Decko, lijeci se.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:08jeste jeste, normala, Sloboda za sva vremena, sta ima Simin Han , koce navijat za taj klub, ha ja yebote fakat vam dzeneral ordinirao-urinirao po klubu, bolje i Sloboda nego klub od dzenerala. Ybt od udarnika i slobode napravili torpedo, pa od torpeda napravili Sarajevo, a pricate o promjeni naziva , pu pu daleko i gluho bilo, nastali "krstenjem" dva kluba, vas naziv bi trebao biti Šejk Sarajevo, pomijesas dva da dobijes jedan , sikter !
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
- FKS -
-
- Kontakt:
Nisi ti pitao, vec "konstatovao" ali nebitno, odemi musterija dok stobom razglabam, propasce paprike, paradajz..Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:06Ma bolan ja sam samo pitao jesi nekad navijao za Slobodu, a sad TC, a ti razvezao o nekakvim dženeralima i čemu većelvirbaljic je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:05Ja odgovaram, ako sam nesto slagao reci, uhavtiliste se promjene naziva, u Bosni ne postoji klub koji nije mjenjao ime (na prste ruke da nabrojimo klubove koji nisu mjenjali) . Sad ste vi kao bolji, jaci, mocniji , izadjete u evropu ( svi nasi klubovi) i pokazu svima nama koliko su jaki. E kad vam se kaze istina, ili kad nemozete kontrolisati klubove i ligu onda nastaje problem.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:20
Pitam, znaš li normalno odgovoriti yebo te dženeral a ti njega.
Haj prodaji te paprike i![]()
![]()

Tuzla City / Sloga Simin Han
- Shategabri
- Kontakt:
Morebit je tako izgledalo, nejse.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:09Nisi ti pitao, vec "konstatovao" ali nebitno, odemi musterija dok stobom razglabam, propasce paprike, paradajz..Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:06Ma bolan ja sam samo pitao jesi nekad navijao za Slobodu, a sad TC, a ti razvezao o nekakvim dženeralima i čemu većelvirbaljic je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:05
Ja odgovaram, ako sam nesto slagao reci, uhavtiliste se promjene naziva, u Bosni ne postoji klub koji nije mjenjao ime (na prste ruke da nabrojimo klubove koji nisu mjenjali) . Sad ste vi kao bolji, jaci, mocniji , izadjete u evropu ( svi nasi klubovi) i pokazu svima nama koliko su jaki. E kad vam se kaze istina, ili kad nemozete kontrolisati klubove i ligu onda nastaje problem.![]()
![]()
Nego je li istina, ozbiljno?
Šta ću kad galamiš ko da si na pijaci

Koševo Zapad
Da, pisao na prepucavanjima starim, Fukara bio. Doduse i ostao je, ali dusevna fukara. Pa zar si mislio da neko navija za TC duze od 3 godine?Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 08:18Fakat navijao za Slobodu i onda prešao za Cityjoker90 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 00:52Rece lik koji je navijao cijeli zivot za Slobodu i onda ode za ni manje ni vise nego "City" iz Siminog Hana...elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 17:58
Hahaha "lahko se prodajete". Skuplja kurava u Frankfurtu, od Sarajeva u PL![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
pogresno, ja sam osnovao fukare, pa sam presao u TC, a prije toga sam navijao malo za udarnik, pa sloboda pa torpedo ...joker90 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:54Da, pisao na prepucavanjima starim, Fukara bio. Doduse i ostao je, ali dusevna fukara. Pa zar si mislio da neko navija za TC duze od 3 godine?![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
- RollingPaper
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Sablić još nije zvanično ni dana.
On jedino može biti najduže trener na crno.
On jedino može biti najduže trener na crno.
Koševo Zapad
Vidi Jagodića što se drži dobro.
Doduše bila je pauza dva mjeseca.
Doduše bila je pauza dva mjeseca.
-
- Kontakt:
Bujrum Hercegovci

- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oni su najtanji od ekipa iz FBiH.Još nekom nedadnu licencu i opet ostanu ovi iz šumske svi, plus jedan ulazi.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Shategabri
- Kontakt:
Svakako nemaju reflektore, one season wonder.mujoisuljo je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:07Oni su najtanji od ekipa iz FBiH.Još nekom nedadnu licencu i opet ostanu ovi iz šumske svi, plus jedan ulazi.![]()
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:

Ti zahvaljujući tom đeneralu sad vidiš kako asfalt izgleda.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:08jeste jeste, normala, Sloboda za sva vremena, sta ima Simin Han , koce navijat za taj klub, ha ja yebote fakat vam dzeneral ordinirao-urinirao po klubu, bolje i Sloboda nego klub od dzenerala. Ybt od udarnika i slobode napravili torpedo, pa od torpeda napravili Sarajevo, a pricate o promjeni naziva , pu pu daleko i gluho bilo, nastali "krstenjem" dva kluba, vas naziv bi trebao biti Šejk Sarajevo, pomijesas dva da dobijes jedan , sikter !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svi su pozvani u 4r, bujrum Posusje, vrata su vam otvorena
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pitanje za Zeljine navijace kakvo je na jugu? Moze li se gledat?
Ti si naša ljubav jedina!
Mogu pisati koliko hoće, sve dok ne uđu u 4r od toga nema ništa.
- ElCartel11
- Kontakt:
"Priopcenje" sunce ti poljubim kad svako nazor fura svoj jezik

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Neka gura. Nije ni naše selam alejk pa nisi Bošnjak ako kažeš dobar dan. Stipu toga.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Svaka tribina na Grbavici je prelijepa za gledati fudbalfudbalfudbal je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:37Pitanje za Zeljine navijace kakvo je na jugu? Moze li se gledat?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 16 gostiju.