FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma može se sigurno, uz dobru organizaciju i želju da se problemi riješe, uvjeren sam da je moguće.
Neće biti lagano, navijači moraju dati svoj doprinos u vidu kupovine karata, čak i ako nas opet zatvore zbog korone moraju se praviti one akcije za kupovinu karata.
Neće biti lagano, navijači moraju dati svoj doprinos u vidu kupovine karata, čak i ako nas opet zatvore zbog korone moraju se praviti one akcije za kupovinu karata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nek dodju, nek tuze, Zeljo past nece! Zeljovci u akciji, namaci cemo para vise nego sto oni mogu tuziti. Hajde bezobrazne, bezlicne ravaku, tuzite. Fuj...
Svi na Grbavicu!
Svi na Grbavicu!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nećemo se ni isčupati, osim nekog čuda neviđenog.
50 predtužbi je u planu,počevši od igrača, stručnog štaba pa do dobavljača i ostalih dužnika.
Dišemo na škrge i to je jedina realna činjenica.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
50 predtužbi je u planu,počevši od igrača, stručnog štaba pa do dobavljača i ostalih dužnika.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Neka dodje postena ekipa i pozove navijace.. Skupicemo koliko i za renoviranje stadiona i gradnju istoka.. Otplacicemo i ceh sampanjac ekipe..
ZELJEZNICAR IZNAD SVEGA!!!
ZELJEZNICAR IZNAD SVEGA!!!
Pročepit će negdje.
Fakat mi nije jasno da su Svi digli ruke od ZeljeStrikeWarzone je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:26Nećemo se ni isčupati, osim nekog čuda neviđenog.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.![]()

Baba Vanga si ti 100%
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
@Kana lapsus najnesretniji
-
- Kontakt:
Hahaha a gledaj ovog admina sto neofirno brani lik i djelo, pa niko nije lud ovde znamo svi sta su novinari ovog portala radili dok babuka nije bio u klubu i dok je babuka vodio ekipu u najgoroj polusezoni u historiji kluba isti ste smetljari ko i on
Realno svaki igrac kojem smo duzni kad vidi da su ublehe poput Memica i Serbe naplatile novac, pomislice ako mogu tuziti klub ljudi koji su godinama u klubu zasto da mi cekamo?
Kana brate da ima ljudi kojim Željo znači a imaju novca reagovali bi prošle godine poslije nosanja tabuta. Jednostavno se pomiri takvih ljudi nema. Da će bez koristi ući srcem i dati svoj novac i znanje bez da im se išta vrati.KANA je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:31Fakat mi nije jasno da su Svi digli ruke od ZeljeStrikeWarzone je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:26Nećemo se ni isčupati, osim nekog čuda neviđenog.
toliko imamo uspjesnih Zeljovaca a niko nista ,da ih ne boli ovo sve sto se desava
protiv Borca I Posusja smo pokazali da smo daleko najbolji navijaci u BiH majke mi sam se jezio kakva je podrska I jedinstvo bilo .Ne znam sta da kazem kako mogu gledati sa strane I ne pomoci
![]()
100% obicna raja nose pare u klub I pomazuDejan1921 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:57Kana brate da ima ljudi kojim Željo znači a imaju novca reagovali bi prošle godine poslije nosanja tabuta. Jednostavno se pomiri takvih ljudi nema. Da će bez koristi ući srcem i dati svoj novac i znanje bez da im se išta vrati.KANA je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:31Fakat mi nije jasno da su Svi digli ruke od ZeljeStrikeWarzone je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:26Nećemo se ni isčupati, osim nekog čuda neviđenog.
toliko imamo uspjesnih Zeljovaca a niko nista ,da ih ne boli ovo sve sto se desava
protiv Borca I Posusja smo pokazali da smo daleko najbolji navijaci u BiH majke mi sam se jezio kakva je podrska I jedinstvo bilo .Ne znam sta da kazem kako mogu gledati sa strane I ne pomoci
![]()

SVI NA RUDAR!
SVIIIIIII!!!!!!!!!!
SVIIIIIII!!!!!!!!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nama je trenutno najbitnije da opstanemo kao klub. A tu ćemo mi kao navijači kupovinom karata i bezrezervnom podrškom mnogo pomoći. Najbolje bi bilo kada bi to izveli bez šetanja iz ranga u rang, ali ako i do toga dodje mi trebamo biti uz Želju i gurati ga. A ovo oko terena, nažalost nagledaćemo se još i trpanja i viktorije. Što ne smije umanjiti našu podršku. Zato prvi zadatak svi na Rudar.KANA je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:11100% obicna raja nose pare u klub I pomazuTan **** Malezijac nije htio da dozvoli da se Sarajevo ugasi pa opet uletio a ovi nasi smetljari nece
koliko god sam se spremao na ovo da ce biti **** sezona ali ne moze covjeka da ne boli da ti posusje igra viktorije na Grbavici ,da te svinsjki trpa ... Tuga na sta smo spali
- svrakino1921
- Kontakt:
Bitno je kupit kartu za Rudar
Kupi kartu i nemoj ni bit na utakmici-ako ne mozes ili neces da gledas patnju
Neka oni tuze
I ovako da dolaze na naplatu 3 ili 4
Mozemo mi to iscupat
Vjerujte mi
Amar i Stila nikad nece ugasit klub
Sta vam je ba
Jedino koga se bojim
To je Zadro iz Bugojna
Vidi mu se na faci da je lola seoska
Kupi kartu i nemoj ni bit na utakmici-ako ne mozes ili neces da gledas patnju
Neka oni tuze
I ovako da dolaze na naplatu 3 ili 4
Mozemo mi to iscupat
Vjerujte mi
Amar i Stila nikad nece ugasit klub
Sta vam je ba
Jedino koga se bojim
To je Zadro iz Bugojna
Vidi mu se na faci da je lola seoska
- plavousrcu
- Kontakt:
Slucajno sam sa Jamakom dobro dobar i zato nabijem na **** ovog smogovca a i sve vas koji ste se nalozili na njegovu pricu. Jos jednom ga nabijem na hasima.
- lijevapolutka
- Kontakt:
plavousrcu je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:28Slucajno sam sa Jamakom dobro dobar i zato nabijem na **** ovog smogovca a i sve vas koji ste se nalozili na njegovu pricu. Jos jednom ga nabijem na hasima.

moSa ljoŽe
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Realno Smajke iz Unisa je Meertens za Veselinovica. Toliko o nasim krilima.
E nek sam i ovo čuo sad mogu da umrem . @HongKong nek ga neko oznaci ako se to moze uraditi ?
E nek sam i ovo čuo sad mogu da umrem . @HongKong nek ga neko oznaci ako se to moze uraditi ?
Maroon Brothers 1946
-
- Kontakt:
Klub moze na sudu dobiti zbog situacije sa koronom. Force Majeure i hardship. Pa neka oni tuze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.