziciju zadnjeg veznog. Ibro Rahimić je otkrio tog igrača i lično znam da je u pitanju veliki profesionalac.
Više od godinu dana on igra u kontinuitetu na poziciji štopera. Na par utakmica gdje je zarotiran po izlasku Dine, nije se vidio. Sa manjkom pritiska na zadnju liniju Veleža, prestao je da se brže oslobađa lopte i tu je uništen. Ne pratiš dovoljno intenzivno Velež da bi se pucao nekakvom argumentacijom.

Kako vidim, komentarišeš sve klubove i za sve imaš mišljenje. Teško je sve ispratiti, završavati drugu diplomu i uz to pisati kilometarske postove na forumu tako da ću se tu zaustaviti kada je u pitanju neka dublja rasprava sa tobom.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 09 avg 2021, 07:53

Treba skupljat dokaze protiv Vice i kad dokaza bude vise nego dovoljno (a s obzirom na kolicinu namjestanja cudilo bi me da ih vec nema sasvim dovoljno) podnijet neku tuzbu UEFA-i ili njega direktno ucijeniti da prekine sa sranjima. Ovo gubi svaki smisao...

A ne vidim zasto se nebi ukljucilo i neko tuzilastvo, policija, antikorupciona tijela...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 avg 2021, 07:55

Zato jer ga politika stiti. Zna se ko ga stoji, ista ona budala koja prima pare od drzave a istu omalozava gdje god stigne.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 09 avg 2021, 07:57

emir012 je napisao/la:
09 avg 2021, 07:53
Treba skupljat dokaze protiv Vice i kad dokaza bude vise nego dovoljno (a s obzirom na kolicinu namjestanja cudilo bi me da ih vec nema sasvim dovoljno) podnijet neku tuzbu UEFA-i ili njega direktno ucijeniti da prekine sa sranjima. Ovo gubi svaki smisao...

A ne vidim zasto se nebi ukljucilo i neko tuzilastvo, policija, antikorupciona tijela...
Vico je drugi covjek UEFE, o cemu pricas?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 08:10

Komšije drage šta je ono? :tokralju:
Pa Zrinjski onako neće izdominirati ove Rudare, Radnike ko što je vas :roll:
Koševo Zapad

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 09 avg 2021, 08:16

Hoce li biti kakvih para za zelju ako dzeko ode u inter?

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 09 avg 2021, 08:20

-2 brrr
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 08:35

Rudar još nikad nije dobio komšije u gostima.
Je li red da se omrse? :think:
Koševo Zapad

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 09 avg 2021, 08:37

Shategabri je napisao/la:
09 avg 2021, 08:35
Rudar još nikad nije dobio komšije u gostima.
Je li red da se omrse? :think:
Pa sad ili nikad :kafa:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 09 avg 2021, 09:06

killafrommanilla je napisao/la:
08 avg 2021, 23:21
Notorna glupost. Prvo poluvrijeme kriminalno, a drugo je dokaz da bi ova prva ekipa ovo rijesila kako treba da je pocela mec. Cak i uz izuzetno los mec Zeljkovica

Druga stvar je da nam trebaju u21 kvalitetni igraci zbog ovog idiotskog pravila, i mi smo jedina ekipa u kojoj nijedan u21 igrac ne bi poceo da nije te gluposti, kao da smo razvojna liga yebote.

I treca stvar, ovo su utakmice prije i poslije evropskih utakmica. Niti ce Zubanovic poceti u narednim kolima, niti ce Cosic, Radovac i Andjusic biti na klupi.

Nijedan normalan navijac Veleza nije zabrinut, sve misli su usmjerene na Elfsborg, a 30 kola prvenstva je sasvim dovoljno da se kasnije ovakve utakmice shvate sa 200%.

I dokad ce se trpiti ovakvi tereni, nadamo se da cemo do 2040. imati 10 terena gdje se neces morati pobiti s loptom dok je primis.
šta bi dali za jednog Savića iz Raštana :D

ovi što zazivaju neke uefe nek se umiju malo . pa to je mafijaška organizacija neviđenih razmjera

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2021, 09:14

Koševo Zapad

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 avg 2021, 10:08

ElCartel11 je napisao/la:
08 avg 2021, 22:16
Kako vas @90minut loži jbt ko djecu :rol:
Baader je meni pravi brat pišem ovako zbog njega da se nakači, a brat jednu sedmicu hoce da zakolje sve drugu sedmicu miran ne vrijeđa nikoga valjda i on svjestan da nema od Veleža ništa. :mrgreen:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 09 avg 2021, 10:25

90minut je napisao/la:
09 avg 2021, 10:08
ElCartel11 je napisao/la:
08 avg 2021, 22:16
Kako vas @90minut loži jbt ko djecu :rol:
Baader je meni pravi brat pišem ovako zbog njega da se nakači, a brat jednu sedmicu hoce da zakolje sve drugu sedmicu miran ne vrijeđa nikoga valjda i on svjestan da nema od Veleža ništa. :mrgreen:
Šta ovo ti brt, stvarno misliš da ja ne znam svaki tvoj post kome je upućen i šta hoćeš da izazoveš? Pa ti si dečko amater, samo da znaš :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 15 gostiju.