Navijacki izvjestaji (PL BIH)

19BordoBijeli46

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 10 avg 2021, 18:47

Shadows je napisao/la:
10 avg 2021, 18:44
Baader je napisao/la:
10 avg 2021, 18:35
Grobari i Delije nisu navijačke grupe nego zločinačke organizacije. Smiješno ih je porediti sa BBB-ima.
Kompleksi su cudo. :tralala:
Zasto bi imali komplekse od kriminalaca?
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 10 avg 2021, 18:54

Ljudi kojima prva ekipa dobija tendere da bi cinili protuusluge nema ti tu decko kompleksa vec to nisu navijaci.

BBB su ljudi koji su uništili sebi ekipu zbog PRINCIPA ( :) ) bojkot koji je godinama trajao i od najjace ekipe na balkanu su bili spali što se tribine tice izvan prvih 5 na balkanu.

Nije to zbog rata i gluposti pa su nama hrvati draži to ti je realnost.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 10 avg 2021, 19:01

Shadows je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Grobari i Delije nisu navijačke grupe nego zločinačke organizacije. Smiješno ih je porediti sa BBB-ima.
:tokralju: :rol:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 10 avg 2021, 19:06

avenija je napisao/la:
10 avg 2021, 17:52
BBB na siguricu autoputem na dan utakmice.

Nek popuse sami sebi. Sto jucer nisu usli neopaženo u grad kao Poljaci.

I kakve su ovo zimske jakne sta je ovo u pm.
Koju siguricu, ljudi došli tik pred Varšavu, i to s iznajmljenim busevima s češkim tablicama da bude što manje ofirno i da ih policija ne zaustavi !?

gedora94
Kontakt:

Post Postao/la gedora94 » 10 avg 2021, 19:12

Miljacka je napisao/la:
10 avg 2021, 18:01
gedora94 je napisao/la:
10 avg 2021, 17:26
Miljacka je napisao/la:
10 avg 2021, 16:55

I? Šta se priča? Je li, nekada prva banda Evrope, noćila u Poljskoj? Jesu li Ultrasi noćili u Varšavi? Jesu li Varvari u Wroclawu? Ili je problem samo kad HZ ne noće u Poznanju? Znam da bi Robijaši sigurno noćili. :kafa:
Jesu li ultrasi napali poljake pa spavali negdje drugo? Ako te bas zanima manji dio ekipe je bio u varsavi. Bola o cemu pricamo ovdje agencija im turu napravila ko turistima eto nije bilo drugog nacina za otic
Kakve to veze ima jesu li ih napali? Evo i Bojsi su napali Legiju pa se nisu pojavili noc prije u gradu i zaboli se u kafanu.
Da, bilo je drugog nacina, ali bi se onda pojavili u broju kakvom su i Ultrasi. To sto su se Ultrasi krili po misijim rupama Varsave nije nikakav plus, naprotiv. Niste se pojavili u gradu onako kako je trebalo i to je cinjenica, bas kao ni mi u Poznanju, Varvari u Wroclawu, Bojsi u Varsavi. Samo sto se ovdje predstavlja kako su svi zaradili pluseve na tome, samo HZ minus.
Cuj kakve veze ima jesu li ih napali. Znaci tebi je isto napast nekog i sakrit se ko picka s ovim drugim primjerom. Kralju nije ni legija bila u mostaru, sta mislis zasto. Boli njih **** za nas nismo im zanimljivi sekunde. Zanimljvije im bilo brckat se na moru. Ultrasi se nikom gore nisu imali sta dokazivat jer ih niko nije ni trazio horde jesu bas zbog napada. Druga stvar ultrasi su imali izdanje u poljskoj kakvo vi u europi niste imali. Gdje su to horde onoliko zapalile na europskom gostovanju da ne spominjem zastave i ostalo

keydura
Kontakt:

Post Postao/la keydura » 10 avg 2021, 19:22

gedora94 je napisao/la:
10 avg 2021, 19:12
Miljacka je napisao/la:
10 avg 2021, 18:01
gedora94 je napisao/la:
10 avg 2021, 17:26

Jesu li ultrasi napali poljake pa spavali negdje drugo? Ako te bas zanima manji dio ekipe je bio u varsavi. Bola o cemu pricamo ovdje agencija im turu napravila ko turistima eto nije bilo drugog nacina za otic
Kakve to veze ima jesu li ih napali? Evo i Bojsi su napali Legiju pa se nisu pojavili noc prije u gradu i zaboli se u kafanu.
Da, bilo je drugog nacina, ali bi se onda pojavili u broju kakvom su i Ultrasi. To sto su se Ultrasi krili po misijim rupama Varsave nije nikakav plus, naprotiv. Niste se pojavili u gradu onako kako je trebalo i to je cinjenica, bas kao ni mi u Poznanju, Varvari u Wroclawu, Bojsi u Varsavi. Samo sto se ovdje predstavlja kako su svi zaradili pluseve na tome, samo HZ minus.
Cuj kakve veze ima jesu li ih napali. Znaci tebi je isto napast nekog i sakrit se ko picka s ovim drugim primjerom. Kralju nije ni legija bila u mostaru, sta mislis zasto. Boli njih **** za nas nismo im zanimljivi sekunde. Zanimljvije im bilo brckat se na moru. Ultrasi se nikom gore nisu imali sta dokazivat jer ih niko nije ni trazio horde jesu bas zbog napada. Druga stvar ultrasi su imali izdanje u poljskoj kakvo vi u europi niste imali. Gdje su to horde onoliko zapalile na europskom gostovanju da ne spominjem zastave i ostalo
Bola' jeste li šta kvalitetno žvaknuli u Semizovcu 2019? :hmmmmm:

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 10 avg 2021, 19:22

Ono bi poredilo Hz I ultrase ahahahshah
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

gedora94
Kontakt:

Post Postao/la gedora94 » 10 avg 2021, 19:29

Ajde pusti mi tih djecji prica. Postavi slobodno slike pa me demantiraj

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 10 avg 2021, 19:32

Jesu vizuelno ultrasi odlicno odradili poljsku, a što se tice svega ostalog sam je i napisao nisu nikome zanimljivi.

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 10 avg 2021, 19:38

Shadows je napisao/la:
Baader je napisao/la:
BBB idu na utakmice i nude se na ulici iz cisto navijackih razloga.
Oni koje ti smatras idolima idu na iste da bi njihove kriminalne grupe mogle i dalje da zive.
Kakvi kompleksi kakvi bakraci bolan pa ubijate se na dnevnoj bazi, svake sedmice mijenjate tribine; sad radovac, slijedece ssedmice delija i na kraju vodja grobara.
Samo vi beogradjani nemojte o ultra pokretu jer na vasim tribinama ima manje ultrasa nego na 2.ligi Federacije BiH.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 avg 2021, 19:59

Koja tv kuca prenosi Dinamo?
- FKS -

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 avg 2021, 20:17

Convicts1988 je napisao/la:
10 avg 2021, 19:06
avenija je napisao/la:

Koju siguricu, ljudi došli tik pred Varšavu, i to s iznajmljenim busevima s češkim tablicama da bude što manje ofirno i da ih policija ne zaustavi !?
Jest jest ide 5 buseva u koloni 4 sata prije utakmice a na svaka 2 km policijska patrola ih čeka.

Poljaci su pokazali kako se dolazi u tudji grad.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 10 avg 2021, 20:21

gedora94 je napisao/la:
10 avg 2021, 19:29
Gruuuuuh

slika

Ili se ne pika ako nismo zapalili u Poljskoj? :urnebes:
gedora94 je napisao/la:

Napisao sam zasto HZ nisu nocile u Poznanju, na tebi je hoces li vjerovati ili ne, nebitno mi je vjeruj mi.
S Balkana smo i samim tim smo im itekako zanimljivi. Po meni je i minus Legiji jer nisu nocili u Mostaru. Sumnjam da nisu bili upuceni u stanje u Mostaru, pa me zbog toga i cudi njihov nedolazak noc prije. Zasto su onda Lehovi dosli noc prije i na svim navijackim forumima svrsavali na gostovanje u Sarajevo danima prije samog gostovanja? I zasto su onda Ultrasi upadali na trg u Mariboru i jos nekoliko evropskih gradova u kojima su gostovali, a u Varsavu ne, ako se vec nemaju kome dokazivati. Brukas se drug :thumbup:
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 10 avg 2021, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 10 avg 2021, 20:22

avenija je napisao/la:
10 avg 2021, 20:17
Convicts1988 je napisao/la:
10 avg 2021, 19:06
avenija je napisao/la:

Jest jest ide 5 buseva u koloni 4 sata prije utakmice a na svaka 2 km policijska patrola ih čeka.

Poljaci su pokazali kako se dolazi u tudji grad.
Otisli bi i njima bojsi onako kako hoce da se nije desilo to sto se desilo.
A lud si ako mislis da bi poljaci usli u hr da se prva tekma igrala u poljskoj i onakav kaos bio.
Dobar pokusaj da se udje u grad koji je murija nazalost skontala.
Da su se bojali otici gore krenuli bi sa busevima na hr table i bili bi odmah vraceni.
To samo pokazuje da imaju muda i da su htjeli da se pojave u poljskoj.

gedora94
Kontakt:

Post Postao/la gedora94 » 10 avg 2021, 20:36

Miljacka je napisao/la:
10 avg 2021, 20:21
gedora94 je napisao/la:
Gruuuuuh

slika

Tako se demantira. Nema veze sto na ostalo nisi ni odgovorio ;) . Vidis meni nije problem rec ako fulam. Kad vec pricamo o tome ima li jos igdje ikakvih slika hordi gdje pale po europi? Ili ostalih grupa osim ultrasa

gedora94
Kontakt:

Post Postao/la gedora94 » 10 avg 2021, 20:48

Miljacka je napisao/la:
gedora94 je napisao/la:
Gruuuuuh

slika

gedora94 je napisao/la:

Napisao sam zasto HZ nisu nocile u Poznanju, na tebi je hoces li vjerovati ili ne, nebitno mi je vjeruj mi.
S Balkana smo i samim tim smo im itekako zanimljivi. Po meni je i minus Legiji jer nisu nocili u Mostaru. Sumnjam da nisu bili upuceni u stanje u Mostaru, pa me zbog toga i cudi njihov nedolazak noc prije. Zasto su onda Lehovi dosli noc prije i na svim navijackim forumima svrsavali na gostovanje u Sarajevo danima prije samog gostovanja? I zasto su onda Ultrasi upadali na trg u Mariboru i jos nekoliko evropskih gradova u kojima su gostovali, a u Varsavu ne, ako se vec nemaju kome dokazivati. Brukas se drug :thumbup:
Pa viole su napadnute bile u mostaru i tad se islo noc prije na uzvrat. Sta ti je tu cudno. Ostalo bas i ne znam da se islo noc prije. Tebi ako je isto napast nekog i ne ponudit mu se i uradit isto sto ti i poljaci urade ne ponudit se, ti si kralju onda degenerik. Reko sam ti vec ultrase nije niko trazio. Viole jesu i dobile su priliku al nisu nista uradili. Ja ti vjerujem to sto kazes zasto horde nisu nocile tamo. Svejedno je sramota sto vam je agencija to organizrala. Po meni nije nikakav minus legiji sto nisu upali iako su znali da ih se ceka. Ljudi su upali u napulj a da se plase mostara. Mozda bi cak u sarajevo i upali

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 10 avg 2021, 20:49

gedora94 je napisao/la:
10 avg 2021, 20:36
Miljacka je napisao/la:
gedora94 je napisao/la:
Gruuuuuh

slika

Tako se demantira. Nema veze sto na ostalo nisi ni odgovorio ;) . Vidis meni nije problem rec ako fulam. Kad vec pricamo o tome ima li jos igdje ikakvih slika hordi gdje pale po europi? Ili ostalih grupa osim ultrasa
Ne razumijem sta ostalo? Odgovorio sam ti da se nigdje nismo sakrili nego da je takva situacija bila s prevozom, a ako se zarovis na internetu mozes naci citavu ponudu Centrotransa u pdf formatu za gostovanje navijaca Sarajevu u Poznanju i sve ce ti se samo kazati, a sada se ubijedjivati s tobom, koji ces svakako nastaviti da na to gledas kako gledas i sada, mi ne pada na pamet. Ponavljam, cinjenica je da Ultrasi nisu upali u Varsavu i ti to sada nikako ne mozes opravdati. Isti minus kao i za HZ u Poznanju.

Palili smo i u Italiji na Atalanti, u Svedskoj na Orebru i na Cluju u Rumuniji je bila veca bakljada i mislim da vise nigdje HZ nisu s tim da se u Gladbahu i Podgorici unijela masa pirotehnike na stadion, ali je dogovor bio da se ne pali. Od domacih se palilo na nekoliko vise, ali yebo domace.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

gedora94
Kontakt:

Post Postao/la gedora94 » 10 avg 2021, 20:57

Miljacka je napisao/la:
10 avg 2021, 20:49
gedora94 je napisao/la:
10 avg 2021, 20:36
Miljacka je napisao/la:

Gruuuuuh

slika

Ne razumijem sta ostalo? Odgovorio sam ti da se nigdje nismo sakrili nego da je takva situacija bila s prevozom, a ako se zarovis na internetu mozes naci citavu ponudu Centrotransa u pdf formatu za gostovanje navijaca Sarajevu u Poznanju i sve ce ti se samo kazati, a sada se ubijedjivati s tobom, koji ces svakako nastaviti da na to gledas kako gledas i sada, mi ne pada na pamet. Ponavljam, cinjenica je da Ultrasi nisu upali u Varsavu i ti to sada nikako ne mozes opravdati. Isti minus kao i za HZ u Poznanju.

Palili smo i u Italiji na Atalanti, u Svedskoj na Orebru i na Cluju u Rumuniji je bila veca bakljada i mislim da vise nigdje HZ nisu s tim da se u Gladbahu i Podgorici unijela masa pirotehnike na stadion, ali je dogovor bio da se ne pali. Od domacih se palilo na nekoliko vise, ali yebo domace.
Pa ostalo si tek poslije napiso. Kad sam ti ja odgovaro nije bilo toga. Postavi slobodno slike ako imas. Sta je s manijacima i piro u europi?

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 10 avg 2021, 21:03

Pa koja je razlika između BBB i HZ gostovanja to da su došli pred Varšavu?
Da li je završni produkt isti i jedni i drugi se nisu ponudili i došli noc prije?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 avg 2021, 21:17

Pa Poljaci su poslali izvidnicu od njih petorice ozbiljnijih faca, da izvide situaciju i reakciju, prije dolaska vecine. Napadnuti su i zavrsilo su u bijegu krvavih glava. Nisu bili simpatizeri i slicne pm, nego ozbiljna izvidnica.
Vrlo moguce da su kontali da im pronadju neki pub ili kafic gdje bi se smjestili. I da vide stanje i eventualni reakciju u gradu.
Na kraju su Poljaci bili na samom izlazu iz Vogosce. Dakle to je prvi hotel u urbanom dijelu Sarajeva iz tog pravca. Sami rub i dio naselja poslije autoputa.

Da se ne vracamo stalno na tu pricu. Ali cu ti reci samo da su pojedini Poljaci koji su zavrsili na krpljenju i sivanju sa nasim momcima u cekaonici klinickog centra, pruzali ruku i cestitati na dobrom fajtu.

Nasi se sjebali kad su im ovi prisli u cekaonici prije sivanja.

Mi na Balkanu ne kontamo taj njihov odnos, te kodekse i raj pristup. Nasi su prije ocekivali da se nastave rokati i u cekaonici stolicama i cime stignu, ali ne, Poljaci su doosli i pruzili ruku.

Mentalitet drugi skroz. I naravno da oni imaju pa barem 10 Paklenih ekipa za fajt ma ruke jacih od svih ekipa u regionu, ali na Balkanu nece se bas setati gdje im je cejf. Kako to rade negdje drugo. Bit ce napadnuti svim i svacim. Jbg takav je mentalitet.
- FKS -

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Orjuna i 3 gosta.