aha znaci duzni ste bogu i narodu ne treba vam ni 100 okMeraak1921 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:5590minut je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:52pa da 100 hiljada maraka je sica šta je to jelde isprdakMeraak1921 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:50
Nama treba minimum 2m da bi se vratili u normalu i opet gazili ka vrhu, ovih 50k nemaju nikakvu svrhu.. eto i rime malo
Sine tolko mozes dobit da zamolis Seju Brajlovica .. 100.000 maraka je sica jer smo duzni i Bogu i narodu ..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dzeko ode u Inter besplatno, al vam ga zavuce.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Towelie je napisao/la: ↑11 avg 2021, 13:51Fulio si jer ovaj Velež boda nebi dao nikome ali si pogodio sa tom poveznicom Azmir-Velež
Priča se uveliko o pregovorima i ulasku gospodina Azmira Husića među ovo rukovodstvo Veleža kao i zajedničko pravljenje tima koji će ovu ligu nadvisiti narednih godina. Izgleda tražio je zdravu sredinu među velikim BH klubovima i našao je za uspjeh i ulaganje

- Chapman1886
- Kontakt:
Jel ovo željkanu jedan veliki šipak od tramsfera džeke
gospdoar famelije na aparatu

Samo Sloboda | COYG
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Chapman1886 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:09Jel ovo željkanu jedan veliki šipak od tramsfera džeke![]()
gospdoar famelije na aparatu
![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
U Željezničaru počinje da se dešava ono isto što je se dešavalo u Čeliku. Tužbe tužbe tužbe, i tako u krug
Ne znam, za Željezničar je najbolje bilo da su istupili u niže lige i radili na sanaciji dugovanja kao što smo mi, ovako ne znam kako će to izvesti u PL gdje su same tekuće obaveze velike.

Ne znam, za Željezničar je najbolje bilo da su istupili u niže lige i radili na sanaciji dugovanja kao što smo mi, ovako ne znam kako će to izvesti u PL gdje su same tekuće obaveze velike.
Jeste mi šega Husic je seoska varalica.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:14Pa po ovom zvuči da je Azmir namirisao Velež kao pogodno tlo za svoje planove. Ako je tako, ne može i tamo i ovamo.hotonjskimaher je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:12To nece nikako moci funkcionisati i nece se ni desiti . Nije vam to Dinamo i Lokomotiva Tuzla ima vec razvojni tim Gradina Srebrenik 1 liga federacije i oni ce za 2-3 godine u premijer ligu
Čudno je da nije pristao kad su ga iz Želje zvali, mislim ako već ima toliko para da se razbacuje i daje 100 k KM nizašta.
Ponudio je 20 hiljada jer je kao vecina kontao da ce AEK izbaciti Veleza.Sad kad su prosli da se ne ofira isplatio cifru.
E sad daje 100 milja za grupnu fazu.Realno šanse Velez su manje od 20 posto,pa I manje.
Zasto nije ponudio ako je vec hadzija 50 milja za prolaz Elfsborga, a pola za Fejnoord,to bi vec bilo fer.
Pa nije zato sto Velez ima šanse za prolaz.
Kakav Husic i bakraci varalica potkrada drzavu, vara za porez, za sve, obicni klosar.
- Chapman1886
- Kontakt:
Ja željkanu predlagam dase ugasi to će biti prvi koral prema boljitku domaćeg fudbala
Samo Sloboda | COYG
predlažem da se
Zadnja izmjena: mahic, dana/u 11 avg 2021, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dosta su fukare preživljavale od Džekinog do Džekinog ili kako oni kažu klocevog transfera. Vrijeme im je da se ugase.
- Shategabri
- Kontakt:
Nisu oni fukare oni su manijaci.
Inače radnička klasa i to.
Inače poznato i kao dinosaurus ovog vremena.
Eno kontaju taj neki Jurski park otvarati, pa nek ubace i primjerak radničke klase.
Koševo Zapad
To je za njeg sica, napravio bi on stadion od 50 miliona samo da dobije besplatno lokaciju, a Velez ako dodje do grupne fazu za svaku pobjedu ce dobijati milion eura od njega plus bonuse od EUFA.amypitar je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:18Jeste mi šega Husic je seoska varalica.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:14Pa po ovom zvuči da je Azmir namirisao Velež kao pogodno tlo za svoje planove. Ako je tako, ne može i tamo i ovamo.hotonjskimaher je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:12
To nece nikako moci funkcionisati i nece se ni desiti . Nije vam to Dinamo i Lokomotiva Tuzla ima vec razvojni tim Gradina Srebrenik 1 liga federacije i oni ce za 2-3 godine u premijer ligu
Čudno je da nije pristao kad su ga iz Želje zvali, mislim ako već ima toliko para da se razbacuje i daje 100 k KM nizašta.
Ponudio je 20 hiljada jer je kao vecina kontao da ce AEK izbaciti Veleza.Sad kad su prosli da se ne ofira isplatio cifru.
E sad daje 100 milja za grupnu fazu.Realno šanse Velez su manje od 20 posto,pa I manje.
Zasto nije ponudio ako je vec hadzija 50 milja za prolaz Elfsborga, a pola za Fejnoord,to bi vec bilo fer.
Kakav Husic i bakraci varalica potkrada drzavu, vara za porez, za sve, obicni klosar.
🔴⚫️
Zeljo je bunar bez dna. Nema tu financijskog spasa. Odrzavali su ih talenti koje su mogli prodavati i igranje u Evropi. Sada nemaju nista osim ispodprosjecnu ekipu i velika dugovanja. Ako neko ne stane iza njih kao sto je Tan iza Sarajeva, scenarij Celika ce se prije ili kasnije dogoditi.
- Chapman1886
- Kontakt:
Koće stati iza te pukotine?oni mogu jedino prodati stadion i igrati na otoki,,
Samo Sloboda | COYG
- Shategabri
- Kontakt:
Zamislite da, štaznam, gazda Osijeka tako ponudi da uplati Dinamu ako se plasira naredno kolo, grupnu fazu ili Vojvodina CZ/Partizanu, ne znam Celte Atletico Madridu...? Nema zdrave logike al nikako. Podijeli ba te pare svojim igračima, neku premiju recimo za dobar start sezone, Veležu napiši čestitku i zdravo.
Nešto lik muti to je sigurno.
Nešto lik muti to je sigurno.
Koševo Zapad
Convicts1988 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:15U Željezničaru počinje da se dešava ono isto što je se dešavalo u Čeliku. Tužbe tužbe tužbe, i tako u krug![]()
Nema niko muda da proglasi stecaj. Dug im svaki mjesec raste, i vrlo brzo ce doci u situaciju da ce dug prestici vrijednost imovine.
I kad pocnu sudske tuzbe od imovine im ostati samo zeleni teren.
Dao bi 50 miliona, ali trazi besplatnu lokaciju,koju moze naci za par stotina hiljadaSkver je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:28To je za njeg sica, napravio bi on stadion od 50 miliona samo da dobije besplatno lokaciju, a Velez ako dodje do grupne fazu za svaku pobjedu ce dobijati milion eura od njega plus bonuse od EUFA.amypitar je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:18Jeste mi šega Husic je seoska varalica.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:14
Pa po ovom zvuči da je Azmir namirisao Velež kao pogodno tlo za svoje planove. Ako je tako, ne može i tamo i ovamo.
E nista smijesnije do sad nisam procitao.
Pa to bi isto bilo kad bi ja rekao da cu kupiti poršea ,ali uslov mi je da uz porsea dobijem 4 zimske gume.
-
- Kontakt:
Doduše, imaš i pravo, valja imati i muda pa na svoju ruku "izbaciti" svoj klub u posljednju 4. ligu. Ali eto, ispostaviti će se da je to bio odličan potez, potez koji je klub spasio od gašenja.amypitar je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:31Convicts1988 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:15U Željezničaru počinje da se dešava ono isto što je se dešavalo u Čeliku. Tužbe tužbe tužbe, i tako u krug![]()
Nema niko muda da proglasi stecaj. Dug im svaki mjesec raste, i vrlo brzo ce doci u situaciju da ce dug prestici vrijednost imovine.
I kad pocnu sudske tuzbe od imovine im ostati samo zeleni teren.
Jamak ce im zakucat posljednji ekser.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trazio od grada Tuzle besplatno lokaciju da napravi nacionalni stadion (u prevodu da napravi stadion za Slogu) a igraju na Tusnju, ucijenio grad da ce dovesti sve izbjeglice iz Podrinja pred zgradu gradske uprave ako im ne budu dali da igraju na Tusnju......pa sad ponekad pogura Slobodu, kune se da je veliki navijac Slobode, ako je veliki patriota sto ne pogura malo Celik, sad Zelju.....evo dacu i ja milion eura ako Velez prodje frupnu fazu

🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 16 gostiju.