Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
17
40%
2. Ne
12
28%
3. Dati mu do Nove godine
14
33%

Ukupno glasova: 43

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 09 avg 2021, 20:42

Koja proslava Firmina ja zaboravio da je prijateljska :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 avg 2021, 20:45

TAKI TAKI :opaopa:

OH BOBBY :ljepota:

Tsimikas druga asistencija, moguća fantasy opcija :kafa:

I 3:0, BOBBY FIRMINO AGAIN:

[Lynch] LFC have received an approach from Lyon for Xherdan Shaqiri. Told the two clubs are still “a long way apart” on valuation but talks ongoing. Liverpool keen to recoup a figure in the region of the £13m they paid Stoke in 2018.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 avg 2021, 21:10

Izgleda Bobby pred navijačima >Kane

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 10 avg 2021, 09:54

Konate, Van Dijk, Tsimikas, Elliott. Ima pojačanja, treba biti pozitivan.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 avg 2021, 10:16

https://theathletic.com/2752828/2021/08 ... ed_article
Out of the shadows and into the limelight, opportunity knocks for Kostas Tsimikas.

O Robertsonu:
“I think we got lucky,” said Klopp. “It could have been much worse. It will not be too long. I’m not sure if it will be before the international break or after it but, as I say, I think we got lucky.”
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 10 avg 2021, 14:45

Najgori transfer rok ikad. Napusti te najstandardniji igrač zadnje 4 sezone i ne dovedeš nikakvu zamjenu???

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 avg 2021, 20:19

ArtemisFowl je napisao/la:
10 avg 2021, 14:45
Najgori transfer rok ikad. Napusti te najstandardniji igrač zadnje 4 sezone i ne dovedeš nikakvu zamjenu???
Eliott nam je novi veznjak a sinoc govore da i Woodburn ima buducnost na Anfieldu :urnebes:

Sve u svemu nije mi bila nesto pretjerano interesantna predsezona, kao najveci dobitak istakao bih Manea koji izgleda kao da se vratio u staru formu. Keitu ne bih puno spominjao jer cisto sumnjam da ce njegove povrede magicno nestati, nadam se da bar Ox moze zadrzat neku svjezinu da uskoci kad zapne. Konate se cini kao ozbiljan zalog za buducnost i ne ocekujem da ima preveliku ulogu u timu ove sezone dok god su Matip i Gomez na nogama.

Najvise me ubjedljivo razocarao Origi. znao sam da je njegovo proslo ali mi je licio na Ngoga kojeg su gurnuli na krilo gdje je apsolutno beskoristan sto se pokazalo bezbroj puta ali eto, Klopp valjda vidi neku svrhu :sick: A da, ocekivao sam mnogo vise i od Jonesa koji je ipak imao solidnu minutazu prosle sezone a nadam se da nisu vidjeli njega kao nasljednika Wijnalduma jer izgleda dosta tromo i pogubljeno.

Predvidjam nam top 4, finale nekog kupa i ispadanje iz LŠ u četvrtfinalu od jednog od engleskih klubova.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 avg 2021, 15:25

Jel imate nekih ideja za novu temu ili želja? Ocjene igrača nakon meča, live pracenje tekmi (mada, ne piše nas previše tu za takvu tekmu) ili da se mijenja anketa pred svaki meč?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 avg 2021, 15:28

Otelo je napisao/la:
11 avg 2021, 15:25
Jel imate nekih ideja za novu temu ili želja? Ocjene igrača nakon meča, live pracenje tekmi (mada, ne piše nas previše tu za takvu tekmu) ili da se mijenja anketa pred svaki meč?
Ocjene bi bilo najbolje, ali ako ce neko pratiti i brojati da vidimo ko bi bio navijački MVP sezone, a live nam ne treba, ne pisemo ni ovdje puno.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 avg 2021, 17:09

nerkolfc je napisao/la:
11 avg 2021, 15:28
Otelo je napisao/la:
11 avg 2021, 15:25
Ocjene bi bilo najbolje, ali ako ce neko pratiti i brojati da vidimo ko bi bio navijački MVP sezone, a live nam ne treba, ne pisemo ni ovdje puno.
Brojat ću ja, srediti sve u excelu i samo unositi.

Kontao sam igrači koji su igrali + izmjene + ocjena Kloppu od 1 do 10. Sa tim da ne bi bodovali igrača koji je ušao u 90 minuti.

Na kraju svakog kola samo u excelu prepisem zbroj bodova za tog igrača i dobijem avg ocjenu i tako za sve mečeve + zbir svih bodova.

Naravno, sve druge ideje su dobro došle za glasanje, ali i za brojanje.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 avg 2021, 17:54

Mozda je previše da se dsje ocjena svim igračima, mozda sistem bodovanja 3 igraca svakh tekmu da svaki pojedinac po sebi izabere nije bitno koliko su igrali i ocjena Kloppu od 1-5.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 avg 2021, 19:03

Nije ni to lose, tri igrača od 1 do 5 bodova svakom + Jurgen. Ili 5 igrača i svakom od 1b do 5b, npr :

Bobby 5
Henderson 4
Tsimikas 3
Taki 2
Ox 1

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 avg 2021, 19:09

Pa.moze tako, bilo koja od te 2 opcije mi se sviđa.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 avg 2021, 19:48

Onda neka se izjasni još ko. Lično sam za ovu drugu opciju, sa pet igrača jer će ovako sve bodove pokupiti strijelci, a brat Tsimikas ni boda neće dobiti.

Otvorit ću temu u subotu, pa se skontajte do tad. Naravno, slobodno i sve ostale prijedloge iznesite. Ne mora samo glasanje, nego i neke druge ideje ukoliko ih imate.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 avg 2021, 20:13

Evo od mene Kloppu ocjena 1 za ove demagoške izjave. Ne očekuje niko da direktno napada vlasnike zbog nedostatka finansija za pojačanja, al' nemoj ni demagogije.
Jurgen Klopp about Liverpool transfers: “You have to make changes, but then there must be room to do it. We don’t want more players. If something happens somewhere, something can happen somewhere else but it makes no sense to add more players”, he told TV2.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 avg 2021, 20:18

Vjerujem ako ode Shaqiri da ce doci neko, samo AFCON ce nas syebati zestoko, Salah i Mane i jos Keita s njina, banana

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 avg 2021, 03:06

Zar lazio nije nudio 12miliona za sacira ? Izgleda ode u lil za 6 miliona :rol: valjda ovo nije neki popust da nam prepuste renata

Iako bi ga izgubili za Afcon vala nmg prezalit Bissoumu, perfektan vezni igrac za nas tim

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 avg 2021, 03:27

Lyon valjda, ne Lille?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 12 avg 2021, 16:22

Otelo je napisao/la:
11 avg 2021, 19:03
Nije ni to lose, tri igrača od 1 do 5 bodova svakom + Jurgen. Ili 5 igrača i svakom od 1b do 5b, npr :

Bobby 5
Henderson 4
Tsimikas 3
Taki 2
Ox 1
Onaj sistem na Bayernovoj temi je dobar, takav je ja mislim ili bar slican. Zasebna tema, logicno.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 avg 2021, 18:53

Bayernov sistem nije loš, nisam ni znao da imaju glasanje :D

Njihov sistem: U slučaju pobjede daju ocjene trojici igrača i treneru po principu 5b, 3b i 1 + trener od 1b - 5b

U slučaju remija daju ocjene trojici igrača i trener po principu 3b, 2b i 1b + trener od 1b - 5b

U slučaju poraza daju samo jednom igraču dva boda i treneru.

Nije loš sistem :D

:rol:

https://www.liverpoolfc.com/news/first- ... tion-plans
he centre-backs continued their respective returns from long-term injury during the Reds’ final pre-season friendlies, with Van Dijk playing around 70 minutes against Athletic Club and Gomez completing an hour versus CA Osasuna.

Jürgen Klopp feels both will be in contention to make the XI at Carrow Road, although the boss stressed that no final decisions on their involvement have yet been made.

“I think so, it looks like [they are available to start]. But how it is with these kind of things, we have nothing to rush in this department,” Klopp told Liverpoolfc.com.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.