https://www.transfermarkt.com/maksimili ... ler/236459
Ovaj od danas prema cometu novi igrac Borca.
Sto mi rekvizite Sarajeva pokazujes?svrakino1921 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 19:36Beduin je napisao/la: ↑11 avg 2021, 19:27Istina.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 19:19
Moras pazljivo citat moje postove
Znas
Ipak ti si iz Tuzle
A ja sam iz Metropole
Evo jos uvijek citam sto si rek'o "da ne zavrsi karijeru i crvenom dresu", valjda mi iz Tuzle drugacije boje vidimo.
Roma i Sloboda, skoro isti dresovi, braca po boji.![]()
![]()
![]()
![]()
Radnik je na vanrednoj Skupštini dobio novi Upravni odbor. Za predsjednika je izabran Ljubomir Stević, tu su još Milenko Stevanović, Slaven Ristić, Jovica Gajić i drugi.
Krstajić će za razliku od prvog mandata biti "samo" član Skupštine, ali nema sumnje da će trener TSC-a iz Bačke Topole imati puno jaču ulogu.
"Hvala gradonačelniku Petroviću koji je insistirao na mom povratku i što je okupio ja bih rekao dream team u UO. Tu su jaki semberski privrednici i to je odličan znak da možemo Radnik da vratimo tamo gdje mu je mjesto. Da bude stabilan premijerligaš i da ponovo izađe u Evropu. Situacija u klubu ovog trenutka nije dobra i biće potrebno sigurno dvije godine da se klub stabilizuje u svakom smislu, kazao je Krstajić novinarima nakon sjednice.
Novi članovi Upravnog odbora su poručili kako će već od sutra zasukati rukave i krenuti s rješavanjem nagomilanih problema. Posebno se to odnosi na dospjele tužbe zbog dugovanja.
Ko je vico da nekome zabranjuje rad?
Latentni pitar.Beduin je napisao/la: ↑11 avg 2021, 21:13Sto mi rekvizite Sarajeva pokazujes?![]()
Od danas je clan Alfa Modrica do kraja sezone. odmah ga Borac poslao tamoZukanovic je napisao/la: ↑11 avg 2021, 20:01https://www.transfermarkt.com/maksimili ... ler/236459
Ovaj od danas prema cometu novi igrac Borca.
Humoristo, dođi da te čiko za obraz štipne.
Ima ovaj iz Amerike. Vidjećemo jel neki mudroser ili konta nešto ozbiljno.
I opet Sarajevo nema dug kao što imaju drugi premijerligaši, a i plate su umanjene, tako da nema razloga za brigu.
I to je upakivanje u paketić od Orbita,koji opet vrijedi vise od vaseg kluba.Pasojed više cijeni lažni rolex od vasShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 11:31Humoristo, dođi da te čiko za obraz štipne.
Pa ljudi su upravo rekli da se odriču plaćenih uloga u vrijednosti 12 miliona eura kao i svih pozajmica koje su uplatili u klub.
Sad ti ti smij koliko hoćeš, ali nađi budalu koja će u bilo koji naš klub uložiti cca 25 miliona eura i reći halal bilo.
Otpisali su investiciju i ide za 1 euro.
Da hoće još i Tan svoje halaliti pa da idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.