Milan spremio 2.5 mil € za Reta Zieglera ... pa ne kupujemo mi Vukelju i Kajkuta jbt... ovaj lik vrijedi najmanje 5-6 mil €
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
joj boze koja sramota
Milan spremio 2.5 mil € za Reta Zieglera ... pa ne kupujemo mi Vukelju i Kajkuta jbt... ovaj lik vrijedi najmanje 5-6 mil €
-RIVALDO-
2,5 milionasenad_flamin je napisao/la:joj boze koja sramota![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
što sramota?senad_flamin je napisao/la:joj boze koja sramota![]()
tako to obično biva sa igračima kojima ugovor ističe, pa ronaldinjo je otišao za 3 miliona,
bolje im je sad da uzmu i ta 2-3 miliona nego da na ljeto ode džaba (ako mu ističe ugovor, a mislim da ističe)
a osim tih 2-3 m odštete dodaj njegovu platu koja nebi bila mala jer bi došao za relativno malu odštetu.
pitaj juventine koliku platu ima hasan koji ne igra skoro nikako, čini mi se 2 m eura
a samo zato jer je prešao bez odštete jer mu je istekao ugovor i onda dogovorio sebi extra uslove koje mu niko sad nebi dao, ma ni trećinu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Posto Van Bastena nisam gledao i za mene su Ronaldo i Bati najbolji spicevi. Samo ukucaj na youtube Batistuta i vidjeces lakocu davanja golova nogom, glavom, van 16 metara, jedan na jedan, ovako, onako...Ibra puno petlja sa loptom i cesto nije odlucanA_d_0 je napisao/la:Opet diskusija ko je najbolji. Ja nemogu odoliti a da ne napisem koju.![]()
Za mene definitivno najbolja 3 napadaca svih vremena su Ronaldo,van Basten i Batistuta. Ovaj prvi 3x najbolji igrac svijeta,van Basten strasan gol igrac koji je jos stosta znao a ovaj treci bio citava ekipa Fiorentine dugi niz godina.
A sada Ibra upada medju ove velikane. Da je najbolji- nije. Da bi bio najbolji moras imati pored igrackih kvaliteta i jos neke ljudske koje Ibra realno nema. Arogantnost,napuhanost sve mu to ne ide u prilog i odmah otpada. Ali kada bi se gledala kompletnost sigurno najkompletniji igrac svih vremena, ne samo napadac. Skok igra,duel igra,dribling,brzina,okretnos,sut,obje noge.... i jos atributa u nedogled.
Golovi za napadaca su najvazniji ali za onog napadaca koji iza sebe ima 2-3 igraaca koji ce mu servirati loptu i on zabit (Inzaghi,Raul) ali u danasnjem fudbalu trazi se napadac koji sve zna dodati,driblati,sutati,gurati se i vise ih je takvih. Tu spada i Ibra. Neko voli ovaj prvi tip napadaca a neko drugi i to je tako. Ali kada gledas Ibrin fudbal sve se cini jednostavno a nije. Tako da... Ibra spada u sami vrh iza ove trojice po mom misljenju.
nema potpisa
Ziegler - Criscito - Lazzari ( I kupio si Scudetto )
Za njih tri zajedno treba jedno 15m
Za njih tri zajedno treba jedno 15m
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Izgleda Galijani nešta muti, kao da za neki minimalac dobiju ovoga Reta a oni da plate Realu oko 1.5 miliona, trećinu one klauzule oko cassana. A garant već konta kako će otpisati taj dug realu
.
Iskreno ovaj Reto i nije kvaliteta za Milana ali bolje i on nego Bonera, antonini, pogotovo ako ga uzmu bagateli.
Iskreno ovaj Reto i nije kvaliteta za Milana ali bolje i on nego Bonera, antonini, pogotovo ako ga uzmu bagateli.
sta vi mislite onako realno iiskreno,dali cete moci sacuvati ovu vec sada minimalnu prednost nad interom do kraja sezone 
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Moje misljenje je da ako nas povrede zaobidju sigurno cemo sacuvati ovu prednost. U suprotnom slucaju bit ce jako tesko.
EVO POREDAK ZA KRAJ 0VE SEZONE:
1) AC MILAN
2) FC INTER
3) AS ROMA
4) JUVENTUS
5)NAPOLI ILI LAZIO
bar ja ovako mislim,ali nikad see ne zna , F O R Z A M I L A N !
1) AC MILAN
2) FC INTER
3) AS ROMA
4) JUVENTUS
5)NAPOLI ILI LAZIO
bar ja ovako mislim,ali nikad see ne zna , F O R Z A M I L A N !
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
Postignut dogovor Criscito u Milanu!
Italijanski reprezentativac stiže među "rosonere".Genova je na početku prelaznog roka odbila Bayern, Milan je izgleda bio izdašniji u pregovorima.
Prije nekoliko minuta je objavljeno da je postignut dogovor pa će italijanski reprezentativac pojačati konkurenciju u odbrani.
To je ono što je bilo potrebno Allegriju, jer Criscito može da igra i lijevog beka i centalnog defanzivca. Nije nastupao u Europi pa će moći da ga koriste i u Ligi Šampiona.
Fiorentina je uputila ponudu juče, ali je Milan pobjedio u trci.
Criscito je dijete Juventusa, ali izuzev jedne polusezone nikada nije dobio pravu šansu u torinskom klubu.
Italijanski reprezentativac stiže među "rosonere".Genova je na početku prelaznog roka odbila Bayern, Milan je izgleda bio izdašniji u pregovorima.
Prije nekoliko minuta je objavljeno da je postignut dogovor pa će italijanski reprezentativac pojačati konkurenciju u odbrani.
To je ono što je bilo potrebno Allegriju, jer Criscito može da igra i lijevog beka i centalnog defanzivca. Nije nastupao u Europi pa će moći da ga koriste i u Ligi Šampiona.
Criscito je dijete Juventusa, ali izuzev jedne polusezone nikada nije dobio pravu šansu u torinskom klubu.
-RIVALDO-
Criscito je odlican igrac,ali slabo kad igra,treba ga dovesti u Milan jer bi sigurno igrao u prvoj postavii,a usput bi jos pomladili ekipu,Criscita Milan sigurno nece platiti vise od 15 mil €...senad_flamin je napisao/la:Postignut dogovor Criscito u Milanu!
Pirlo se vraća u tim
http://www.acmilan-serbia.com/2011/01/p ... u-tim.html
Vruća vest: Stiže Criscito!
http://www.acmilan-serbia.com/2011/01/v ... scito.html
Genoa President Enrico Preziosi: A Bomb Wouldn't Force Me To Sell Domenico Criscito
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... orce-me-to
Balotelli: 'Želim u Milan'
http://www.acmilan-serbia.com/2011/01/b ... milan.html
Ibrahimović među 10 najplaćenijih fudbalera sveta
1- Cristiano Ronaldo (Real Madrid/POR): 12 (miliona evra godišnje)
2- Wayne Rooney (Manchester United/ING): 11,5
3- Lionel Messi (FC Barcelona/ARG): 11
4- Yaya Touré (Manchester City/CMA): 10,8
5- Samuel Eto'o (Inter Milán/ITA): 10,5
6- Bastian Schweinsteiger(Bayern Múnich/ALE): 9,7
7- Zlatan Ibrahimovic (Milan AC/SUE): 9
8- Kaká (Real Madrid/BRA): 9
9- John Terry (Chelsea/ING): 9
10- Emmanuel Adebayor (Manchester City/TOG): 8,4
http://www.acmilan-serbia.com/2011/01/p ... u-tim.html
Vruća vest: Stiže Criscito!
http://www.acmilan-serbia.com/2011/01/v ... scito.html
Genoa President Enrico Preziosi: A Bomb Wouldn't Force Me To Sell Domenico Criscito
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... orce-me-to
Balotelli: 'Želim u Milan'
http://www.acmilan-serbia.com/2011/01/b ... milan.html
Ibrahimović među 10 najplaćenijih fudbalera sveta
1- Cristiano Ronaldo (Real Madrid/POR): 12 (miliona evra godišnje)
2- Wayne Rooney (Manchester United/ING): 11,5
3- Lionel Messi (FC Barcelona/ARG): 11
4- Yaya Touré (Manchester City/CMA): 10,8
5- Samuel Eto'o (Inter Milán/ITA): 10,5
6- Bastian Schweinsteiger(Bayern Múnich/ALE): 9,7
7- Zlatan Ibrahimovic (Milan AC/SUE): 9
8- Kaká (Real Madrid/BRA): 9
9- John Terry (Chelsea/ING): 9
10- Emmanuel Adebayor (Manchester City/TOG): 8,4
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Vidim Milan ima problema sa glomanima , pa me nesto podsjeti na Didu ? Sta je sa njim ? Gdje sad igra ? On mi je vazda idol bio posto sam i ja nekad bio gloman i furo se na njega jer je kralj fakat bio 2005-6
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Ja mislim da je otišao u Corinthians kao pozamljen golman,nisam 100% siguran al eto to znamMedixon je napisao/la:Vidim Milan ima problema sa glomanima , pa me nesto podsjeti na Didu ? Sta je sa njim ? Gdje sad igra ? On mi je vazda idol bio posto sam i ja nekad bio gloman i furo se na njega jer je kralj fakat bio 2005-6
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe ko zna koji golobradi mladić koji stiže u milan a da nikad neće vidjeti prvog tima.Samir1988 je napisao/la:Sluzbeno : Milan doveo Matt Valora mladog veznjaka iz UC Albinoleffe . Valor je 1993 godiste
iako je bekovska pozicija ubjedljivo najtanja oni posuđuju jednog beka bolonji-montelonga a da mu uopšte nisu dali ni minutu šanse, a gori od ovih nije nema šanse
- senad_flamin
- Kontakt:
Evo ljudi dobra vijest Ziegler vec od sutra nas igrac ...
potpisat ce cetverogodisnji ugovor
dobro pojacanje
Abate---Nesta--Thiago SIlva---Ziegler
potpisat ce cetverogodisnji ugovor
dobro pojacanje
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe, pa neki dan si isti ovakav post imao samo umjesto zieglera pisalo criscito, nije ni ovo sad sigurno al puno je vjerovatnije da će ipak švicarac doći u milan, cijena mu je oko 3 m eura a genoa criscita nebi pustila bez više od 10, a nije ništa bolji.senad_flamin je napisao/la:Evo ljudi dobra vijest Ziegler vec od sutra nas igrac ...
potpisat ce cetverogodisnji ugovor![]()
dobro pojacanje
tman ovo što su dobili za ronaldinja preusmjere sampdoriji, a na razlici u plati će se fino uštediti.
silva ne igfra noćas u kupu iako je bio najavljen, žali se na bolove u stomaku, nije ništa ozbiljno al ne želi alegri rizikovati jer u nedelju je puno važnija utakmica.
u napadu bi trebao prvi put casano krenuti od početka uz pata a iza njih robinjo.
ovaj kup je postao trećerazredno takmičenje i ako se prođe dalje s kombinovanim sastavom dobro i jest, ako se i ispadne nema veze okrenuti se prvenstvu 100%
Neko je ovdje napisao i da je Constant sigurno Milanov igrac,a meni se cini da on i dalje nastupa u zutome dresu Chieva 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nemre Constant da predje jer je vec igrao za 2 kluba ove sezone, a za 3 u istoj sezoni je zabranjeno. Docice tokom leta.Dylan Dog je napisao/la:Neko je ovdje napisao i da je Constant sigurno Milanov igrac,a meni se cini da on i dalje nastupa u zutome dresu Chieva
Trenutno korisnika/ca: Beduin, memaga, rossonero85, tuzlanskinacin i 18 gostiju.