Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Krao svoju platu zaradjenu?Muki15 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:52
Samo neka prljav veš izlazi na vidjelo,da se zna ko je kopiko krao i uzimao,bitno je da se krenulo od nule,uz Božiju pomoć i ovo će se pregurati nekako.....
Al je žalost kad vidiš kakvi su svi seljaci bili u klubu i njima tim istim seljacima plivaš hiljade....
Nas su isti opljačkali za 1,4 miliona KM samo za plate.Muki15 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:52
Samo neka prljav veš izlazi na vidjelo,da se zna ko je kopiko krao i uzimao,bitno je da se krenulo od nule,uz Božiju pomoć i ovo će se pregurati nekako.....
Al je žalost kad vidiš kakvi su svi seljaci bili u klubu i njima tim istim seljacima plivaš hiljade....
Slavko Brekalo u Čeliku bio 4 mjeseca zadnja ovo dok nije prekinuta sezona, odigrao 6 utakmica 52 000 KM presudjeno
Ma drago mi je za Čelik,klub koji zaslužuje Premijer Ligu po historiji i navijačimaavenija je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:57Nas su isti opljačkali za 1,4 miliona KM samo za plate.Muki15 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:52
Vraceno je dosta skoro 90 % jer je i grad uletio sa 500 000 KM prosle godine. Mi smo za 12 mjeseci na nuli sa ovom gamadi od igraca trenera itd
Sve amarovi puleni sto ih je doveo za sobom.Ako nam iko dodze glave to su ovi sto ih je doticni dovodio jbm li mu pleme.
Prolazio pored Grbavice i haj kaze da potpisem
Bgm tako je i krenulo, mame im **** svima.
Pa kako smo onda najsretniji klubSemper je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:53Zeljo je najsretniji klub u svijetu, pogledajte samo zrijeb za euro takmicenja. Skoro svake godine smo izvlacili neatraktivne a vrlo jake izraekske klubove. Jedne godine smo izbacili ultra jakog Serifa i u sljedecem kolu smo izvukli nenosioca Makabija.
Dzeko se prodao samo dva puta u karijeri, Visca nijedanput, Hadziahetovic nijednom, itd.
Zolotic, Kvesic su se treabli prodati za ozbiljnu lovu i na kraju dozive teske povrede.
Ne znam vala kako cemo se iscupatiMojaMalenkost je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:14E jeste vala dzek veliki bio.. Placao havere sakom i kapom.. Rasipao se parama koje nije imao.. Kakvo je to samo bilo uriniranje po klubu..
Al velika sreca u nesreci je sto se ogolio za sva vremena.. Prezivicemo i njegov fuutbool..
Evo i ja kontam kako i nikako da skontamKANA je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:16Pa kako smo onda najsretniji klubSemper je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:53Zeljo je najsretniji klub u svijetu, pogledajte samo zrijeb za euro takmicenja. Skoro svake godine smo izvlacili neatraktivne a vrlo jake izraekske klubove. Jedne godine smo izbacili ultra jakog Serifa i u sljedecem kolu smo izvukli nenosioca Makabija.
Dzeko se prodao samo dva puta u karijeri, Visca nijedanput, Hadziahetovic nijednom, itd.
Zolotic, Kvesic su se treabli prodati za ozbiljnu lovu i na kraju dozive teske povrede.![]()
Pokrenule su se neke stvari da se ovo rijesi ali ne moze preko noci. Nadati se da će sve izaći na dobro mada je situacija i vise nego kriticna .A brkatom ublehasu zabraniti za citav zivot da pridze stadionu.KANA je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:17Ne znam vala kako cemo se iscupatiMojaMalenkost je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:14E jeste vala dzek veliki bio.. Placao havere sakom i kapom.. Rasipao se parama koje nije imao.. Kakvo je to samo bilo uriniranje po klubu..
Al velika sreca u nesreci je sto se ogolio za sva vremena.. Prezivicemo i njegov fuutbool..![]()
Ma kad bi od kantona morali krenuti, prezivjecemo.. Samo neka se jednom za sva vremena zavrsila i saga sa najvecom legendom i vjecitim spasiocem.. Te nase nedoumice u vezi njega su nas svojevremeno zaustavile u stabilizaciji i razvoju.. Bar takvu gresku necemo opet napraviti..KANA je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:17Ne znam vala kako cemo se iscupatiMojaMalenkost je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:14E jeste vala dzek veliki bio.. Placao havere sakom i kapom.. Rasipao se parama koje nije imao.. Kakvo je to samo bilo uriniranje po klubu..
Al velika sreca u nesreci je sto se ogolio za sva vremena.. Prezivicemo i njegov fuutbool..![]()
I opet frajer hladno dodje u kafic I zajebava se za Ivkovica kaze zar nismo naucili da golman ne moze biti dobar trenerSudoHusika je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:09E čuj 24 milje maraka za 10 minuta provedenih na terenu. Ružno je reći ali "Jeb'o nas je babuka" za sva vremena sa svojom ohrndanom družinom. Strašno.
Mema 12
Šerbo 7
Gušo 10
Veseli 30
Jamak 24
Erić 30
Štila 100
Zec 100
Amar 700?
Čekaj još Mešu, Ikića... Ja ne znam kako se ovi ljudi planiraju iščupati mrtvog mi oca.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Napaceni87, Proximic, seha77 i 43 gosta.