hazarder je napisao/la: ↑10 avg 2021, 21:14
ANamelessGhoul je napisao/la: ↑10 avg 2021, 21:06
Molim da se vise ne pise o bivsim Barcinim igracima. Hoce li moci Memphis igrati za vikend?
Sretno s tom molbom, pojedini ovdje još ni Neymara nisu oplakali a o Mesku ćemo čitat' još bar 2 godine na ovom pdf.
Treba razumjeti da je ovdje dosta mlađe raje koja ne pamti Barcu bez Messija tako da sve to donekle i ima smisla.
Što se Depaya tiče, nisam nigdje vidio službenu potvrdu da su nova pojačanja registrovana za La Ligu, tako da sumnjam da ćemo u prvom kolu vidjet' Depaya, Emersona i Garciu. Aguera nema do novembra u svakom slučaju.
Slažem se sa tobom, ovdje je dosta raje koja Barcelonu vjerovatno prati od 2000 i neke godine, ne znam da li ima neko stariji koji se sjeća "old school" Barcelone. Ja recimo Barcelonu pratim od 87' otprilike od onda kad je Cruyff preuzeo ekipu. Upamtio sam igrače od Zubizarete, Eusebia, Valverdea, Linkera, Begiristaina, Bakera, Koemana, Barjuana, Pepa, Amora, Laudrupa, Figa, Kodre pa onda na ovamo do Xavija, Puyola, Overmansa, Saviole, De Boera, Valdesa, Navara, Cocua, Deca, Ronaldinha, Larssona, Marqueza, Edgara Davidsa, Quaresme, Kluiverta, Thurama, van Bommela, Eto'a, Ibrahimovića , Henrya, Yaye Tourea, Abidala i još bezbroj dobrih igrača.
Pojedini katalonski mediji pišu da klub neće imati problema sa registrovanjem ovih igrača Depaya, Emersona i Garcije. Aguera neće registrovati dok se ne oporavi od povrede.